Cnm bugün seninde bat günü. Varmı belirtiEsr02 kuzu var mı gelen giden balımmm nasılsın
ayy bi benim gelmedi testi tekrarladim kocemeeen bi negatif dun gece cok agrim vardi ha oldum ha olcam dedim ama yoook agliycam artik adet olaym diye yaaa_Masalim_ balım yeni bat 9 mart tatlım kırmızılar geldi beni üzmedi şükürler olsun gecikme yaşarım dye korkmuştum ama tam gününde geldi regl...
Ben regl oldum canımCnm bugün seninde bat günü. Varmı belirti
Kuzu senin kimyasal olmuştu ya ondan gecikme yaşarsın balımayy bi benim gelmedi testi tekrarladim kocemeeen bi negatif dun gece cok agrim vardi ha oldum ha olcam dedim ama yoook agliycam artik adet olaym diye yaaa(((((((
Hayırlısı olsun canım hakkında ve hakkımızda rabbim elbet göndecek bizim meleklerimizide üzülme olur mu tatlımBu ay da olmadi benim canlar.. simdi leke geldi.. adet oluyorum.. umutlar 8. Aya kaldi. Yeni bat 15. Mart
ona moralim bozuluyo iste can korktugm hep basima geliyo.simdi bekle dur ne zaman olcam diyeKuzu senin kimyasal olmuştu ya ondan gecikme yaşarsın balım
Maşallah la kuvvete illa billah canım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mevlam teyzoşlarına resim de atarsın inşallahgunaydın kızlar ben dün bebişimin kalp atışını duydum çok güzel bi duyguymuş gerçekten cok az dinletti az geliyodu sesi ama altıncı haftada duyabilmekte güzel bekletmedi bizi bi hediyeyi hak etti
Amin canım sende razı olsun Mevlam inşallah elif ile zehra kavuştursun sağlıklı hayrlı uslu zeki olsunlar kucağını daha fazla bekletmeden doldursun Rabbim en tatlı uykundan uyandırsın kızçelerinin sesiyle ağlamasıylaTamam balım okurken adadım bile kuzummm beni düşünen böyle güzel yüreklere ne desem kelimeler kifayetsiz kalır teşekkürler cancağızım Allah senden razı olsun fıstığım
En kısa zamanda gelsin o zaman kuzu Allahım ilk defa kırmızılar gelsin dye senin için dua ediyorum tövbe ya rabbim ne günlere kaldık kuzum yaona moralim bozuluyo iste can korktugm hep basima geliyo.simdi bekle dur ne zaman olcam diye
cocuk calısmalarını bırakmayın korunmayın ama cocuk icin de iliskiye girmeyin ..bence her kadının vucudu farklı bizde agustos ayından beri cat pat korunduk belki ozamandan beri vucudum sperme alısmaya calısıyodu duzenli iliski yasayıncada bir sekilde tuttubenim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
Aminnn kuzu inşaalahhh... Rabbim seninde güzel kalbinin dualı dilinin hediyesini tez vakitte göbüşüne versin sağlıklı sıhhatli hayırlı olanından balımmm yaaaAmin canım sende razı olsun Mevlam inşallah elif ile zehra kavuştursun sağlıklı hayrlı uslu zeki olsunlar kucağını daha fazla bekletmeden doldursun Rabbim en tatlı uykundan uyandırsın kızçelerinin sesiyle ağlamasıyla
Balımmm şu stresden kendini bi uzak tut kuzum benim kendini üzüyorsun bizide üzüyorsun gör bak hayrlı vakitte rabbim sana mucizeni göndercek tatlımbenim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
Yavrun sana hayrlı evlat olsun canım eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah sana sımkısı sarılsın meleğin kuzumcocuk calısmalarını bırakmayın korunmayın ama cocuk icin de iliskiye girmeyin ..bence her kadının vucudu farklı bizde agustos ayından beri cat pat korunduk belki ozamandan beri vucudum sperme alısmaya calısıyodu duzenli iliski yasayıncada bir sekilde tuttu
Sabh oldum kuzummEsr02 kuzu var mı gelen giden balımmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?