Nasılsın canım :)Günaydınnn Canlar
Hadi gözün aydın canımay ben dr a geldim benim dr m bi ilgilendi bi ilgilendiiii bayilcaktm ilgiden :))) cocugn var mi yok , istiyo musun evet :)) kimyasaldan sonra olur oyle seyler bisey gozuknuyo usg de :)) e bide kanda bakalım e oluuur:))) aydi kan verdik bekliyoz iste bakalm. adet sokturucuyle kavuşmama az kaldı kizceler :)) iyice kafayi yemisim ben galiba
Ne iyi dr'muş yaw bizim dr cins biraz 2 tahlil 1 muayene birden alıyo içeri kim ne derdini anlatacak şaşırıyon utanma bi yandan koca ilçe de bi tane kadın doğumcu varay ben dr a geldim benim dr m bi ilgilendi bi ilgilendiiii bayilcaktm ilgiden :))) cocugn var mi yok , istiyo musun evet :)) kimyasaldan sonra olur oyle seyler bisey gozuknuyo usg de :)) e bide kanda bakalım e oluuur:))) aydi kan verdik bekliyoz iste bakalm. adet sokturucuyle kavuşmama az kaldı kizceler :)) iyice kafayi yemisim ben galiba
görmezsin inşallah cnm cok istiyorum senin hamiş olmanıkızlar merhaba :) yine iyi kötü bir ayı tamamlamak üzereyim. 3 gün sonra umarım inşallah adet görmem :) bu ay stres yapmamaya çalıştım fakat şu zamanlar yine başladı stres dönemim kötü yön hiç hamilelik belirtim de yok görmek istemiyorum artık kırmızıları ya
bitanemm inşallah ya. ben de çok istiyorum artık çok zorlu bir süreç bu Allahım en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallahgörmezsin inşallah cnm cok istiyorum senin hamiş olmanı
amin cnm inşallah sen nezamndır istiyosunbitanemm inşallah ya. ben de çok istiyorum artık çok zorlu bir süreç bu Allahım en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hamiş kalırsın gönül muradını yaşarsın hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim çifter çifter versin çocuk baskını yapsın inşallahkızlar merhaba :) yine iyi kötü bir ayı tamamlamak üzereyim. 3 gün sonra umarım inşallah adet görmem :) bu ay stres yapmamaya çalıştım fakat şu zamanlar yine başladı stres dönemim kötü yön hiç hamilelik belirtim de yok görmek istemiyorum artık kırmızıları ya
hoşgeldin cnm inşllah olur allahtan ümit kesilmez en kısa zamanda nasip etsin rabbimTünaydın kuzular şahdım şahbaz oldum o kadar kafama takıyorum ki rüyalarımda çocuğum olduğunu görüyorum bu gece de iki bebek getirdiler yanıma kundağa sarılmış bi de iki kızın bi oğlun oldu dediler 3'çüz doğuracam galiba
Hadi canımm 1 doktor mu? kötüymüş canım. Allah doktora da, hastalarına da sabır versinNe iyi dr'muş yaw bizim dr cins biraz 2 tahlil 1 muayene birden alıyo içeri kim ne derdini anlatacak şaşırıyon utanma bi yandan koca ilçe de bi tane kadın doğumcu var
Hoş buldum canım ümidim her zaman var Rabbim herkese nasip etsin hayrlısı ile sana ve bütün bebek bekleyen güzel anne adaylarına da sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin isim düşündünüz mü kuzum meleğinehoşgeldin cnm inşllah olur allahtan ümit kesilmez en kısa zamanda nasip etsin rabbim
Daha önce vardı bi tane daha bi kaç kişinin hamiş olduğunu anlamamış adet söktürücü vermiş canım gitti o bi dr kaldık acı badem var ama dr anlamıyo bi şeyden komşunun gelin hamileymiş anlamamış ilaç vermiş bebek karnında öldü kız gitti hastaneyi ayağa kaldırdı ona gitmeye korkuyorumHadi canımm 1 doktor mu? kötüymüş canım. Allah doktora da, hastalarına da sabır versin
Allah allah oraya gelen doktorların hiçbiri bir şeyden anlamıyor mu ya. Ne kadar vahim bir durum. Şehir çok mu uzak? Merkezde bir doktor tercih et bence de gitme yani..Daha önce vardı bi tane daha bi kaç kişinin hamiş olduğunu anlamamış adet söktürücü vermiş canım gitti o bi dr kaldık acı badem var ama dr anlamıyo bi şeyden komşunun gelin hamileymiş anlamamış ilaç vermiş bebek karnında öldü kız gitti hastaneyi ayağa kaldırdı ona gitmeye korkuyorum
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım :)
Minnak kurabiye nasıl hareketlerini hissediyorsun demi artıkBende iyiym canım şükür
kız olursa beste erkek olursa çağın cnmHoş buldum canım ümidim her zaman var Rabbim herkese nasip etsin hayrlısı ile sana ve bütün bebek bekleyen güzel anne adaylarına da sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin isim düşündünüz mü kuzum meleğine
Evet canım bugün sabahtan beri çok hareketli, kuduruyo içerdeMinnak kurabiye nasıl hareketlerini hissediyorsun demi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?