❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Balımmm şu stresden kendini bi uzak tut kuzum benim kendini üzüyorsun bizide üzüyorsun gör bak hayrlı vakitte rabbim sana mucizeni göndercek tatlım
istemiuorm artik ben adet olmak istiyrm zaten oluncada saglikli olmuyo bari kendimi yemem boyle var mi yok mu diye

çocuk icin girmedim zatwn bu ay gecen ay kimyasal gecirdim simdide adet olamiurm test yapiyorm bi negatif bi silik bi negatif bi bozuk biktim artk.olaym kafamda rahat etsin istiyorm.saglikli olcaksa olsin saglikli olmuycaksa hic nasib olmasin bana.

Aminnn kuzu inşaalahhh... Rabbim seninde güzel kalbinin dualı dilinin hediyesini tez vakitte göbüşüne versin sağlıklı sıhhatli hayırlı olanından balımmm yaaa
Amin amin inşallah tatlım Rabbim yüzlerimizi güldürsün sevindirsin hepimizin bu ay çifter çifter müjde haberleri gelsin inşallah

benim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
Kuzum Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş üzme tatlı canını Rabbim bizi seviyo dualarımızı istiyo çünkü yalvarmamız hoşuna gidiyor gör bak Rabbim en kısa zaman da meleğini sana gönderecek inşallah ben inanıyorum hepimizin kucakları dolacak

aaa kimyasaldan sonra genelde hemen hamilelik oluyor diye biliyorum silik cıktıysa bence vardır benim aldıgım pro clinic marka ondan almanı tavsiye ederim iyi sonuc veriyor

Merhaba bebek taşı yapıyorum isteyen olursa uygun fiyatlara
Magnet 1 lira
Sadece taş 75 kuruş bu şekilde hazırlayıp gönderiyorum kurdeleli haliyle

Eklentiler

• IMG-20170209-WA0012.webp
    4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20170209-WA0012.webp
    4 KB · Görüntüleme: 36
aaa kimyasaldan sonra genelde hemen hamilelik oluyor diye biliyorum silik cıktıysa bence vardır benim aldıgım pro clinic marka ondan almanı tavsiye ederim iyi sonuc veriyor
yok canim 4 tane test yaptim bir haftada iki negatif bi silik bir tanede tirt cikti yani bozuk.ve negatif yani olsaydi bu zamana kadr cikardi.

yok ben istemiyrm belli bi suredw isteyeceğimi sanmiyrm yasim olmus 30 bu ikinci evliligm bi kalp durması bi kimuasalm var olmuyo hep sagliksiz tedavi edileck bi durummu var bilmiurm varsada maddi konular var.benden bi halt olmaz benim adet olmam lazim sadece adet olmak istiurm baskada bisey istemiyorum canim isteyen herkese versin bana vermesin

benim test bekledi bu hale geldi hep bozuklar beni buluyo bi heucan oluyo sonra gene bozuk artik cocuk calismalrni kesicem yapmiycam en azindan bilicem olmadgni agliycam artik butun hersey beni buluyoEki Görüntüle 1950942
Sanki çok idrarım koydun öle duruyor pes etmek yokkk canım bak benim 1.5 sene olcsk evet çok şükür ALLAH canını sağ etsin bir oğlum var ama genede umut ekipte olmamasında kötü ama SABIRRRR beraber sabredecez

Kuzum yazdıkların içimi dağladı inan ki burnumun direği sızladı Rabbim inşallahü teala en hayrlısı ne ise hakkında onu nasip etsin kalbine inşirah ferahlığı versin huzurunu artırsın sağlık sıhhat afiyet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…