❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok geçmiş olsun kuzum herşeyden önce herşeyin başı sağlık balım rabbim korusun senide bizide kuzum

Bıkerede nptım kucukken evde dunden kalma haslnmıs yumurta vardı sabh markete gdrken onuda gotrdum yumurta kolisnn içine koydum acaba o yumurtayı kim aldı halen merak edıom
Kız yeter karnım ağrıdı ya tövbe ya rabbim aaa sen ne yaramazmışsın annem yaramazlarla arkadaşlık etme dedi

Bn yatıom kızceler opuom hepnzı hadı szde yatın gece gece dolasmayın ortalarda
İyi geceler kuzumcanım benim bende seni çok öpüyorum sende avucunu öp göbüşe koy prensesimde alsın öpücüğümü oyyh kıyamam ben ona ❤❤❤

AMiN cumlemizi korusun balim❤ neyden suphe ettiler kuzum uzulmezmi ya sen onun canisin kuzum ALLAHIM korusun cok gecmis olsun
Ya biz şüphelendik aslında bi kitle farkettikte boynumda. Bide yeri ağrısız olması falan kötü huylu oldugunu düşündük.birazda eşim abarttı onunda işi gereği görüyo böyle şeyler. Geçer inşallah ilaçla. Ama sağlık çok önemli aklımıza gelmiyor ama hergün şükret mek lazım

Bin şükür tabii balimmm saglik herseyden önemli RABBiM saglik sihat versin INŞALLAH cumlemize ❤ ALLAHIM acil sifalar versin canim ihmal etme gecmis olsun❤

Mrb adetimin 1 hafta önce bitti soğan suyu kullanıyorum ve kullandığımdan beri kasıklarımda feci ahrılar hissediyorum ve yumurtalığımdan bacaklarıma uyuşma var sebebi ne sizce

Amin canım doğru dedin benimde mide ağrılarım vardı dedimki ben iyi olmalıyım ki hamileliği kaldırabilelim bende oluruna bıraktım.Sanada mutluluğunu daim etsin İnşallah canım

Canım bölüm ne bendede sınav derdi var oda insana stres katıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…