Aminnn balımmm hayırlı sağlıklı olsunda kuzum önce senin sağlığındı çok şükür sende iyisin bitanem ❤❤❤Amiiiinnn kuzum inşallah en hayırlısından isteyenlerle beraber inşallah ♡♡♡♡♡♡
@_Masalım_ nerdesin nasılsın cnm bebişin büyüdü mü
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın bende tek başıma çay keyfisi yapıyorum...Napiyonuz kızlar anca girebildi m ya ev işi anca bitiyor çalışınca akşamdan akşama benimki nöbette tek başıma takılıyorum bata son 3 gün geri sayıma başladım :)
Şükürler olsun kavuşturan rabbime❤❤❤Geldimmmm geldimmmm burdayim❤❤❤
Sagol bitanemŞükürler olsun kavuşturan rabbime❤❤❤
Aminnn balımmm hayırlı sağlıklı olsunda kuzum önce senin sağlığındı çok şükür sende iyisin bitanem ❤❤❤
Seni şimdi rahat bırakıyorum geçmişi oku cevapla balımmm❤❤❤Sagol bitanem
Hoşgeldin kuzuGeldimmmm geldimmmm burdayim❤❤❤
Aminnn balımmm tabi yazıcaksın kuzu biz niçin burdayız ama sende bizden çok ızak kalma tatlım olur mu❤❤❤Çok şükür canm inşallah bende buraya müjdemi yazarım bi gün ♡
İnşallah balım ben de kahve keyfisi yaptımÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın bende tek başıma çay keyfisi yapıyorum...
İnşallah o kırmızlar 3 gün sonrada gelmez tatlımmm
Aminnn balımmm tabi yazıcaksın kuzu biz niçin burdayız ama sende bizden çok ızak kalma tatlım olur mu❤❤❤
Offf offf offff afiyet olsun çay veya kahve birinden birini içmezsem baş ağrım tutuyor benim kuzumİnşallah balım ben de kahve keyfisi yaptım
Mevzunun ortasından dalıcan balımmm yok öyle yazamıyorum falan tmm mı kuzucan nerde yakaladın bodozlama dal konuya ele dümdükBazen mevzunun ucu bucağı belli olmuyo cnim o yüzden yazamyorum pek size
Ancak böyle kendimle ilgili gelişmeleri direk size söylemek istiyorum işte
Mevzunun ortasından dalıcan balımmm yok öyle yazamıyorum falan tmm mı kuzucan nerde yakaladın bodozlama dal konuya ele dümdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?