❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar bisi danışcam sizlere ALLAHIM nasip ederse bebis dogdugunda eylul ekim evimde kalicam kışın tasndgim ev eski ya isinma sorunu olur diye kışın kasim aralik ocak ayında annemlerde kaloym diyorum sizce nasip olur hem bebis icn annemde yardim eder kış günü annemlerin evi cok sicak oluyor 3 ay oyle mi yapalim dedik birazda kendimi toplarim subatin ortalarina evime gecerim ?

iyi olur bencede canim Rabbim ogunlere gelmeyi nasip eder insAllah ❤

günaydın hanımlar bende göğüs ağrısı ve ara ara kasık ve bel ağrısı var idrarımda koyulaştı.bir buçuk yıldır belirti yaşayıp duruyorum ama yinede umutluyum geçen ay bir hafta erken regl oldum bu ay ne zaman gelir bilmiyorum ama en geç cuma günü olmam lazım test alıp yamak konusunda da kararsızım

cnm bekle bence test negatif cıkınca üzülürsün günün gecince yaparsan daha iyi olur

cnm bekle bence test negatif cıkınca üzülürsün günün gecince yaparsan daha iyi olur
canım üzülüyorum zaten her seferinde adet olunca negatifi görünce söz veriyorum kendime bir daha diyorum adetin en az 1 hafta geçince git doktora diye ama bir yandan da umutluyuz işte kafayı bozacağız bu gidişle

Canım 9 değil 8 mart bat

Reactions: FS5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…