❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Allah allah oraya gelen doktorların hiçbiri bir şeyden anlamıyor mu ya. Ne kadar vahim bir durum. Şehir çok mu uzak? Merkezde bir doktor tercih et bence de gitme yani..
Araba ile 1-1,5 saat gidiliyor canım bursa'daki hastaneye hamiş kalırsam mecbur gidecem bi taraftan da korkuyorum zararı olur bebeğe yollar da düşük yaparım diye Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun kuzum Rabbim evlat ile sınamasın bu yolda imtihan etmesin

kız olursa beste erkek olursa çağın cnm
Çok güzelmiş canım Rabbim hayrlısı ile kucağında göstersin sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı itaatkar evlat eylesin hayrlı yazılar yazsın yavruna

Amin canım benim, aslında Allahın bileceği iş sen ne kadar korusan da bazen elinde olmuyor, müdahale edemiyorsun.Allah hayırlısını versin. Bu arada bende Bursada yaşıyorum merkez, Osmangazi'de. Hangi ilçedesin?

Amin canım benim, aslında Allahın bileceği iş sen ne kadar korusan da bazen elinde olmuyor, müdahale edemiyorsun.Allah hayırlısını versin. Bu arada bende Bursada yaşıyorum merkez, Osmangazi'de. Hangi ilçedesin?
Amin canım amin Gemlik'teyim kuzum

Ne iyi dr'muş yaw bizim dr cins biraz 2 tahlil 1 muayene birden alıyo içeri kim ne derdini anlatacak şaşırıyon utanma bi yandan koca ilçe de bi tane kadın doğumcu var
bizimki zorla konusuyo ya artik cimbizla aliyosn agzindan.test yapmaya gelince yaoarda boyle bi aciklama yapası yok kadinin.bide o ekrana tuhaf tuhaf bakiyo heycan yaptiriyo vallah katil edecek beni bu kadin.versin sokturucu mu bi daha adim atmiycam ona

ya canim ben sabah muayne oldum ya daha sonucu almadim yarim saat once kahverengi leke geldi ama devami yok adet mi oluyorm devami gelmiyo.ya alttan bakti diye mi oldu bisey mi var agliycam simdi yaa dahada sonuç cikmadi.adet olunca cok agrilarm olur benm ne agri ne bisey.afedersin zorla cisimi yapiyrm onunla birlikte kan gelir diye ama yok

Canım bilemiyorum ki... Dur bakalım olmazsın belki de. Bir şey yoktur dur bakalım hemen sıkma canını

off insallah negatiftrde adet oluyromdr ya.kan geldiyse gebelik varsada problem yine yine yine.insallah adet oluyrmdr.hem olsaydi gebeligi gorurdu dimi
Tabi canım bence de görmesi lazım. Adet oluyosundur bence stresten ağrı acı hissetmedin belki de.. Olumsuz düşünme canım dur bi sonuçların çıksın bakalım.

Gemlikte de özel hastaneler var diye biliyorum canım ama sen devlete mi gidiyorsun? Arabayla evet cok uzak değil aslında ama trafik vs de göz önünde bulundurmak gerek. Allah yardımcın olsun her konuda inşallah
Amin canım inşallah Rabbim razı olsum Bi tane özel hastane var canım acı badem oranın dr da dediğim gibi tırt anlamıyo bi şey devlette ki de aynı şevket yılmaza gittim iyi ilgilendi dr ama orası da bi alem dr bi ay jinokolojik muayeneye bakıyo bi ay sadece gebelere bakıyo hamiş kalırsam özele gitmeyi istiyorum da nasip işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…