Bende cok duygulandım balimmmm her resme baktigimda ciğerim yaniyor ya cok üzüldüm can kardeşim neler yaşamış RABBIM kizini korusun bagislasin INŞALLAH ❤Bebeginin fotografini gordugumde cok duygulandim ve arkadan o yaziyi okurken gozyaslarina boguldum acini iliklerime kadar hissettim hic bu denli acimamisti icim boyle konularda senin acini trf etmenin imkani yoktur elbette cok uzuldum kelimlerle ifade edemeyecek kadar cok hemde cnm Rabbim sana sabirlar versin Rabbim onu cennetine aldi veren de O alanda O.. insallah bebegine kavusacaksin en buyuk sefaatcin o senin buyuk bi sinavdan gecmissin bebegin icin katlanmissin Rabbim o sinavdan gecmeyi nasip eylesin herkese. Simdiki bebegini de sag salim kucagina alirsin insallah senden ozellikle haber bekliyorum tmm mi takibimdesin cok etklendm Rabbim Yar ve Yardimcin olsun bitanemm biz cok uzaklardan da olsa dualarla ynndyz tmm mi uzulme hersey guzel olacak insallah. Kendine bebegine cok dikkat et cnm bnm
Az kaldı kuzummm
cnm cıkmıştır bence on bırı beklicekmisinAz kaldı kuzummm
Taşınma işleri nasıl gidiyorEve
Evet canim bendim
Amin ins cnm :) hic duymamstm ya bıcakla makası daha neler duycam ben yaINŞALLAH kuzum benimmm ALLAHIM dualarimizi kabul etsin ❤
Kuzum benim daha minik yaa sey yaptık annemle eglencesine❤ makas yastiginin altina koyduk bicagida baska yastgn altına koyduk kuzumbende bilmeden bi yaatigi seçip oturdum bicaksa erkek makassa kiz ben bicaga oturdum erkek cikti tabi ALLAH bilir kuzum saglikli olsun da1 ay sonra ogrencez teyzesi iNŞALLAH ❤ top gibi suan kuzum daha buyunce belli olur sanirim tursu yiyorum heppp anlami ne acaba kuzum
ayy cok tatlilaaaar saglikla giydirmek nasib olsun insallahhh kuzum.bende bunlari yapabiliyrm bak hatta buyukler icinde yapip cok sattim gel gelelim bi yelek oremedim dogmamis kizancigimaa yaa :))
:)) Çok sevindim sağlıklı devam etsin inşallah darısı bizlerin başınaKizlar bugun bebegimin kalp atıslarını duydum gordumde minicik atan kalbini Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah
kuzuuu git all testi kudurcam meraktaan cikmistr o kiz vallahh hemen yaz dger kac olmuş:)))Az kaldı kuzummm
Sen hamile değilmiydin canım. Takvimi görünce hamile sanmıştım . İnşallah gerçek olur bu ayBidaha olmaz kimyasal gebelk insAllah canim bu ay saglikli bi hamis olursun insAllah ❤❤ bende bisey yok canim ya batm gecti gene kirmizilari ve calismalarada basladik yeni bir umut ile :) yeni bat 27subat
Şimdi cikicm ewden kuzumcnm cıkmıştır bence on bırı beklicekmisin
Her bebek kismetiyle gelir diye bosuna demiyor büyüklerimiz.cok sevindim mutlu olduğun için. Dikkat et kendine.Ufak tefek şeylerde kaldirsan eğilirken falan dikkat et Allah korusunKuzular ananemin evine tasiniyorum kredmiz bitene kadar cok sukur kira ödemicez sebeb olanlardan ALLAH razi olsun ❤oraya tasniyorym ev eski ama olsun idare edicem kizlar 13 aya kredim bitiyor ozamana kadar kalym sonra tasincam kredim bitince cok şükür rahatlarim kuzular mutluyum❤ bende seneye kurban bayramina kadar oradayım hep dua ediyodum bebegim gelicek gecinelim diye RABBIME boyle sans doğdu bebeklermiz bereketiyle geliyor kuzular şükür veren ALLAHIMA ❤
Yazicm kuzum gdiyorumm dua adinnnnkuzuuu git all testi kudurcam meraktaan cikmistr o kiz vallahh hemen yaz dger kac olmuş:)))
ayy hadi inşallah kuzum bak cikmazsa kirmizilar gelmedikce umudunu yitirme sakin ama var gibi geliyo bana insallah vardr saglikla gelir insallahhYazicm kuzum gdiyorumm dua adinnnn
allahım dualarımız seninle inşallah hamişsindir cnm cok heycanlandımYazicm kuzum gdiyorumm dua adinnnn
ÇokHer birimiz farkli farkli seyler yasiyoruz kuzum doktorum bayanlarn %10 u mide bulantisiz atlatir hamileligi sende bu sansli grupta gibi gozukuyosun dedi :)) kalp atısı bambaska annem demisti kalp atsnı bi duy o zmn gorcm seni diye bugun yeniden dogdum sanki Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun evlatla sınamasın hicbirimizi dualarmdasnz her daim
Kuzum ben dün gece uyuya kaldım kusura bakma emi çok şükür sonucum güzel tatlım onun haricinde elhamdulillah iyiyimINŞALLAH kuzum ben evi taşıyayim hayrlisyla kuzum ALLAHIN izniyle duamizi ederizsen nasilsin kuzum sonuclarin guzel cikti cok şükür
Çok gzlmis battaniye . Bende istyrm yapmak ama biraz daha bekleyim diyrm cinsiyet ogrenene kadar . Ama şişlemi yapiliyr bu ben hiç beceremem.ama tığ ise küçükken zincir çektiğim var yaparım heraldeor kiz vakit geciyo ben sisle cok sikiliyorm boyle or kopar daha eglenceli.bi oruyorm bi sokuyorm esimde diyo sok sok surekli ip almaktan iyidr.adamda bikti:))
Ayyy balımm bende bekliyorum bak sonuca etiketle beni inşaallah bebeğin seninledirYazicm kuzum gdiyorumm dua adinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?