Bak görüyon mu senin prenses hem gamzeli hemde çok güzel olacak pamuk prenses geliyoooor kuzu❤❤❤Yedim ayvayı cano:)
Anladım canım benim kötü anlamda demediğini...Allahım abine hayrlı bir eş annenede hayrlı bir gelin nasip etsin balımmm bu zamanda evlilik çok zor kuzu kıldan tüyden boşanmalar oluyor anlamıyorum ki ben fıstığım
Oyy insalhh balım sag salim glsede yesem onu evlat hasretnden olduk evde tek basımza yaBak görüyon mu senin prenses hem gamzeli hemde çok güzel olacak pamuk prenses geliyoooor kuzu❤❤❤
Ağzını açıcana gözünü açsın kız kendinden küçük kardeş evlenmiş o ne bekliyor acep ben bi beddua edeyim abine=Allah onu öyle biriyle karşılaştırsın ki nutku tutulsun kıza aşık olup ahanda buldum evleneceğim kızı diyip anacığına koşsun hayrlı uğurlu olur inşallah...aşk sevgi mutluluk abinin yakasına yapışsın inşallah...en kısa zamanda gönül kapısını çalsın❤ AŞK❤ abinin AMİNNN...Amiinn insalh kuzum bnmmm dogru dıon annemde kndn bul dıoda kmseye bakmaz ille gorucu usulu olcak kadına kafayı yedrdi valla:) kucuk abim onden evlndi hmn o kaldı valla
Yaa ben napim ölü taklidimi yapim kuzu kıskanıyom ya sizi ya da imreniyorum ya da özeniyorum hangisini kabul edersen böhüüüü böhüüüğğğOyy insalhh balım sag salim glsede yesem onu evlat hasretnden olduk evde tek basımza ya
İyiyiz çok şükür ise git gel arkadaşlarla toplandık gırgır şamata olsun ya bifakine aya inşallah en yakın bat günü benim kaldı sanırımİyiyim canım sen nasılsın ben regl oldum tatlım
Var mı belirti falan kuzu inşallah 9 ay gelmez kuzuİyiyiz çok şükür ise git gel arkadaşlarla toplandık gırgır şamata olsun ya bifakine aya inşallah en yakın bat günü benim kaldı sanırım
Yok ya arada sarı akıntı var inceden karın ağrısı bir dr geçen hafta bi midem kötüydü o kadar başka yok maalesef bakalım olmam inşallahVar mı belirti falan kuzu inşallah 9 ay gelmez kuzu
İyiyiz canım sen nasılsın senin de bat bugündü dimi var mı gelen gidenKızlaar iyi geceler kaç gündür giremedimm nasılsınız nasıl gidiyor herşey? Ne var ne yok :)
Çok şükür canım işe başladım bu hafta onun dışında farklı bişey yok. Yok gelmedi henüz kuzum evet bugündü batımİyiyiz canım sen nasılsın senin de bat bugündü dimi var mı gelen giden
İnşallah olmazsın canım ya aramızdan hamişler çıktıkça ben daha çok umutlanıyorum kuzumYok ya arada sarı akıntı var inceden karın ağrısı bir dr geçen hafta bi midem kötüydü o kadar başka yok maalesef bakalım olmam inşallah
Ay hadi inşallah ya hepimizin kucağı dolsun inşallahÇok şükür canım işe başladım bu hafta onun dışında farklı bişey yok. Yok gelmedi henüz kuzum evet bugündü batım
Hiç gelmezde o kırmızılar mutlu haberlerle gelirsin canım benim inşallah gördüğün kırmızı testteki çift çizgi kırmızıları olsun tatlım İNŞALLAHÇok şükür canım işe başladım bu hafta onun dışında farklı bişey yok. Yok gelmedi henüz kuzum evet bugündü batım
Oy kiyamam cnmm rabbm sanada nasip etcek m.etme kuzumYaa ben napim ölü taklidimi yapim kuzu kıskanıyom ya sizi ya da imreniyorum ya da özeniyorum hangisini kabul edersen böhüüüü böhüüüğğğ
İnşallah kuzum ya en hayırlı doğru zamanda inşallahAy hadi inşallah ya hepimizin kucağı dolsun inşallah
senin o tatlı dilini yirimm :) inşallah kuzucum hepimiz peşpeşe verelim o güzel haberleriiHiç gelmezde o kırmızılar mutlu haberlerle gelirsin canım benim inşallah gördüğün kırmızı testteki çift çizgi kırmızıları olsun tatlım İNŞALLAH
Aminnn inşallah kuzum kız o hislerin çıkmasında bak gör sana neler ediyom ben başının etini yirim yir artıkOy kiyamam cnmm rabbm sanada nasip etcek m.etme kuzum
Cikcak kuzum bnm m.etme bujadar insan nerden cikmis senden de cikar m.etme:)))Aminnn inşallah kuzum kız o hislerin çıkmasında bak gör sana neler ediyom ben başının etini yirim yir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?