❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

bende ağustosta geçirmiştim canım kimyasal geçirdiğim ay gecikme olmuştu sonra ki ay normal döngüme döndüm ama inşallah bebekten dolayı gecikmiştir kuzum.moralini bozma sakın dualarım seninle.

bende ağustosta geçirmiştim canım kimyasal geçirdiğim ay gecikme olmuştu sonra ki ay normal döngüme döndüm ama inşallah bebekten dolayı gecikmiştir kuzum.moralini bozma sakın dualarım seninle.
ayy sagol canim allah razi olsun.iste benfe kimyasala veriyrm ondan gecikmistr diyorm gec olsun saglikli olsun bu sfer insallah rabbim tum isteyenlere versin

Cnm aynıyız biz senle. Bende 10 ay korundum. Bide kimyasal geçirdim. Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptırcam yarın. İnşallah iyidir sonuçlar

ayy sagol canim allah razi olsun.iste benfe kimyasala veriyrm ondan gecikmistr diyorm gec olsun saglikli olsun bu sfer insallah rabbim tum isteyenlere versin
inşallah kuzum benimde klomenle değişti adetim resmen kendi bünyemle oynadım çatlatma iğnesine rağmen kist oldu yumurtalıklarımda. geçen ay 1 hafta erken adet oldum.bu ay ne zaman geleceği hakkında hiçbir fikrim yok.

demekki yumrtkarn buyuyms kuzum kendi halinr biraksaydn belki catlardi catlamadhi icin kist olurmuş.insallah duzelir rabbim tez vakitte masib eder insallahhh canim

Cnm aynıyız biz senle. Bende 10 ay korundum. Bide kimyasal geçirdim. Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptırcam yarın. İnşallah iyidir sonuçlar
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canım biz tüm hormon testlerini yaptırdık eşimde bende bi tek hsg kaldı onuda yapayımda aklımda kalmasın diyorum inşaallah arka arkaya hamiş haberleri veririz

ayyy insallah kuzum yoksada gelsin su adet ne guzel duzenliydi 28 i sabahi dann diye gelirdi saati bile belliydi garibimin yaa :))) hamileysemde ciksin saglikli olsun insallah
Aynı benim gibiymiş seninkinde benimkisinde saati şaşmaz inşaallah canım sağlıklı hayırlı bi bebiş haberi müjdele bizlere

Gzl çıkar sonuçların inşallah bende geçen ay hormon testi , 21.gunu yapılan testleri yapmıştım regli sonrası hsg cektirecektim onu beklerken müjdeli haber geldi.insallh seninde öyle olur. Hiç stres yapma ben o ay Dr.gittigim için hiç stres yapmadım birde bu kitaba takilmistim soluksuz okuyordum resmen . Kafa rahat olunca herşey gzlce isliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…