Allah iylik versn canim bende iym bebis nasilIyi hamd olsun canim sen nasilsin
Ben de aynı durumda sayılırım canım takvim 15 ini gösteriyor 3 gün var yani benim ama geçen 4 aya göre cuma olmam lazımdı geçince günün bida yap testiBat 8 şubat olup hala adet olmayan var mı? Adete 2 gun kala test negatifti. Bir daha yapmadım hala adette olmadım arada kasıklarım agrıyor oldum dıyorum yok. Bu ay dr gitmiştim kist yoktu tertemizdi. Anlamadım bu işi
ben ben beeeen testler negatiiiifBat 8 şubat olup hala adet olmayan var mı? Adete 2 gun kala test negatifti. Bir daha yapmadım hala adette olmadım arada kasıklarım agrıyor oldum dıyorum yok. Bu ay dr gitmiştim kist yoktu tertemizdi. Anlamadım bu işi
Kızlar sizin takvim 25.gunu mu hesaplıyor bat tarihini benim 25 günü gösteriyor hep ama geçtiğiniz aylara bakın benim geçtiğimiz 4 aya göre cuma adet olmam gerekiyor muş yeni hesapladımben ben beeeen testler negatiiiif
o dort ayin ortalamasini bul kac gunde bir ilsugn cikiyo ben 30 yada 31.gun oluyorum en fazla o sekilde sonucu bulursn canimKızlar sizin takvim 25.gunu mu hesaplıyor bat tarihini benim 25 günü gösteriyor ama geçtiğiniz aylara bakın benim geçtiğimiz 4 aya göre cuma adet olmam gerekiyor muş yeni hesapladım
son dort ayda kac gunde bir oldun biliyo musunUf kafam karıştı ya
Kolay gelsin kuzum dikkat et kendine üşütme havalar malum hasta ediyor insanı çokta yorma kendini canımYerim ben seniii cikoltali kurabiyem❤ hamd olsun kuzum iyiyim ev taşıyoruz
Geçtiğimiz 4 ayda hep erken oldum 20.gunu oldum yani ama ben 22. Günü bitirdim bugüno dort ayin ortalamasini bul kac gunde bir ilsugn cikiyo ben 30 yada 31.gun oluyorum en fazla o sekilde sonucu bulursn canim
Evet hep 20 günde adet olmuşum bugün 22 günson dort ayda kac gunde bir oldun biliyo musun
hmm ptesiye kadar olmazsan bi tets yap cok stres yapınca da gelmez canimGeçtiğimiz 4 ayda hep erken oldum 20.gunu oldum yani ama ben 22. Günü bitirdim bugün
aylarin cekimine gore degisir kimi ay 30 kimi 31 hep bir eksik bir fazla gibi dusun canimEvet hep 20 günde adet olmuşum
Bende ayni durumdayim canim benim batta 8 subat 7 subatta test yaptim negatif bugun yaptim negatif ama halen olmadimBat 8 şubat olup hala adet olmayan var mı? Adete 2 gun kala test negatifti. Bir daha yapmadım hala adette olmadım arada kasıklarım agrıyor oldum dıyorum yok. Bu ay dr gitmiştim kist yoktu tertemizdi. Anlamadım bu işi
Kendim saydım ya günleri tek tek bakalım aynen 2 güne gelmezse yapacamaylarin cekimine gore degisir kimi ay 30 kimi 31 hep bir eksik bir fazla gibi dusun canim
bu ay jerkes gecikmia insallah guzel habeeler gelir hepinzden benden umut yoktur:))Bende ayni durumdayim canim benim batta 8 subat 7 subatta test yaptim negatif bugun yaptim negatif ama halen olmadim
Hassas testlerden mi yaptın canım sen var 6 gün kala gosterenlerdenBende ayni durumdayim canim benim batta 8 subat 7 subatta test yaptim negatif bugun yaptim negatif ama halen olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?