❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ balım yeni bat 9 mart tatlım kırmızılar geldi beni üzmedi şükürler olsun gecikme yaşarım dye korkmuştum ama tam gününde geldi regl...
ayy bi benim gelmedi testi tekrarladim kocemeeen bi negatif dun gece cok agrim vardi ha oldum ha olcam dedim ama yoook agliycam artik adet olaym diye yaaa (((((((

Bu ay da olmadi benim canlar.. simdi leke geldi.. adet oluyorum.. umutlar 8. Aya kaldi. Yeni bat 15. Mart

Bu ay da olmadi benim canlar.. simdi leke geldi.. adet oluyorum.. umutlar 8. Aya kaldi. Yeni bat 15. Mart
Hayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda rabbim elbet göndecek bizim meleklerimizide üzülme olur mu tatlım

gunaydın kızlar ben dün bebişimin kalp atışını duydum çok güzel bi duyguymuş gerçekten cok az dinletti az geliyodu sesi ama altıncı haftada duyabilmekte güzel bekletmedi bizi bi hediyeyi hak etti
Maşallah la kuvvete illa billah canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam teyzoşlarına resim de atarsın inşallah

Tamam balım okurken adadım bile kuzummm beni düşünen böyle güzel yüreklere ne desem kelimeler kifayetsiz kalır teşekkürler cancağızım Allah senden razı olsun fıstığım
Amin canım sende razı olsun Mevlam inşallah elif ile zehra kavuştursun sağlıklı hayrlı uslu zeki olsunlar kucağını daha fazla bekletmeden doldursun Rabbim en tatlı uykundan uyandırsın kızçelerinin sesiyle ağlamasıyla

benim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyo

benim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
cocuk calısmalarını bırakmayın korunmayın ama cocuk icin de iliskiye girmeyin ..bence her kadının vucudu farklı bizde agustos ayından beri cat pat korunduk belki ozamandan beri vucudum sperme alısmaya calısıyodu duzenli iliski yasayıncada bir sekilde tuttu

Aminnn kuzu inşaalahhh... Rabbim seninde güzel kalbinin dualı dilinin hediyesini tez vakitte göbüşüne versin sağlıklı sıhhatli hayırlı olanından balımmm yaaa

benim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
Balımmm şu stresden kendini bi uzak tut kuzum benim kendini üzüyorsun bizide üzüyorsun gör bak hayrlı vakitte rabbim sana mucizeni göndercek tatlım

Yavrun sana hayrlı evlat olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah sana sımkısı sarılsın meleğin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…