Çok geçmiş olsun kuzum herşeyden önce herşeyin başı sağlık balım rabbim korusun senide bizide kuzumYani şikayet im devam ediyorda o ilk zamanki paniğimiz kötü düşüncemiz kalmadı. Eşim özellikle çok korktu onu hiç böyle görmemiştim. Gece uyanıp bakıyorum beni izliyo. Tetkiklerde iyi sayılır çok şükür. İnşallah geçer. Allah sizlere göstermesin
Bıkerede nptım kucukken evde dunden kalma haslnmıs yumurta vardı sabh markete gdrken onuda gotrdum yumurta kolisnn içine koydum acaba o yumurtayı kim aldı halen merak edıomayyy sesli güldüm ya kız Allahım ya rabim ben nere gidem elin garibinden ne istediniz balımmm
AboooNe guzel kuzu bnde bsi anltam:)
Bigun kuzenlerde kaldım ramazandı
Uyumuoduk sabaha kadar aklma bse gldi dedm davulculrı korkutalm beyaz carsaf gcrdık kafamza alt katta ev. Pencereden bi bagrdık o şkl davulcunun odu koptu
Yumurtayi kiramayinca sok olmustur alanBıkerede nptım kucukken evde dunden kalma haslnmıs yumurta vardı sabh markete gdrken onuda gotrdum yumurta kolisnn içine koydum acaba o yumurtayı kim aldı halen merak edıom
:))) aynn yaaaaYumurtayi kiramayinca sok olmustur alan
Kız yeter karnım ağrıdı ya tövbe ya rabbim aaa sen ne yaramazmışsın annem yaramazlarla arkadaşlık etme dediBıkerede nptım kucukken evde dunden kalma haslnmıs yumurta vardı sabh markete gdrken onuda gotrdum yumurta kolisnn içine koydum acaba o yumurtayı kim aldı halen merak edıom
Kız yeter karnım ağrıdı ya tövbe ya rabbim aaa sen ne yaramazmışsın annem yaramazlarla arkadaşlık etme dedi
Aleyküm selam kuzum seni seviyorum ben ya ❤❤❤anneye selamlar ühüğ ühü
Bnde seni sevıom balımAleyküm selam kuzum seni seviyorum ben ya ❤❤❤
İyi geceler kuzumcanım benim bende seni çok öpüyorum sende avucunu öp göbüşe koy prensesimde alsın öpücüğümü oyyh kıyamam ben ona ❤❤❤Bn yatıom kızceler opuom hepnzı hadı szde yatın gece gece dolasmayın ortalarda
Ya biz şüphelendik aslında bi kitle farkettikte boynumda. Bide yeri ağrısız olması falan kötü huylu oldugunu düşündük.birazda eşim abarttı onunda işi gereği görüyo böyle şeyler. Geçer inşallah ilaçla. Ama sağlık çok önemli aklımıza gelmiyor ama hergün şükret mek lazımAMiN cumlemizi korusun balim❤ neyden suphe ettiler kuzum uzulmezmi ya sen onun canisin kuzum ALLAHIM korusun cok gecmis olsun
Bin şükür tabii balimmm saglik herseyden önemli RABBiM saglik sihat versin INŞALLAH cumlemize ❤ ALLAHIM acil sifalar versin canim ihmal etme gecmis olsun❤Ya biz şüphelendik aslında bi kitle farkettikte boynumda. Bide yeri ağrısız olması falan kötü huylu oldugunu düşündük.birazda eşim abarttı onunda işi gereği görüyo böyle şeyler. Geçer inşallah ilaçla. Ama sağlık çok önemli aklımıza gelmiyor ama hergün şükret mek lazım
Zaten bir sen bir ben kalcaz heralllAminnn inşallah siz hamiş sultanlar bizlerden dualarınızı eksik etmeyin❤❤❤
Benimkide dört gözle bekliyoda hemen yapmıcammm iyice özlesinBebiş avından çok adet Yen'i bitti adam özlemiş durmadı mübarekİnşaallah bebişte olur yavru o zaman on numara beş yıldız olur
Amin canım doğru dedin benimde mide ağrılarım vardı dedimki ben iyi olmalıyım ki hamileliği kaldırabilelim bende oluruna bıraktım.Sanada mutluluğunu daim etsin İnşallah canımBende olmaz benim cocufum.diyordum cok kafama takiyordum asiri hemde en son kasim ayinda bogazimla ilgili bir sikinti yasadim oan dedim saglik olsun bebek Allah isterse verir biraktim o an herseyi bogazim 10 gun sonra gecti ve ben ocak ayinda hamile kalmisim:) sanirim Allah bizlere boyle mesaj yolluyor cok takmamiz gerektigini oluruna birakmamiz gerektigini soyluyor umarim vakti zamani gelince isteyen herkes bebegine kavusacaktir:) ben isteyenler icin Allaha dua ediyorum umarim tez zamanda nasip eder
Canım bölüm ne bendede sınav derdi var oda insana stres katıyorErkekler icin hamilelik calsmalari hic bir engel olmadan yasayabildikleri icin farkli oluyo bizimde adetten snraki 5gun arka arkaya oldu gun asiri dgl yani oda esimin cok yatkn olmasndan bende hic niye bilmem cocuk diye dusunmedim aof sinavlarina calstm hep snav aksami da zatn hamile kaldgmi ogrendim buyuk supriz oldu :)
Acaba agir mi geldiMrb adetimin 1 hafta önce bitti soğan suyu kullanıyorum ve kullandığımdan beri kasıklarımda feci ahrılar hissediyorum ve yumurtalığımdan bacaklarıma uyuşma var sebebi ne sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?