Kan testi yapsana canım benim hesabıma göre gecikti geçen aylara göre yani ama takvime göre 15 inde olacak gösteriyorbu ay jerkes gecikmia insallah guzel habeeler gelir hepinzden benden umut yoktur:))
Insallah canim benim Allah isteyen her kadina nasip etsinbu ay jerkes gecikmia insallah guzel habeeler gelir hepinzden benden umut yoktur:))
enteresan oldu bu ay. hic sasmazdi ama hamile de degilim bi degisiklik hissetmiyorum hic. insallah hemen oluruz da onumuzdeki ay calismalara devam ederiz. olmayincada zor yaaBende ayni durumdayim canim benim batta 8 subat 7 subatta test yaptim negatif bugun yaptim negatif ama halen olmadim
Bence Pazartesi bi kan ver varsa çıkarYok canim normal test yaptim
Olmaması da sıkıntı yapıyor aynenenteresan oldu bu ay. hic sasmazdi ama hamile de degilim bi degisiklik hissetmiyorum hic. insallah hemen oluruz da onumuzdeki ay calismalara devam ederiz. olmayincada zor yaa
Beklemek daha kotu regl olunca en azindan olmadigini biliyoruzenteresan oldu bu ay. hic sasmazdi ama hamile de degilim bi degisiklik hissetmiyorum hic. insallah hemen oluruz da onumuzdeki ay calismalara devam ederiz. olmayincada zor yaa
Evet bende bı sol bu sağ kasıklarim zonkluyor birde sarı akıntı oldu ilk defa gittikçe koyulaşıyor ama koku yanma falan da yokBeklemek daha kotu regl olunca en azindan olmadigini biliyoruz
AMiN bitanem ❤Aminnn balımmm anneler baş tacı kuzu rabbim ayırmasın evlatları ana babalarından... ana babayıda evlatlarından kuzum
Sagol kuzum benimmm aynen valla kilo vermiştim alicamm sankiiiamin canim bi gece kalabliyo o ablamin cocuklarna bakiyo iki haftafa bir geliyo yakiniz zaten.ohj ne guzel annecign sana bebise gizel bakıyodr tadini cikar canim benm
Test yaptinmi bal ❤enteresan oldu bu ay. hic sasmazdi ama hamile de degilim bi degisiklik hissetmiyorum hic. insallah hemen oluruz da onumuzdeki ay calismalara devam ederiz. olmayincada zor yaa
Kuzum test nezmn yapcanEvet bende bı sol bu sağ kasıklarim zonkluyor birde sarı akıntı oldu ilk defa gittikçe koyulaşıyor ama koku yanma falan da yok
yok kuzum olmadım ya sanmiyorm gec dollenme olsada simdiye kadr cikardi diye düşünüyorm@dilekylmz22 kuzummm adet olmadinmiii yaaa yoksaa gec dollenmemii❤
ptesoye kadr olmazsam kan verocem sonrada dr a adet sokucu icinKan testi yapsana canım benim hesabıma göre gecikti geçen aylara göre yani ama takvime göre 15 inde olacak gösteriyor
al al kuzum saglikla dogsun kuzucukta verirsn nasilsa dogumdan sonraSagol kuzum benimmm aynen valla kilo vermiştim alicamm sankiii
adetime iki gun kala yaptim normal test birsey cikmadi. ama bu ay bir kere iliski oldu. o da 10 ocakta adet oldum. 19 ocakta iliski oldu. testi de 6 subatta yaptim olsaydi cikardi.Test yaptinmi bal ❤
amin canimInsallah canim benim Allah isteyen her kadina nasip etsin
Daha olmazsan kan ver canim❤adetime iki gun kala yaptim normal test birsey cikmadi. ama bu ay bir kere iliski oldu. o da 10 ocakta adet oldum. 19 ocakta iliski oldu. testi de 6 subatta yaptim olsaydi cikardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?