Ye yee bitanem can Boğaz'dan gelir az az sık sık ye bişey olmaz maşallah diyelim amanYok kuzum benim ama cok yiyorum kuzucanimm yaw
İnşallah kuzum inşallah balim ya ne zaman gelecek benim de meleğim merakla bekliyorm. Duaların için Allah razı olsun canimcim..ALLAHIM yar ve yardimcin olsun bitanem guzel haberini alicaz INŞALLAH dualarim seninle ❤
AMiN sagol bitanem ❤ sizinde hayirli haberlerinizi alayim dunyalar benim olcak balimmm INŞALLAHYe yee bitanem can Boğaz'dan gelir az az sık sık ye bişey olmaz maşallah diyelim aman
Ya ben kuzu kız hamileyim dedi sevindim ama yüzümde düştü bende kıskanıyorum hepimiz aynı psikolojideyiz Allah ım peygamber efendimiz hürmetine sevdiği Salih kulları hürmetine hayırlı zürriyetler nasip etsin en kısa zamandaİşte böyle istiyom diyip hemen kalanlar var ya kıskanıyorum Onları yaa elimde değil.. konuşmak bile istemiyorum artık bu konuyu.. elden bişey gelmemesi bizi bu kadar üzen zaten. RABBİM büyük ondan istemeye dua etmeye devamm
AMiN balim benim cümlemizden INŞALLAH ❤ ilk testi bize atacaksın olacak kalben dua ediyorum ve hissediyorum balimİnşallah kuzum inşallah balim ya ne zaman gelecek benim de meleğim merakla bekliyorm. Duaların için Allah razı olsun canimcim..
❤o güzel kalbini yirimmmmAMiN sagol bitanem ❤ sizinde hayirli haberlerinizi alayim dunyalar benim olcak balimmm INŞALLAH
AMiN INŞALLAH kuzum ❤bende seni yerimmm balimmmm❤o güzel kalbini yirimmmmİnşaallah canım benim Allah büyük elbette bizi duyuyor görüyor daha fazla bekletmesin inşaallah
Ahh kuzum Ahh inşallah bizde sağlıklı sıhhatli hayirli evlat sahibi oluruz duygusalım balim.bu ara her şeye ağlıyorum yine aglattin beni.. Rabbim evlat hasretiyle yakmasın inşallah kimseyiYa ben kuzu kız hamileyim dedi sevindim ama yüzümde düştü bende kıskanıyorum hepimiz aynı psikolojideyiz Allah ım peygamber efendimiz hürmetine sevdiği Salih kulları hürmetine hayırlı zürriyetler nasip etsin en kısa zamanda
Öbür aya Mutluluktandan ağla emiii ballı lokmamAhh kuzum Ahh inşallah bizde sağlıklı sıhhatli hayirli evlat sahibi oluruz duygusalım balim.bu ara her şeye ağlıyorum yine aglattin beni.. Rabbim evlat hasretiyle yakmasın inşallah kimseyi
Amin bidenemmmAMiN INŞALLAH kuzum ❤bende seni yerimmm balimmmmALLAHIM yavrulamizi bagislasin bizlere
Canimm benimm inşallah o günleri görürüm o kadar uzak geliyo ki hayal gibi resmen.. o güzel kalbinden geçenler hislerin gerçek olur inşallah balimmAMiN balim benim cümlemizden INŞALLAH ❤ ilk testi bize atacaksın olacak kalben dua ediyorum ve hissediyorum balim
Ben varım balım cüz dağılımı o zamana yakın olur demi1 martta hayime baslicaz kuzucanlar arzu ederseniz katilin findiklarim
Hayırlısıyla kazasız belasız inşaallah canımKizlar haftaya pazara ayarladik evden eve nakliyati hayirlisyla tasiniyoruz❤
Aminn kuzumm aminnn tatlı dillimm hepimiz öyle mutluluktan ağlarız emiii balimmmmÖbür aya Mutluluktandan ağla emiii ballı lokmam
Aynen balim subatin sonlarina ayarlariz oh mis ALLAHIM kabul etsin ALLAH razi olsunBen varım balım cüz dağılımı o zamana yakın olur demi
Hayirlisyla sagliklica olur INŞALLAH balimmmm❤❤❤Canimm benimm inşallah o günleri görürüm o kadar uzak geliyo ki hayal gibi resmen.. o güzel kalbinden geçenler hislerin gerçek olur inşallah balimm
Amin balım hepimizden Allah razı olsunAynen balim subatin sonlarina ayarlariz oh mis ALLAHIM kabul etsin ALLAH razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?