Önce kan ver tatlım bencenasilsinz kizlar ben yine test yaptım kocamaan negatif tabi bekledgmz gibi.yarın sabah 9 da dr randevumu aldim gidip adet sokturucu mu alayim barii
dr orda ister buyuk ihtimalle canim her gittgmde istiyo degilim eminim desemdeÖnce kan ver tatlım bence
AMiN canim cok sagol INŞALLAH sizde guzelce yerlesrsnzH
Hadi bakalim canim Hayırlısıyla kazasız belasız inşaallah canım bizde martta gitcez insAllah evimize ❤
Kan ver canim en saglikli sonuç verirgunaydin hayirli pazarlar. ben hala adet olmadim. dun olacakmisin gibi kasiklarim agridi hatta ayaklarimin altina sicak su torbasi koydum yine olmadi. boyle psikolojik mi gelmemesi acaba.
Hadi hayirli haberlerle kuzum benim❤nasilsinz kizlar ben yine test yaptım kocamaan negatif tabi bekledgmz gibi.yarın sabah 9 da dr randevumu aldim gidip adet sokturucu mu alayim barii
Canım kan tahlili ver bencenasilsinz kizlar ben yine test yaptım kocamaan negatif tabi bekledgmz gibi.yarın sabah 9 da dr randevumu aldim gidip adet sokturucu mu alayim barii
Emin olmak için yapıyordur canım en iyisidr orda ister buyuk ihtimalle canim her gittgmde istiyo degilim eminim desemde
Miniğinizin resmini bizde isterizBu hafta içi doktora gidiyorummm cok heyecanliyim❤
Yaaa kendini yorma demedik mi sana yat yuvarlan bişey yapmaBelim agriyor kuzular
Kuzu dikkat etsene yardım edecek kimse yok mu ağır işlerde en azındanMiniğinizin resmini bizde isteriz
Yaaa kendini yorma demedik mi sana yat yuvarlan bişey yapma
Yok kuzucanim bisi yapmadim oturdum sadece ben ama bel agrim oluyo arada kuzummm INŞALLAH gecer❤Miniğinizin resmini bizde isteriz
Yaaa kendini yorma demedik mi sana yat yuvarlan bişey yapma
Yok Kuzum ben yapmadim halam annem yengemler yapti sagolsunlar ben yanlarimdaydim sadece bant getrp makas falan götürdüm bisicik yapmadim ayakta durdum ondan sanirim kuzucanimKuzu dikkat etsene yardım edecek kimse yok mu ağır işlerde en azından
aynen kuzum hayırlı haberlerle insallah.ah kyamam sanada kolay gelsin canim yeni evin ugur mutluluk sağlık getirsn insallahHadi hayirli haberlerle kuzum benim❤
orda yaparlar canim ister drm istemezsede ben isterim zorla prolaktin tetsi yaptirmisligm var :)))Canım kan tahlili ver bence
bebis nasil canim cinsiyet belli olmsmuyduAMiN canim cok sagol INŞALLAH sizde guzelce yerlesrsnz
İnşaallah canım dikkat et yinedeYok kuzucanim bisi yapmadim oturdum sadece ben ama bel agrim oluyo arada kuzummm INŞALLAH gecer❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?