Kuzu gerginliğim vücudumdan kaynklanıyor hiç bi ay bu kadar sakin olmamıştım düşün yani eşim yaşıyor o kadar sakinimOyy kıyamam cnm papatya cayı iç sakınlestrr:) balım bnmm yabıtanesin
Kuzu gerginliğim vücudumdan kaynklanıyor hiç bi ay bu kadar sakin olmamıştım düşün yani eşim yaşıyor o kadar sakinim
Yoksaaa psikopata bağlıyorum hatta bu ay o gergin ahhh hayatım reglimi olcan çok asabisin hiç yakıştıramadım sana dedim adamı manyak ettim ya balımay Allahımmmmm
Yoksaaa psikopata bağlıyorum hatta bu ay o gergin ahhh hayatım reglimi olcan çok asabisin hiç yakıştıramadım sana dedim adamı manyak ettim ya balım
Kızamıkçık oluyor canım ama değerler kaç olursa normal olur bilmiyorum
Aminnn İnşaallah canım bekleyen herkese nasip olsun içinde banada
Evet kuzu sana katılıyorum erkek milleti hep sakin olmalı...hee bu arada esranın kan testi negatif çıkmış balımerkekler hep sakin olmalı cnm iyi demişin
Hadi yaa uzuldumEvet kuzu sana katılıyorum erkek milleti hep sakin olmalı...hee bu arada esranın kan testi negatif çıkmış balım
Negatiff canimEsr02 kız test yaptn mı:)
Uzuldm cnm hayrlısk bakalm insalh onmzdki aya olurNegatiff canim
İnsallh canmUzuldm cnm hayrlısk bakalm insalh onmzdki aya olur
insallah o gunleride goruruz canim amiinO da olur kuzum bnmmm marıfetli anası olacak :)
Hic canini skma kuzum o zamanini bekliyodur en dogru zamanda cikip gelecektir elbet Allah ın izniyle sen umudunu kaybetmeİnsallh canm
hemen isyana başlıyoruz aslında Rabbimi ze güvenip bıkmadan sıkılmadan istemiyoruz.olmuyor deyip duruyoruz.çok güzelmiş paylaştığın yazı.Rabbim de umudumuzu kesmeyelim elbet bizim için hayırlısını verecek olan O'dur.Imkansız diye birsey yoktur kizcelerimm..
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.
Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.
Yer Gök dua üzerine Allahım ne büyüksün . Bütün kullarının dualarını kabul et.Imkansız diye birsey yoktur kizcelerimm..
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.
Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.
Ben atarimmmmBirisi bana saatlerce masaj yapsa... Hiç hayır demem
Masaj mı yapıcaksın banaBen atarimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?