Canım benim hayırlısı olsun .. üzme kendini vakti geldiğinde olacaktır .İnşallah en yakın zamanda seninde yüzün gülerHamile degilimmmmmmm
sifir mi cikti kuzum yaa sakin uzulme elbet bir gun olacak sen sagol esin sagolsun simdi herseyn caresi var gec olsun saglikli olsun insallahHamile degilimmmmmmm
0.5 cansifir mi cikti kuzum yaa sakin uzulme elbet bir gun olacak sen sagol esin sagolsun simdi herseyn caresi var gec olsun saglikli olsun insallah
inşallah canım geçen ay erken adet olunca gittim tekrar doktora kistler duruyor mu diye yok dedi erimiş dedi.bakalım hayırlısı olsun.demekki yumrtkarn buyuyms kuzum kendi halinr biraksaydn belki catlardi catlamadhi icin kist olurmuş.insallah duzelir rabbim tez vakitte masib eder insallahhh canim
hep boyle mi cikiyo test.bekle bakalm kirmizilae gelmedn umudunu kesme.benim kimyasalda 3 gun geçmişti 2.0 cikti 7 gun gecince idrarfa cikti insallah vardr kuzum sikma canini simdi degilsede bi dahaki sefere sagliklisi olsun insallah0.5 can
e ne guzel insallah bu ay rabbim nasip eder kuzuminşallah canım geçen ay erken adet olunca gittim tekrar doktora kistler duruyor mu diye yok dedi erimiş dedi.bakalım hayırlısı olsun.
Insallhhhep boyle mi cikiyo test.bekle bakalm kirmizilae gelmedn umudunu kesme.benim kimyasalda 3 gun geçmişti 2.0 cikti 7 gun gecince idrarfa cikti insallah vardr kuzum sikma canini simdi degilsede bi dahaki sefere sagliklisi olsun insallah
AmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnRabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. Sağlıklı, huzurlu bir süreç ve sonrasında da sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz inşallah kızlar.
amiim canim amiin insallahhRabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah. Sağlıklı, huzurlu bir süreç ve sonrasında da sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz inşallah kızlar.
cnm bnm allah en hayırlı zamanda nasip etsin sana inşallah0.5 can
Hayırlısı olsun bebeğim üzme kendini0.5 can
O da olur kuzum bnmmm marıfetli anası olacak :)ayy cok tatlilaaaar saglikla giydirmek nasib olsun insallahhh kuzum.bende bunlari yapabiliyrm bak hatta buyukler icinde yapip cok sattim gel gelelim bi yelek oremedim dogmamis kizancigimaa yaa :))
Kuzum balım minnoşum nasılsın bakim❤❤❤O da olur kuzum bnmmm marıfetli anası olacak :)
Tesekr ederız cnm bnmm iyiki sende varsın Allahım kucagımza almayı masıp etsn cnm bebişinn kalp atıslarını duymussn gozun aydın canımm saglıkla gelsin MaşalllahhKyamam sana uzulme hic cnmm yavrunu kucagna alacaksn bizde o gunleri gorucez minnak ayaklarini bize atip bugun su bu oldu dye yazcksn insallah iyiki sizler varsınz cnm herzmn birliktyz insallah
İyim btnm sen nasılsınnKuzum balım minnoşum nasılsın bakim❤❤❤
Çok gerginim kuzum regli olcam ya keyfim yok tadım tuzum yok ama seni gördüm ya burda şimdi daha iyiyim fıstığım meleğinle iyi geldiniz banaİyim btnm sen nasılsınn
Oyy kıyamam cnm papatya cayı iç sakınlestrr:) balım bnmm yaÇok gerginim kuzum regli olcam ya keyfim yok tadım tuzum yok ama gördüm ya burda şimdi daha iyiyim fıstığım meleğinle iyi geldiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?