Şimdi hastaneye gidip veremiyormusun kan testi canım bu arada hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurBu gün bende ilk defa yaptığım testte pozitif gördüm. Sabah olsa bir,kan vermeye gideceğim
Malesef olesine yaptin takvimi canim ama gercek olur insAllah bu ay :)Sen hamile değilmiydin canım. Takvimi görünce hamile sanmıştım . İnşallah gerçek olur bu ay
iyi canim annemgildeki yatak odam kaldi bi canim hava isininca geccez eveTaşınma işleri nasıl gidiyor
Oda olacak kuzucan sekerparemte gene tebrestim batlar pozitifler( kiskanmadim cok oozendim
Cümlemizden kuzum INŞALLAH ❤ALLAH razı olsun canm :) oluyimde bi o kalsn en son
Ayy hadi bakalimmmm iNŞALLAH hamis sultan olursun iki cizgi kac dakikada cikti canimBu gün bende ilk defa yaptığım testte pozitif gördüm. Sabah olsa bir,kan vermeye gideceğim
Kuzuuu sonuc belli oldumuYa elim ayağım titriyor yarım saattir ağlıyorum gerçek mıdır bu
Hakkında hayrlı olan neyse rabbim onu versin sana İNŞALLAHTesti verdim sonuç bekliyoruz ultrason bişey görülmedi kızlar bakalım hayırlısı neyse o olsun ins
Iyiym çok şükür sen nasilsinEsr02 balim nasilsin
Süpermiş kuzum sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallh rabbim kucağına almayı nasip etsinKan testimin sonucu 115 cikti:)
Bıraktım banyoda ,5 dakika kahveme devam ettim net çift çizgiydi.Ayy hadi bakalimmmm iNŞALLAH hamis sultan olursun iki cizgi kac dakikada cikti canim
Amin caniim insallah herkese nasip etsin AllahSüpermiş kuzum sağlıklı bir gebelik geçirirsin insallh rabbim kucağına almayı nasip etsin
Amin insallh cnmAmin caniim insallah herkese nasip etsin Allah
insallah kuzum nasiipOda olacak kuzucan sekerparem
Adet oldunmu cnminsallah kuzum nasiip
Elbette tatlım Rabbim bilir herşeyin hayırlısınıValla canım İnşallah sapasağlam bir bebek nasip eder hepimize hüsrana uğramak çok yorucu bir şey insan kendini yetersiz ve beceriksizmiş gibi görüyor ama yapcak bişey yok ALLAH'IN nasibi bu bişey diyemeyiz.
Kuzzum noldu sonuc hadi ver o guzel haberi bize :)Testi verdim sonuç bekliyoruz ultrason bişey görülmedi kızlar bakalım hayırlısı neyse o olsun ins
Rabbim hayrla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin balım çok sevindim çok mutlu oldum kuzu topiğimiz çok uğurlu geliyor maşaallahKan testimin sonucu 115 cikti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?