- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
amiin canim amiiin insallah sagolasin cümlemizinİnşallah rabbim gönlüne gore verir :))
ayyy insallah kuzum yoksada gelsin su adet ne guzel duzenliydi 28 i sabahi dann diye gelirdi saati bile belliydi garibimin yaa :))) hamileysemde ciksin saglikli olsun insallahİnşaallah bebişin vardır ondan bu gecikmeleri yaşıyorsundur
bende ağustosta geçirmiştim canım kimyasal geçirdiğim ay gecikme olmuştu sonra ki ay normal döngüme döndüm ama inşallah bebekten dolayı gecikmiştir kuzum.moralini bozma sakın dualarım seninle.dun aksam yaptim kuzum negatif çıktı ben gecen ay kimyasal gecirdm ondanda gecikmis olablr ne gelen var ne giden.ayin 15 ne kadr olmam lazim 10 unundna sonra gelmezse testi yineliycm negatifse sonra dr a gidicem adet sökücü versin diyee.insallah gebelk vardr diyw gecikmiatr bat tarihim karisti kisaca kanama o cak sekizde basladi bugun sekizi baslamaso lazim ama yok yiycem kafayi :))(
ayy sagol canim allah razi olsun.iste benfe kimyasala veriyrm ondan gecikmistr diyorm gec olsun saglikli olsun bu sfer insallah rabbim tum isteyenlere versinbende ağustosta geçirmiştim canım kimyasal geçirdiğim ay gecikme olmuştu sonra ki ay normal döngüme döndüm ama inşallah bebekten dolayı gecikmiştir kuzum.moralini bozma sakın dualarım seninle.
Cnm aynıyız biz senle. Bende 10 ay korundum. Bide kimyasal geçirdim. Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptırcam yarın. İnşallah iyidir sonuçlarBende 1.5yıllık evliyim 6-7Ay korunduk sonrasında istedik ama daha nasip olmadı hiç gebelik geçirmedim bu ay hsg çekilecektim çok pahalı fiyat verdiler öbür aya inşaallah çekileceğim canım bide ben haşimato hipotroid hastasıyım
inşallah kuzum benimde klomenle değişti adetim resmen kendi bünyemle oynadım çatlatma iğnesine rağmen kist oldu yumurtalıklarımda. geçen ay 1 hafta erken adet oldum.bu ay ne zaman geleceği hakkında hiçbir fikrim yok.ayy sagol canim allah razi olsun.iste benfe kimyasala veriyrm ondan gecikmistr diyorm gec olsun saglikli olsun bu sfer insallah rabbim tum isteyenlere versin
demekki yumrtkarn buyuyms kuzum kendi halinr biraksaydn belki catlardi catlamadhi icin kist olurmuş.insallah duzelir rabbim tez vakitte masib eder insallahhh caniminşallah kuzum benimde klomenle değişti adetim resmen kendi bünyemle oynadım çatlatma iğnesine rağmen kist oldu yumurtalıklarımda. geçen ay 1 hafta erken adet oldum.bu ay ne zaman geleceği hakkında hiçbir fikrim yok.
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın canım biz tüm hormon testlerini yaptırdık eşimde bende bi tek hsg kaldı onuda yapayımda aklımda kalmasın diyorumCnm aynıyız biz senle. Bende 10 ay korundum. Bide kimyasal geçirdim. Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptırcam yarın. İnşallah iyidir sonuçlar
orgu oremiurm meraktan
sabirsiz boz cok ya hele ben hamile olsam 8. ayda pirtlatirim bebeği allah korusun :)))Kızlar, biliyorsunuz ki kadın doğum saati saatine almıyor muayeneye. Anca yazacaktır, sebredin
Aynı benim gibiymiş seninkinde benimkisinde saati şaşmazayyy insallah kuzum yoksada gelsin su adet ne guzel duzenliydi 28 i sabahi dann diye gelirdi saati bile belliydi garibimin yaa :))) hamileysemde ciksin saglikli olsun insallah
Allah korusunnn tabi. İnsan sabretmeyi de öğreniyor o süreçte canım. Sen bile şaşırırsın kendinesabirsiz boz cok ya hele ben hamile olsam 8. ayda pirtlatirim bebeği allah korusun :)))
Gzl çıkar sonuçların inşallah bende geçen ay hormon testi , 21.gunu yapılan testleri yapmıştım regli sonrası hsg cektirecektim onu beklerken müjdeli haber geldi.insallh seninde öyle olur. Hiç stres yapma ben o ay Dr.gittigim için hiç stres yapmadım birde bu kitaba takilmistim soluksuz okuyordum resmen . Kafa rahat olunca herşey gzlce isliyorCnm aynıyız biz senle. Bende 10 ay korundum. Bide kimyasal geçirdim. Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptırcam yarın. İnşallah iyidir sonuçlar
oyle canim rabbim o gunleride nasip eder insallh:))Allah korusunnn tabi. İnsan sabretmeyi de öğreniyor o süreçte canım. Sen bile şaşırırsın kendine
kav çıktı deger canim.uzulme bi daha ki aya olur kuzum yaaHamile degilimmmmmmm
Hadi yaa... Hayırlısı olsun kuzum ya bir dahaki sefere olur inşallah. Sakın boşluğa bırakma kendini. Vardır her şerde bir hayır, öyle düşünHamile degilimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?