❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım herkes öyle yalnız değilsin her at hüsrana uğramak berbattt

Kuzucanlar bugun bol bol dinlendik❤persembeye randevumu aldim şimdiden kalbim tak tak atiyor❤

Ohh hadi bakalım, miniğini gör de için rahatlasın. Her randevuyu iple çekiyor insan
Sagol kuzum INŞALLAH ❤ ayda 1 cagriyor doktor valla iple cekiyorum ay gelmiyor RABBIM evlatlarimuzi korusun herkea bu guzel duyguyu tatsin INŞALLAH ❤ seninki kac haftalik canim nezmn gidiceksin doktora?❤

Sagol kuzum INŞALLAH ❤ ayda 1 cagriyor doktor valla iple cekiyorum ay gelmiyor RABBIM evlatlarimuzi korusun herkea bu guzel duyguyu tatsin INŞALLAH ❤ seninki kac haftalik canim nezmn gidiceksin doktora?❤
Canım bugün 26. haftaya girdik. Ben daha cuma günü gittim, gördüm evladımı Amin canım

İnşallah balım benim Dr çarşamba adet günüm birkaç gündür adet sancısı çekiyorum inşallah olmam

Kuzular kucuk bi sehpa vardi yerine koydum sonrada pisman oldum 2 adim kaldrdim abartmiyorum dimi bu korumaciligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…