Evet dün çok neşeliydim ama ben ne zaman çok neşelensem hep bişey oluyor kuzu bende anlamıyorum ki bana gülmek hiç iyi gelmiyorDün ne guzel nesen varmis sen üzgün olunca bende üzülüyorum kuzum
Ömrün boyunca gül kuzum benim sana gülmek yakışıyor ❤Evet dün çok neşeliydim ama ben ne zaman çok neşelensem hep bişey oluyor kuzu bende anlamıyorum ki bana gülmek hiç iyi gelmiyor
Amin kuzum izin verirlerse İNŞALLAH balımÖmrün boyunca gül kuzum benim sana gülmek yakışıyor ❤
Günaydın canım bilmiyorum kız takvim 15 i gösteriyor ya belki eski düzene girmisimdir bi çarşambayı bekliyim diyorum olmazsam yaparım o zaman ,boşuna moralim bozulmasın negatif çıkarsa 4 ayın ortalamasına göre günüm geçti yapsam çıkar mı acabaKuzum test nezmn yapcan
aynen canim 3 4 aylik olana kadr soylemeyi dusunmuyrmBende öyle düşünüyorum kuzum bi eşim bi burası bilsin kalp atışlarını duyana kadar diyorum Allah inşaallah bizede nasip etsin
Aynen kızlar nazar değer falan bir deaynen canim 3 4 aylik olana kadr soylemeyi dusunmuyrm
İyi pazarlar canım çok şükür sen nasılsınCümleten hayırlı pazarlar kızlar nasılsınız
İyi napayım tatil bugün eşimi bekliyorum sabah geldi işten uyansın da kahve içelim diye :)İyi pazarlar canım çok şükür sen nasılsın
En güzel keyiff :) bizde yeni kahvaltı yapıyoruzİyi napayım tatil bugün eşimi bekliyorum sabah geldi işten uyansın da kahve içelim diye :)
inşallah canım ya sende hoşgeldinEbrarr60 kuzum uzun bi mesaj yazmışsın kiyamam minik ogluna INŞALLAH kardes gelecek kuzummm❤
Hamd olsun canım iyiyim geçmiş olsuna gelenler çok fazla o yüzden çok gelemedim bu aralar sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor
Kaç gün geçtigunaydin hayirli pazarlar. ben hala adet olmadim. dun olacakmisin gibi kasiklarim agridi hatta ayaklarimin altina sicak su torbasi koydum yine olmadi. boyle psikolojik mi gelmemesi acaba.
Afiyet bal seker olsun yarasin bebise :*Kizlar boğazım cok acildii cok yiyorummm
Hadi bakalim canim Hayırlısıyla kazasız belasız inşaallah canım bizde martta gitcez insAllah evimize ❤Kizlar haftaya pazara ayarladik evden eve nakliyati hayirlisyla tasiniyoruz❤
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin hayrlısı ile tez vakitte gönül muradını versin sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıklı eli ayağı düzgün anaya babaya vatana hayrlı evlat nasip etsin Rabbim neslini geniş eylesin kuzum
Ne zaman olacaktın canım benimde ince ince olacakmış gib ağrıyor Karnımgunaydin hayirli pazarlar. ben hala adet olmadim. dun olacakmisin gibi kasiklarim agridi hatta ayaklarimin altina sicak su torbasi koydum yine olmadi. boyle psikolojik mi gelmemesi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?