❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar bisi farkettim az önce eskiden 25 günde bir oluyordum hep şaşmaz di hiç takvim var bende ben 4 aydır erken adet oluyordum 4 gün önce falan hatta o yüzden doktora gittim erken oluyorum niye diye, 20.gunu oluyorum bu ay 15 i gösteriyor ama geçen aylara göre cuma olmam gerekiyor muş bugün 22. Günü ya eski düzenine girdi ya da hamile miyim acaba tamamen takvime odaklanmıştum ay heyecanlandım şimdi

Bat 8 şubat olup hala adet olmayan var mı? Adete 2 gun kala test negatifti. Bir daha yapmadım hala adette olmadım arada kasıklarım agrıyor oldum dıyorum yok. Bu ay dr gitmiştim kist yoktu tertemizdi. Anlamadım bu işi

Ben de aynı durumda sayılırım canım takvim 15 ini gösteriyor 3 gün var yani benim ama geçen 4 aya göre cuma olmam lazımdı geçince günün bida yap testi

Kızlar sizin takvim 25.gunu mu hesaplıyor bat tarihini benim 25 günü gösteriyor ama geçtiğiniz aylara bakın benim geçtiğimiz 4 aya göre cuma adet olmam gerekiyor muş yeni hesapladım
o dort ayin ortalamasini bul kac gunde bir ilsugn cikiyo ben 30 yada 31.gun oluyorum en fazla o sekilde sonucu bulursn canim

Bende ayni durumdayim canim benim batta 8 subat 7 subatta test yaptim negatif bugun yaptim negatif ama halen olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…