❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok gzlmis battaniye . Bende istyrm yapmak ama biraz daha bekleyim diyrm cinsiyet ogrenene kadar . Ama şişlemi yapiliyr bu ben hiç beceremem.ama tığ ise küçükken zincir çektiğim var yaparım heralde
tigla canim netten buldum ornegi or kopar biraz ugrastiriyo ama cok basit yaparsın benm daha hamilelik yok ama vakit gecsin diye kize erkege yada ikisine gore oruyorm.vakit geciyo canim

İnşallah canım yaa. 2,5 yillik evliyim ben henüz gebe kalamadım. 2 defa dış gebelik geçirdim. Sizde nasıl durumlar
Bende 1.5yıllık evliyim 6-7Ay korunduk sonrasında istedik ama daha nasip olmadı hiç gebelik geçirmedim bu ay hsg çekilecektim çok pahalı fiyat verdiler öbür aya inşaallah çekileceğim canım bide ben haşimato hipotroid hastasıyım

Hayırlısı olsun canım gercektenn zorlaşmış artık gebelik de. Size de geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur sizin de.
Canım bende hsg geçen sene çektirdim çok pahalı gerçekten.

Anti rubella IgG pozitif cikti 287
Bu ne demek oluyor?

ayy amin canim allah razi olsuuun:)) anne tarafimda iki tane var hemde tek yumurta ikizi :)) halamda da varmis ama aldrms.iki ablamda olmadi ikiz nasip belki bende olur insallahh cok isterim yaa :)))
canım senin bat bugün galiba dimi var mı belirtiler test yapmayı ne zaman düşünüyorsun ay kusura bakma kendim gibi heyecanlanıyorum bu konularda

Anti rubella IgG pozitif cikti 287
Bu ne demek oluyor?
Kızamıkçık oluyor canım ama değerler kaç olursa normal olur bilmiyorum
Aminnn İnşaallah canım bekleyen herkese nasip olsun içinde banada

canım senin bat bugün galiba dimi var mı belirtiler test yapmayı ne zaman düşünüyorsun ay kusura bakma kendim gibi heyecanlanıyorum bu konularda
dun aksam yaptim kuzum negatif çıktı ben gecen ay kimyasal gecirdm ondanda gecikmis olablr ne gelen var ne giden.ayin 15 ne kadr olmam lazim 10 unundna sonra gelmezse testi yineliycm negatifse sonra dr a gidicem adet sökücü versin diyee.insallah gebelk vardr diyw gecikmiatr bat tarihim karisti kisaca kanama o cak sekizde basladi bugun sekizi baslamaso lazim ama yok yiycem kafayi :))(

İnşaallah bebişin vardır ondan bu gecikmeleri yaşıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…