❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kızlar merhaba :) yine iyi kötü bir ayı tamamlamak üzereyim. 3 gün sonra umarım inşallah adet görmem :) bu ay stres yapmamaya çalıştım fakat şu zamanlar yine başladı stres dönemim kötü yön hiç hamilelik belirtim de yok görmek istemiyorum artık kırmızıları ya

Reactions: FS5
ay ben dr a geldim benim dr m bi ilgilendi bi ilgilendiiii bayilcaktm ilgiden :))) cocugn var mi yok , istiyo musun evet :)) kimyasaldan sonra olur oyle seyler bisey gozuknuyo usg de :)) e bide kanda bakalım e oluuur:))) aydi kan verdik bekliyoz iste bakalm. adet sokturucuyle kavuşmama az kaldı kizceler :)) iyice kafayi yemisim ben galiba

Hadi gözün aydın canım Sonrasında gebe olduğunun haberini de verirsin inşallah

Ne iyi dr'muş yaw bizim dr cins biraz 2 tahlil 1 muayene birden alıyo içeri kim ne derdini anlatacak şaşırıyon utanma bi yandan koca ilçe de bi tane kadın doğumcu var

görmezsin inşallah cnm cok istiyorum senin hamiş olmanı

Tünaydın kuzular şahdım şahbaz oldum o kadar kafama takıyorum ki rüyalarımda çocuğum olduğunu görüyorum bu gece de iki bebek getirdiler yanıma kundağa sarılmış bi de iki kızın bi oğlun oldu dediler 3'çüz doğuracam galiba

Canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder hamiş kalırsın gönül muradını yaşarsın hayrlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim çifter çifter versin çocuk baskını yapsın inşallah

hoşgeldin cnm inşllah olur allahtan ümit kesilmez en kısa zamanda nasip etsin rabbim

hoşgeldin cnm inşllah olur allahtan ümit kesilmez en kısa zamanda nasip etsin rabbim
Hoş buldum canım ümidim her zaman var Rabbim herkese nasip etsin hayrlısı ile sana ve bütün bebek bekleyen güzel anne adaylarına da sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin isim düşündünüz mü kuzum meleğine

Hadi canımm 1 doktor mu? kötüymüş canım. Allah doktora da, hastalarına da sabır versin
Daha önce vardı bi tane daha bi kaç kişinin hamiş olduğunu anlamamış adet söktürücü vermiş canım gitti o bi dr kaldık acı badem var ama dr anlamıyo bi şeyden komşunun gelin hamileymiş anlamamış ilaç vermiş bebek karnında öldü kız gitti hastaneyi ayağa kaldırdı ona gitmeye korkuyorum

Allah allah oraya gelen doktorların hiçbiri bir şeyden anlamıyor mu ya. Ne kadar vahim bir durum. Şehir çok mu uzak? Merkezde bir doktor tercih et bence de gitme yani..

kız olursa beste erkek olursa çağın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…