Amin Allah razi olsn senin ne kadardır olmyoİnşaallah olur canım benimde yok burdada birbirimize hem dua hem arkadaşlık hem dostluk ediyoruz tatlım rabbim tez vakkitte hayrlı evlat nasip etsin yüzünü güldürsün canım benim
Canım ben 13.yıla gircem evliliğimde ama ben 3 aydır istiyorum tatlımAmin Allah razi olsn senin ne kadardır olmyo
Gece kuşum beniimBen baykuş gibi oturuyorum
O benim evet tatlımGece kuşum beniim
Banada ağırlık çöktüüüO benim evet tatlım
De get yat kuzuBanada ağırlık çöktüüü
Sende yat dinlen balım öpüyorum çok iyi gecelerDe get yat kuzu
Ayyy bende öptüm balımmm iyi uykular canikom❤❤❤Sende yat dinlen balım öpüyorum çok iyi geceler
T TamBirRabia kız kaçak hiç yazmıyorsun kuzu iyi misin
Çok geçmiş olsunn balımmm....Rabbim şifa versin...sonuçların temiz çıkmasınada çok mutlu oldum bitanem inşallah bundan sonra gelsin minik meleğin kuzummmMemleketteyim kuzu pek giremiyorum vallahi ya
Bide rahim filmi çektirdim üç gün oluyo bugün anestezi ile yaptılar halen kanamam var ağrım var
Tüplerde yapışıklık varmış o yüzden gebe kalamıyomuşum dr gözün aydın hiçbi sıkıntın kalmadı sonuçlar tertemiz dedi :)
Dua edin inşallah bu son telaşem olsun toparlaniyim bi an önce..
Hamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsınnasilsiniz kuzular masalim yok daha bugun bitmiyo muydu cezasi kiz etikenlenmiyo bile niye bole ya
iyiym canim bende.evet taşıncakti sahi gelir bi araHamdolsun iyiyim kuzu sen nasılsın_Masalim_ cezası bitmedi sanırım balım mesaj attım ama geri dönmedi bide taşınma telaşı var tatlım onun Allah yardımcısı olsun kuzu
Çok geçmiş olsunn balımmm....Rabbim şifa versin...sonuçların temiz çıkmasınada çok mutlu oldum bitanem inşallah bundan sonra gelsin minik meleğin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?