Aminnn kuzum inşallah sen o güzel haberle gelde yeter ki ben emrine amadeyim balımmm topiğimizde göbüşü boş olan kalmasın İNŞALLAH ❤❤❤senin o tatlı dilini yirimm :) inşallah kuzucum hepimiz peşpeşe verelim o güzel haberlerii
Te Allam yarebbim hee çıksın yeter ki :))Cikcak kuzum bnm m.etme bujadar insan nerden cikmis senden de cikar m.etme:)))
Ay ne güldümmCikcak kuzum bnm m.etme bujadar insan nerden cikmis senden de cikar m.etme:)))
Bizim İzmir'li fıstık alem ya inceden inceden çakıyor mesajları kuzuAy ne güldümm
Ay ne güldümm
Teker teker geliyor haberler sıra bizlerde inşallah beybiiimAminnn kuzum inşallah sen o güzel haberle gelde yeter ki ben emrine amadeyim balımmm topiğimizde göbüşü boş olan kalmasın İNŞALLAH ❤❤❤
Eyvallah kuzu:)Bizim İzmir'li fıstık alem ya inceden inceden çakıyor mesajları kuzu
Olur olur canisiTe Allam yarebbim hee çıksın yeter ki :))
Hadi inşallah şimdi sıra sende test neyin yapmadın mı kuzu senTeker teker geliyor haberler sıra bizlerde inşallah beybiiimcansın
Farkettim hafiften hafiftenBizim İzmir'li fıstık alem ya inceden inceden çakıyor mesajları kuzu
Ayı tarihide vereydin iyiydi balımmOlur olur canisi
Çıkın çıkın gelinoyle ama
Dimi kuzu hem hissiyatlı hem fırlama hemde yerinde laf koyma herşey mevcut hamiş sultandaFarkettim hafiften hafiften
Yok kuzum ya 1-2 gün geçsin diyorum belkide olurum gecikmeli hiç belli olmuyor malumHadi inşallah şimdi sıra sende test neyin yapmadın mı kuzu sen
Okadrni Allah blir kuzum ama sendn iyi performanslar bkliom kuzum olur bi iki aya insallahAyı tarihide vereydin iyiydi balımm
Yok kuzu ters olmuş oooÇıkın çıkın gelin
Şşşş duymasıın :)Dimi kuzu hem hissiyatlı hem fırlama hemde yerinde laf koyma herşey mevcut hamiş sultanda
Reglin düzenlimi düzensiz mi olur kuzumYok kuzum ya 1-2 gün geçsin diyorum belkide olurum gecikmeli hiç belli olmuyor malum
Ay canlarm bnmDimi kuzu hem hissiyatlı hem fırlama hemde yerinde laf koyma herşey mevcut hamiş sultanda
Birileri bse dedi ama duymadm tamam tamamŞşşş duymasıın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?