Regl e kaç gün varYa ben çok fena kaşık sancısı çekiyorum özellikle sol tarafı bu ne ya regl ağrısı ile karışık
Çarşamba günü gösteriyor takvim ama geçtiğiniz 4 ay hep 20.gundee oldum geçmiş aylara göre günüm geçti o yüzden kafam çok karışıkRegl e kaç gün var
Yok canim daha belli olmadi hayirlisyla var daha bakalim bin şükür bu hafta ici doktora gidicem hayirlisyla ❤bebis nasil canim cinsiyet belli olmsmuydu
Sagol ballilokmam❤İnşaallah canım dikkat et yinede
INŞALLAH bitanem cok sağolun ❤aynen kuzum hayırlı haberlerle insallah.ah kyamam sanada kolay gelsin canim yeni evin ugur mutluluk sağlık getirsn insallah
Hm iyi canim hep saglikli olsun bi sıkntı olmasin insAllah ❤Yok canim daha belli olmadi hayirlisyla var daha bakalim bin şükür bu hafta ici doktora gidicem hayirlisyla ❤
iyi olur bencede canim Rabbim ogunlere gelmeyi nasip eder insAllah ❤Kizlar bisi danışcam sizlere ALLAHIM nasip ederse bebis dogdugunda eylul ekim evimde kalicam kışın tasndgim ev eski ya isinma sorunu olur diye kışın kasim aralik ocak ayında annemlerde kaloym diyorum sizce nasip olur hem bebis icn annemde yardim eder kış günü annemlerin evi cok sicak oluyor 3 ay oyle mi yapalim dedik birazda kendimi toplarim subatin ortalarina evime gecerim ?
Hm iyi canim hep saglikli olsun bi sıkntı olmasin insAllah ❤
AMIN INŞALLAH canimmm ALLAH razi olsunnn ❤iyi olur bencede canim Rabbim ogunlere gelmeyi nasip eder insAllah ❤
Sendende Allah razi olsun canim❤AMIN INŞALLAH canimmm ALLAH razi olsunnn ❤
uyu cnm uyu bnmde uykum var ama işteyim yinede kafamı koycak yer arıyorumGunaydın ama geri uyuyacağım
cnm bekle bence test negatif cıkınca üzülürsün günün gecince yaparsan daha iyi olurgünaydın hanımlar bende göğüs ağrısı ve ara ara kasık ve bel ağrısı var idrarımda koyulaştı.bir buçuk yıldır belirti yaşayıp duruyorum ama yinede umutluyum geçen ay bir hafta erken regl oldum bu ay ne zaman gelir bilmiyorum ama en geç cuma günü olmam lazım test alıp yamak konusunda da kararsızım
canım üzülüyorum zaten her seferinde adet olunca negatifi görünce söz veriyorum kendime bir daha diyorum adetin en az 1 hafta geçince git doktora diye ama bir yandan da umutluyuz işte kafayı bozacağız bu gidişlecnm bekle bence test negatif cıkınca üzülürsün günün gecince yaparsan daha iyi olur
ALLAHIM cümlemizin yavrularini korusun sagsalim kucagimiza aliriz INŞALLAH hamis kalmak isteyen canlarda tezzamanda hamis olsun INŞALLAH
Eki Görüntüle 1944881
❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤
_Masalim_ hamis sultan
@Janow hamis sultan
@tugken hamis sultan
B beste09 hamis sultan
@nesliklndr hamis sultan
@menis menis hamis sultan
@Mazikeen hamis sultan
@Asivemavi34 hamis sultan
@sweett_hamis sultan (prenses)
@Esr02 bat 8 şubat
@dilekylmz22 bat 8 şubat
@mcyln83 bat 9 subat
@busraangell bat 9 şubat
@Siinms bat 10 şubat
F FS5 bat 15 şubat
@ceylin-46 bat 18 şubat
@Saman Alevi bat 26 şubat
sher33 bat 28 şubat
Ebrarr60 bat 3 mart
Ruling girl bat 9 Mart
gunaydın hanımlar nasılsınız
Gunaydın ama geri uyuyacağım
Günaydınnn CanlarGünaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?