❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin hayrlısı ile tez vakitte gönül muradını versin sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat nasip etsin Rabbim neslini geniş eylesin kuzum

amin canim insallah.tir şoförü kendisi alisigz biz adam sofor olmak icin ilkokuli 4.sinifta birakmis:))) emekli ama halaa calsiiyo sağolsun sen neler yapiyosn
Hey maşaallah bayağı azimliymiş kuzu baban...sonuç olarak sevdiği işi yapıyor olması ve emekli olup çalışmasıda takdire şayan bir durum balımben napim oturuyorum kuzu hiç bişey yapmıyorum sen nasılsın napıyorsun var mı bi gelişme tatlım sende

ahh kuzum hosgeldiin iyiym canim sen nasilsin.annem babam bizdeydi babami yirtdisina ugurladk giremedim pek sen nasilsin bebis nasil
Hosbulduk balim ❤
Hayirli yolculuklar kuzum anneciign annen senle mi kalcak❤ benim anenmde bende kuzum oh miss gibi yemekler yapiyor yaa ALLAHIM annemizi babamizi sevdiklermizi korusun iNŞALLAH

Hosbulduk balim ❤
Hayirli yolculuklar kuzum anneciign annen senle mi kalcak❤ benim anenmde bende kuzum oh miss gibi yemekler yapiyor yaa ALLAHIM annemizi babamizi sevdiklermizi korusun iNŞALLAH
Aminnn balımmm anneler baş tacı kuzu rabbim ayırmasın evlatları ana babalarından... ana babayıda evlatlarından kuzum

Hosbulduk balim ❤
amin canim bi gece kalabliyo o ablamin cocuklarna bakiyo iki haftafa bir geliyo yakiniz zaten.ohj ne guzel annecign sana bebise gizel bakıyodr tadini cikar canim benm

oyle canim o seviyo tirini:)) bende bi gelisme yok hala ayni ek olarak gogus uclari agrisi var akinti var adet olcam insallah son iki gun bekliyrm dört gozle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…