❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum benim hersey gönlünce olsunnn haberdar edersin balimmm❤
amiin canim guzel haber varsa bi tek esim ve siz bileceksiniz zaten kimsye soylemeyi duusnmuyrm ki zaten guzel haber geleck diye bi umidum yok kotu bisey olmasinda normal gecikme olsun kuzum hberlesicez opuyorm kuzum senii iyi geceler uyku modunu actim ben gorusurz yarın:))

Yerim seniii ❤ öpüyorum balim INŞALLAH guzel haberler olur❤hayırlı geceler

Hamd olsun kuzum benim sen nasilsin gözükmüyordun coktandir
Bende iyiyim cnim çok şükür nasıl olayım gecikti yine meret ama bebekten değil pco dan napcami bilemez haldeyim duaya sarıldım başka da bişey gelmiyo elimden Masalim yaa sanki herkes hamile kalır ben kalamam gibi.. giriyorum okuyorum ama yazmıyorum canum yoksa buralardayim

Bende öyle düşünüyorum kuzum bi eşim bi burası bilsin kalp atışlarını duyana kadar diyorum Allah inşaallah bizede nasip etsin

Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Bende iyiyim kuzum işte aynı nasıl olsun uğraşmacan. . Gecikti yine gelseydi de önüme baksaydım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmayi düşünüyorum artık ya alıp başımı gitmek istiyorum sessiz bi yerde bağıra bağıra ağlamak istiyorummmm

Deme öyle şeyler balım bazen hepimiz hüsrana kapılıp fark etmeden kendimizi daha fazla üzüyoruz Neler neler görüyor duyuyoruz bizim derdimizi nimet sayanlar var Allah ımın takdiri bu demekki beklememiz gerekiyor demekki çok daha hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip edecek bize umudunu kaybetme Rabbim sana bana ve tüm hasretle bekleyenlere ikiz ikiz versin regl olduğumda bende 2gün karalar bağlıyorum yatak döşek yatıyorum ağlıyorum sonra kendime gelip kendime kızıyorum sende hem kendini hem eşini düşün

Canım düşünüyorum inan her zaman her anıma şükrediyorum ama korku var işte o bitiriyo beni bebeği olanlara hamilelere uzaktan hayranlıkla bakıyorumm hep böyle olacak diye ödüm kopuyo

Canım düşünüyorum inan her zaman her anıma şükrediyorum ama korku var işte o bitiriyo beni bebeği olanlara hamilelere uzaktan hayranlıkla bakıyorumm hep böyle olacak diye ödüm kopuyo
Ahh bebeğim aynı bende öyle benle aynı evlenen arkadaşım geçen ay çocuk istiyorum artık dedi bu ay hamiş bende imrenerek bakıyorum üzülüyorum ve korkuyorum Ya hiç olmazsa diye ama işte elden bişey gelmez

İşte böyle istiyom diyip hemen kalanlar var ya kıskanıyorum Onları yaa elimde değil.. konuşmak bile istemiyorum artık bu konuyu.. elden bişey gelmemesi bizi bu kadar üzen zaten. RABBİM büyük ondan istemeye dua etmeye devamm

ALLAHIM yar ve yardimcin olsun bitanem guzel haberini alicaz INŞALLAH dualarim seninle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…