Acıbadem de iyi bir hastane güya nasıl böyle bir doktoru tutuyor ki enteresanAmin canım inşallah Rabbim razı olsum Bi tane özel hastane var canım acı badem oranın dr da dediğim gibi tırt anlamıyo bi şey devlette ki de aynı şevket yılmaza gittim iyi ilgilendi dr ama orası da bi alem dr bi ay jinokolojik muayeneye bakıyo bi ay sadece gebelere bakıyo hamiş kalırsam özele gitmeyi istiyorum da nasip işi
Çok geçmiş olsun canım Bursa'nın Gemlik ilçesindeyim doğma büyüme buralıyım peki sen bu arada ismim ElifKizceler 3 gunden beri yatak dosek yatiyorum yine grip oldum ama suan sukurler olsun sadece oksuruk kaldi aklima geldi kimler nerden hangi il ve ilcelerden merak ettim
Amcamın kızı gidiyordu acıbademe burda bebek susuz kalmış anne karnında anlamadı öldü bebekAcıbadem de iyi bir hastane güya nasıl böyle bir doktoru tutuyor ki enteresan
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Bende Balıkesir Bandırma ya gelin geldimKizceler 3 gunden beri yatak dosek yatiyorum yine grip oldum ama suan sukurler olsun sadece oksuruk kaldi aklima geldi kimler nerden hangi il ve ilcelerden merak ettim
Amcamın kızı gidiyordu acıbademe burda bebek susuz kalmış anne karnında anlamadı öldü bebek
Bende sen gibi Bursa Osmangazi'ye geldim evlenipGeçmiş olsun canım dikkat et kendine Bende Balıkesir Bandırma ya gelin geldim
test negatif 2.0 :) sokulemiyrm ondandr sanirim ayy rahatladimAcıbadem de iyi bir hastane güya nasıl böyle bir doktoru tutuyor ki enteresan
Hadi bakalım rahat bir nefes al artık :)test negatif 2.0 :) sokulemiyrm ondandr sanirim ayy rahatladim
vallah ya sonundaa :)Hadi bakalım rahat bir nefes al artık :)
Ahh uzaklara gelmek ne zorBende sen gibi Bursa Osmangazi'ye geldim evlenip
İyi bari boşu boşuna endişelendintest negatif 2.0 :) sokulemiyrm ondandr sanirim ayy rahatladim
Öyle canım.. Gurbet zorAhh uzaklara gelmek ne zor
Sen ne kadardır evlisinÖyle canım.. Gurbet zor
17 aylık canım :) ya sen?Sen ne kadardır evlisin
Aaa bende 17 demekki aynıyız17 aylık canım :) ya sen?
Tesadüfün bu kadarı deseneAaa bende 17 demekki aynıyız
Ben Mersinliyim sen canımTesadüfün bu kadarı deseneSen nereden geldin ? Nerelisin?
Seninki de epey uzakmış tatlım. Bende Konyalıyım :) Yakınız ya ordan da burdan da :)Ben Mersinliyim sen canım
Gece uyumayınca oğlanı okula bırakıp gelince uyuyorumuyu cnm uyu bnmde uykum var ama işteyim yinede kafamı koycak yer arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?