Buyursun gelsin bekleriz balım:)Demek ki senin orta kat bebek istiyor kendini hazırlıyor kuzu bu ay neden olmasın şekerim
Bilmiodum bizdede asagiki mahalle derlerÇocuğun çıktığı yer kuzu ne diyim daha biz oraya orta kat diyoruz
Tabi öyle kiracıyı kim istemez ben orta katı ikiz birilerine kiraya vermek istiyorum kuzuBuyursun gelsin bekleriz balım:)
Espiriler havada uçuyor AllahııımBilmiodum bizdede asagiki mahalle derler
Ya bizdede orta kat ya da alt kat tatlımBilmiodum bizdede asagiki mahalle derler
Ayy inşallah kuzum 2 kişi kalsınlar yesinler içsinler 9 ay sonra kovarsın :)Tabi öyle kiracıyı kim istemez ben orta katı ikiz birilerine kiraya vermek istiyorum kuzu
Espiri mi kaldı ortada kuzu resmen işi müstehcene döktük espiriye yeni boyut kazandıralım "müstehcen espiri"diyelim hahahEspiriler havada uçuyor Allahııım
Hadi hayrlisi cnm Rabbim kolaylik versin zihin acikligi versn insalhKızlar yarın sınavım var dua edin bana ehliyet sınavına gireceğim
Kuzum inşallah gönlüne göre olur bi güzel geçersin hiiç stres yapmaaKızlar yarın sınavım var dua edin bana ehliyet sınavına gireceğim
İnşallah çok güzel geçer kuzum Allah sana zihin açıklığı versin eğer Kuran biliyorsan fetih suresini oku balımKızlar yarın sınavım var dua edin bana ehliyet sınavına gireceğim
Iyimis valla canimYa bizdede orta kat ya da alt kat tatlım
Oda oluur :)))Espiri mi kaldı ortada kuzu resmen işi müstehcene döktük espiriye yeni boyut kazandıralım "müstehcen espiri"diyelim hahah
Amin canımm bu gece sizin o bol kahkahalı sohbetlerinize katılamayacağım erken kalkmam lazım öpüyorum hepiniziHadi hayrlisi cnm Rabbim kolaylik versin zihin acikligi versn insalh
5.boyut kazandi:)Espiriler havada uçuyor Allahııım
Evet zaten sözleşme yapcam 9 aydan sonra kovarım dye daha fazla tutamam zaten pırtlatırımAyy inşallah kuzum 2 kişi kalsınlar yesinler içsinler 9 ay sonra kovarsın :)
Iyi geceler cnm ilk aklina geleni isaretle gerisi gelr
Amin canımm bu gece sizin o bol kahkahalı sohbetlerinize katılamayacağım erken kalkmam lazım öpüyorum hepinizi
Biliyorum canım benim onu direksiyonda okurum inşaallahİnşallah çok güzel geçer kuzum Allah sana zihin açıklığı versin eğer Kuran biliyorsan fetih suresini oku balım
Bende öptüm iyi geceler balım
Amin canımm bu gece sizin o bol kahkahalı sohbetlerinize katılamayacağım erken kalkmam lazım öpüyorum hepinizi
Hatta ince işçilik :))5.boyut kazandi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?