:))) onlar kaçar zatenEvet zaten sözleşme yapcam 9 aydan sonra kovarım dye daha fazla tutamam zaten pırtlatırım
Evet zaten sözleşme yapcam 9 aydan sonra kovarım dye daha fazla tutamam zaten pırtlatırım
Ön depozitoya kociş bakıyor ben gerisine bakıcam şekerimKuzu depozitoyu onden al ha
Evin suyu kesilr zaten kacarlar:))) onlar kaçar zaten
Suyu yemek içmek ev sahibinden kesildiği an anlasın ki çıkma vakti gelmiştirEvin suyu kesilr zaten kacarlar
Susuz olmaz tabii:)Evin suyu kesilr zaten kacarlar
Su hayattirSusuz olmaz tabii:)
Reklamlaar ❤❤❤Su hayattir
Oyy hamişliğin cilvesi işte balımmm ben aynı ne hamişlik ne bişey boş boş dolanıyorum ortalıkda kuzu
Şifreli şifreli konuşuyoruzSuyu yemek içmek ev sahibinden kesildiği an anlasın ki çıkma vakti gelmiştir
İyi geceler balımmm iyi uykular tatlımBebisler ben yatar iyi gecelr opuorumm cok
İyi uykular kuzum öptümBebisler ben yatar iyi gecelr opuorumm cok
Aminnn canım rabbim hayrlı vakitte nasip etsin İNŞALLAHOyle deme canimmm ya,bende az beklemedim..nasibi ne zamansa iste o zaman o minik gobusune konuveriyor..
İnsallah saglikla acisini gormeden Allahim nasip etsin canimmcanim.
Hoşgeldin canım rabbim hayrlı vakitte nasip etsin inşallah...hsg'den sonra hamiş olanları okudum kk.da ama klomenle ilgili bilgim yok canım sen tedbirini al takdirini Allah'a bırak tatlım inşallah nasip olacaktırSlm kizlar ben de bebek istiyorum) bi kez klomen kullandim olmadi gecen ay da hsg cekindim yine olmadi simdi gunde 2 kez klomen kullanicM .bnm gibi olan varmi acaba hsg ise yarar mi.klomeni adetin kacinci gunu kullandiniz dr kac gun sonra kontrole cagirdi.
Ins cnmm saolasin cumlemizinHoşgeldin canım rabbim hayrlı vakitte nasip etsin inşallah...hsg'den sonra hamiş olanları okudum kk.da ama klomenle ilgili bilgim yok canım sen tedbirini al takdirini Allah'a bırak tatlım inşallah nasip olacaktır
Amin canım ne kadar zamandır istiyorsun tatlımIns cnmm saolasin cumlemizin
Amin canım ne kadar zamandır
1 yili gecti cnmAmin canım ne kadar zamandır istiyorsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?