❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

gunaydın kızlar ben dün bebişimin kalp atışını duydum çok güzel bi duyguymuş gerçekten cok az dinletti az geliyodu sesi ama altıncı haftada duyabilmekte güzel bekletmedi bizi bi hediyeyi hak etti

Bu basligi gorunce yazmak istedim.belki benim durumumda olan vardir diye.alti yasinda cok sukur bi ewladm var.uc yil once dusuk yaptim.ve o zaman baska bisey icin kan hapi kullaniyodum.iki ay icinde ilacim bitti ve ben hamile kalmistim.hatta esim "galiba bu hap sayesinde oldu" demisti ama ben gulup gectim.
Aradan uc yil gecmisti ve bi suru tedawi yontemleri uyguladik.rahim filmi catlatma igneleri vs. Ama hamile kalamiyordum.
Prolaktin hormonum yuksek ciktigi icin ilac kullaniyodum.ilac biteli bi kac ay olmustu bi turlu doktora gidip tektar yazdirmk kismet olmadi.
En son bigun gittim.kan tahlili iztedi doktor o ilaci vermek icin.ama prolaktinimin normal okdugunu fakat kansizlik oldugunu soyledi.baska bi marka kan hapi verdi.bir ay kullandim ve hsmileydim saka gibi.
Esimle o zaman anladiikki benim tek sorunum kansizlikmis ve bugune kadar hicbir doktor bunu onemsemedi
Diycegim o ki mutlaka kan degerlerinize baktirin.alt sinir 11 ama brnimki 9,5 filan cikiyodu.aslinda o kadsrda asiri deildi

Ya bi yerde okudum aslında ger Kür herkese iyi gelmeyebilir.Yani Allah korusun kaş yaparken göz çıkarmak gibi bişey ya dikkat edelim bence Iyice araŞtırmadan yapmak doğru deil bence
kist falan varsa onu sokuyodr hem o kurleri uzun uzdaiya yapmayin annem uc bes gun yeter.ben o maydonoz buharını 3 gun yaptim vesile mi oldu artik hamile kaldim ama kimyasaldi iste kismet olmadi.olsun sogam suyu iskence gibi vallah birak icme

kis beste ben seni bejanla karistyrm hep sen hamileisn takvimin var o hamile degil uğur olsun diye koymus.kafam oldu corba diyrm bu kiz hamile mi degil mi simdi farkettim nickler benziyoms.allah kucagina almayi nasip etsin canim
saol cnm allah sanada nasip etsin battaniyelerin mis mis bebek koksun inşallah

Evet ben de de var kansızlık bugün aldım sonuçları ekim ayında bütün sonuçlarım süperdi yine yaptırdım sadece demirim az 35 ,37 olması gerekiyormuş

Kızlar iyi geceler benimde kan testi 204.7 cikti Dr 400u geçerse iyi dedi 2 gün sonra yine yapicam
Tebrik ederim canım çok sevindim Rabbim teala hayrlı sağlıklı hamişlik nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı ana babaya ve vatana hayrlı evlat olsun sağlıkla kucağında göresin inşallah

Kuzu ziyaret etmediğim hiç bir yer kalmadı balım bi Kâbe kaldı onuda uçak fobim olduğu için gidemiyorum kuzu
Kuzum seyyidet nefise hazretlerine adakta bulun sağlıkla hamiş kalırsam seyyidet nefise hazrerlerinin ruhuna 3 yasin-i şerif okuyacam diye

Kuzum seyyidet nefise hazretlerine adakta bulun sağlıkla hamiş kalırsam seyyidet nefise hazrerlerinin ruhuna 3 yasin-i şerif okuyacam diye
Tamam balım okurken adadım bile kuzummm beni düşünen böyle güzel yüreklere ne desem kelimeler kifayetsiz kalır teşekkürler cancağızım Allah senden razı olsun fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…