- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
AMiN sagol kuzum benim❤ bu evden ciktgima seviniyorum kuzum baska bi ev benim icin daha iyi olcak gibi hssediyorumHayırlısıyla kazasız belasız inşaallah canım
Amin canım benimAminn kuzumm aminnn tatlı dillimm hepimiz öyle mutluluktan ağlarız emiii balimmmm
ALLAH razi olsun kuzum benim❤ sende kucaginsa sagliklica al kavus yavruna INŞALLAH ❤Rabb'im tüm isteyene nasip etsin anne olmayı İnsaAllah, Sabr eden derviş muradına ermiş, dua dua dua, Rabb'im zamanı gelince sizede yollar yavrularınızı İnsaAllah, bende 9 ay bekledim vakti gelince verdi Rabbim cok sukur, sizlerede verir insaAllah dualardasınz
Allah razı olsun canım bebeğini sana bağışlasın inşaallahRabb'im tüm isteyene nasip etsin anne olmayı İnsaAllah, Sabr eden derviş muradına ermiş, dua dua dua, Rabb'im zamanı gelince sizede yollar yavrularınızı İnsaAllah, bende 9 ay bekledim vakti gelince verdi Rabbim cok sukur, sizlerede verir insaAllah dualardasınz
Seviliyosun güzellik ❤ hayirli geceler tatli rüyalar
İnşallah kuzumm sende sagliklica al kucagina meleğini... rüyalarda görüyorum anca çift çizgiyi doğum yapmayı bebisimi koklamayii gerçeğini de yazmıştır Rabbim illa kii.. yoksa yaşatmaz bana o muhteşem hayalleri, gostermezz rüyalarda minisimiii dimiii kuzuuuuHayirlisyla sagliklica olur INŞALLAH balimmmm❤❤❤
AMiN kuzum ❤Amin balım hepimizden Allah razı olsun
Hayirli geceler canimm tatlı rüyalar
AMiN balim cok sagol ❤ kuzummm yerim ben seni tabiii kuzummmm RABBIM görüyor hayirli zamanda tezzamanda yavruna kabusscaksin simdi ruyana giriyor gelicemmm diye haber yolluyor INŞALLAH❤İnşallah kuzumm sende sagliklica al kucagina meleğini... rüyalarda görüyorum anca çift çizgiyi doğum yapmayı bebisimi koklamayii gerçeğini de yazmıştır Rabbim illa kii.. yoksa yaşatmaz bana o muhteşem hayalleri, gostermezz rüyalarda minisimiii dimiii kuzuuuu
AMiN kuzum hayirli geceler ❤Allah razı olsun canlar hayırlı geceler
Aminnn kuzummm benimmm aminnnn şekerparmmmAMiN balim cok sagol ❤ kuzummm yerim ben seni tabiii kuzummmm RABBIM görüyor hayirli zamanda tezzamanda yavruna kabusscaksin simdi ruyana giriyor gelicemmm diye haber yolluyor INŞALLAH❤
Cok AMiN bitanem ben hep burdayım tatlim uzme tatli canini dualarim seninleAminnn kuzummm benimmm aminnnn şekerparmmm
Burdayım balımmm bi durgunluk bastı bana kuzu öyle bakıyorum okuyorum sadece tatlım
Hayrola balimBurdayım balımmm bi durgunluk bastı bana kuzu öyle bakıyorum okuyorum sadece tatlım
Bende bilmiyorum ki kuzu içimde bi sıkıntı var nedenini bilmediğim balımHayrola balim: (
Regliden olabilir mi balim?Bende bilmiyorum ki kuzu içimde bi sıkıntı var nedenini bilmediğim balım
Reglide 4.gün oluyor balım onunla alakalı değil canım olmasam evet onun sıkıntısı apayrı bişey olurdu kuzuRegliden olabilir mi balim?
Dün ne guzel nesen varmis sen üzgün olunca bende üzülüyorum kuzumReglide 4.gün oluyor balım onunla alakalı değil canım olmasam evet onun sıkıntısı apayrı bişey olurdu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?