❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşaallah olur canım benimde yok burdada birbirimize hem dua hem arkadaşlık hem dostluk ediyoruz tatlım rabbim tez vakkitte hayrlı evlat nasip etsin yüzünü güldürsün canım benim

T TamBirRabia kız kaçak hiç yazmıyorsun kuzu iyi misin

Memleketteyim kuzu pek giremiyorum vallahi ya

Bide rahim filmi çektirdim üç gün oluyo bugün anestezi ile yaptılar halen kanamam var ağrım var

Tüplerde yapışıklık varmış o yüzden gebe kalamıyomuşum dr gözün aydın hiçbi sıkıntın kalmadı sonuçlar tertemiz dedi :)

Dua edin inşallah bu son telaşem olsun toparlaniyim bi an önce..

Çok geçmiş olsunn balımmm....Rabbim şifa versin...sonuçların temiz çıkmasınada çok mutlu oldum bitanem inşallah bundan sonra gelsin minik meleğin kuzummm

nasilsiniz kuzular masalim yok daha bugun bitmiyo muydu cezasi kiz etikenlenmiyo bile niye bole ya
Hamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsın _Masalim_ cezası bitmedi sanırım balım mesaj attım ama geri dönmedi bide taşınma telaşı var tatlım onun Allah yardımcısı olsun kuzu

Çok geçmiş olsunn balımmm....Rabbim şifa versin...sonuçların temiz çıkmasınada çok mutlu oldum bitanem inşallah bundan sonra gelsin minik meleğin kuzummm

Amiiiinnn kuzum inşallah en hayırlısından isteyenlerle beraber inşallah ♡♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…