❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende cok duygulandım balimmmm her resme baktigimda ciğerim yaniyor ya cok üzüldüm can kardeşim neler yaşamış RABBIM kizini korusun bagislasin INŞALLAH ❤

Amin ins cnm :) hic duymamstm ya bıcakla makası daha neler duycam ben ya erkek anneside eksi yiyormus yani eksi yiyip hamile olan varms canm hadi hayrlısı canm

Bidaha olmaz kimyasal gebelk insAllah canim bu ay saglikli bi hamis olursun insAllah ❤❤ bende bisey yok canim ya batm gecti gene kirmizilari ve calismalarada basladik yeni bir umut ile :) yeni bat 27subat
Sen hamile değilmiydin canım. Takvimi görünce hamile sanmıştım . İnşallah gerçek olur bu ay

Her bebek kismetiyle gelir diye bosuna demiyor büyüklerimiz.cok sevindim mutlu olduğun için. Dikkat et kendine.Ufak tefek şeylerde kaldirsan eğilirken falan dikkat et Allah korusun

Çok haklısın canım herkeste aynı olmuyor. İnşallah o şanslı olanlardan olalım benimde yok bulantim.cok heyecanlandım inşallah sagliklica duysaydik bizlerde nasıl bişey çok merak ediyrm

or kiz vakit geciyo ben sisle cok sikiliyorm boyle or kopar daha eglenceli.bi oruyorm bi sokuyorm esimde diyo sok sok surekli ip almaktan iyidr.adamda bikti:))
Çok gzlmis battaniye . Bende istyrm yapmak ama biraz daha bekleyim diyrm cinsiyet ogrenene kadar . Ama şişlemi yapiliyr bu ben hiç beceremem.ama tığ ise küçükken zincir çektiğim var yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…