Çıkın çıkın gelin
Kız kocamın performansı iyi olsun ben onu hamiş bırakmıycam o beni hamiş bırakıcakOkadrni Allah blir kuzum ama sendn iyi performanslar bkliom kuzum olur bi iki aya insallah
Hee hiç duymamışsın bide flama sallıyon fıstığımBirileri bse dedi ama duymadm tamam tamam
Ilahi kuzum ya basladik geneYok kuzu ters olmuş ooo
Girip girip çıksınlar hahahha
Görende ne anlar şu mesajıYok kuzu ters olmuş ooo
Girip girip çıksınlar hahahha
Senin performnsta onmlu kuzu herseyi sen baslatcan yuvayi disi avrat yaparmisKız kocamın performansı iyi olsun ben onu hamiş bırakmıycam o beni hamiş bırakıcakHey Allahım seviye yerlerde
Kız bu saatler bize yaramıyor ben anladım kırıklığımız ortaya çıkıyor kuzuIlahi kuzum ya basladik gene
Dogru dion simarmaya basladik valla bu saatlerde geliolar demekkiKız bu saatler bize yaramıyor ben anladım kırıklığımız ortaya çıkıyor kuzu
2 aydır 2 gün oynuyor kuzum geçen ay 2 gün gecikmeli oldu ondan önceki 2 gün erkenReglin düzenlimi düzensiz mi olur kuzum
Spermcikler girsin bebiş olarak çıksın bak gayet açıklayıcı yazdımGörende ne anlar şu mesajı
Bise derdimde neyseGörende ne anlar şu mesajı
Demek ki senin orta kat bebek istiyor kendini hazırlıyor kuzu bu ay neden olmasın şekerim2 aydır 2 gün oynuyor kuzum geçen ay 2 gün gecikmeli oldu ondan önceki 2 gün erken
Sakıııın ben anladım ama uygun bi dille yazarsan banlanmazsın herhal :))))Bise derdimde neysebanlanirim
Yok anam onun uygun dili felan yokSakıııın ben anladım ama uygun bi dille yazarsan banlanmazsın herhal :))))
Orta kat ne kiz:))))Demek ki senin orta kat bebek istiyor kendini hazırlıyor kuzu bu ay neden olmasın şekerim
Bayaa açıklayıcı oldu kuzummSpermcikler girsin bebiş olarak çıksın bak gayet açıklayıcı yazdım
Aman aman demeeeBise derdimde neysebanlanirim
Çocuğun çıktığı yer kuzu ne diyim daha biz oraya orta kat diyoruzOrta kat ne kiz:))))
SustumAman aman demeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?