Hmm güldürdüğüme göre bizımlesın cınım ❤❤❤Hahahaaa güzelmiş bu
Kuzum napiyorsun konusamiyoruz :/@dilekylmz22 balimmm nasilsin❤
Iyi hamd olsun canim sen nasilsinK
Kuzum napiyorsun konusamiyoruz :/
Naposun kuzucanimEvin suyu kesilr zaten kacarlar
Hoş geldin tatlım nasılsın fındıklı kurabiyem nasılGeldimmmm geldimmmm burdayim❤❤❤
ahh kuzum hosgeldiin iyiym canim sen nasilsin.annem babam bizdeydi babami yirtdisina ugurladk giremedim pek sen nasilsin bebis nasil@dilekylmz22 balimmm nasilsin❤
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin hayrlısı ile tez vakitte gönül muradını versin sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat nasip etsin Rabbim neslini geniş eylesin kuzumMemleketteyim kuzu pek giremiyorum vallahi ya
Bide rahim filmi çektirdim üç gün oluyo bugün anestezi ile yaptılar halen kanamam var ağrım var
Tüplerde yapışıklık varmış o yüzden gebe kalamıyomuşum dr gözün aydın hiçbi sıkıntın kalmadı sonuçlar tertemiz dedi :)
Dua edin inşallah bu son telaşem olsun toparlaniyim bi an önce..
Allah kavuştursun tatlım sağ salim dönmeyi nasip etsin İNŞALLAHahh kuzum hosgeldiin iyiym canim sen nasilsin.annem babam bizdeydi babami yirtdisina ugurladk giremedim pek sen nasilsin bebis nasil
amin canim insallah.tir şoförü kendisi alisigz biz adam sofor olmak icin ilkokuli 4.sinifta birakmis:))) emekli ama halaa calsiiyo sağolsun sen neler yapiyosnAllah kavuştursun tatlım sağ salim dönmeyi nasip etsin İNŞALLAH
Hey maşaallah bayağı azimliymiş kuzu baban...sonuç olarak sevdiği işi yapıyor olması ve emekli olup çalışmasıda takdire şayan bir durum balımamin canim insallah.tir şoförü kendisi alisigz biz adam sofor olmak icin ilkokuli 4.sinifta birakmis:))) emekli ama halaa calsiiyo sağolsun sen neler yapiyosn
Yerim ben seniii cikoltali kurabiyem❤ hamd olsun kuzum iyiyim ev taşıyoruzHoş geldin tatlım nasılsın fındıklı kurabiyem nasıl
Hosbulduk balim ❤ahh kuzum hosgeldiin iyiym canim sen nasilsin.annem babam bizdeydi babami yirtdisina ugurladk giremedim pek sen nasilsin bebis nasil
Aminnn balımmm anneler baş tacı kuzu rabbim ayırmasın evlatları ana babalarından... ana babayıda evlatlarından kuzumHosbulduk balim ❤
Hayirli yolculuklar kuzum anneciign annen senle mi kalcak❤ benim anenmde bende kuzum oh miss gibi yemekler yapiyor yaa ALLAHIM annemizi babamizi sevdiklermizi korusun iNŞALLAH
amin canim bi gece kalabliyo o ablamin cocuklarna bakiyo iki haftafa bir geliyo yakiniz zaten.ohj ne guzel annecign sana bebise gizel bakıyodr tadini cikar canim benmHosbulduk balim ❤
Hayirli yolculuklar kuzum anneciign annen senle mi kalcak❤ benim anenmde bende kuzum oh miss gibi yemekler yapiyor yaa ALLAHIM annemizi babamizi sevdiklermizi korusun iNŞALLAH
oyle canim o seviyo tirini:)) bende bi gelisme yok hala ayni ek olarak gogus uclari agrisi var akinti var adet olcam insallah son iki gun bekliyrm dört gozle:)))Hey maşaallah bayağı azimliymiş kuzu baban...sonuç olarak sevdiği işi yapıyor olması ve emekli olup çalışmasıda takdire şayan bir durum balımben napim oturuyorum kuzu hiç bişey yapmıyorum sen nasılsın napıyorsun var mı bi gelişme tatlım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?