❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amiinn insalh kuzum bnmmm dogru dıon annemde kndn bul dıoda kmseye bakmaz ille gorucu usulu olcak kadına kafayı yedrdi valla:) kucuk abim onden evlndi hmn o kaldı valla

Amiinn insalh kuzum bnmmm dogru dıon annemde kndn bul dıoda kmseye bakmaz ille gorucu usulu olcak kadına kafayı yedrdi valla:) kucuk abim onden evlndi hmn o kaldı valla
Ağzını açıcana gözünü açsın kız kendinden küçük kardeş evlenmiş o ne bekliyor acep ben bi beddua edeyim abine=Allah onu öyle biriyle karşılaştırsın ki nutku tutulsun kıza aşık olup ahanda buldum evleneceğim kızı diyip anacığına koşsun hayrlı uğurlu olur inşallah...aşk sevgi mutluluk abinin yakasına yapışsın inşallah...en kısa zamanda gönül kapısını çalsın❤ AŞK❤ abinin AMİNNN...

İyiyiz çok şükür ise git gel arkadaşlarla toplandık gırgır şamata olsun ya bifakine aya inşallah en yakın bat günü benim kaldı sanırım
Var mı belirti falan kuzu inşallah 9 ay gelmez kuzu

Yok ya arada sarı akıntı var inceden karın ağrısı bir dr geçen hafta bi midem kötüydü o kadar başka yok maalesef bakalım olmam inşallah
İnşallah olmazsın canım ya aramızdan hamişler çıktıkça ben daha çok umutlanıyorum kuzum

Reactions: FS5
Çok şükür canım işe başladım bu hafta onun dışında farklı bişey yok. Yok gelmedi henüz kuzum evet bugündü batım
Hiç gelmezde o kırmızılar mutlu haberlerle gelirsin canım benim inşallah gördüğün kırmızı testteki çift çizgi kırmızıları olsun tatlım İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…