Canım herkes öyle yalnız değilsin her at hüsrana uğramak berbatttTünaydın kuzular şahdım şahbaz oldum o kadar kafama takıyorum ki rüyalarımda çocuğum olduğunu görüyorum bu gece de iki bebek getirdiler yanıma kundağa sarılmış bi de iki kızın bi oğlun oldu dediler 3'çüz doğuracam galiba
aynen bide kan gelse dahada rahatylicm ama durdu sökülürm bi kac gune insallhİyi bari boşu boşuna endişelendin
Evet canım çok uzak yaa Konya yakın Mersin'e yine kültürlerimiz aynıSeninki de epey uzakmış tatlım. Bende Konyalıyım :) Yakınız ya ordan da burdan da :)
Aynen canım :)Evet canım çok uzak yaa Konya yakın Mersin'e yine kültürlerimiz aynı
Ohh hadi bakalım, miniğini gör de için rahatlasın.Kuzucanlar bugun bol bol dinlendik❤persembeye randevumu aldim şimdiden kalbim tak tak atiyor❤
Sagol kuzum INŞALLAH ❤ ayda 1 cagriyor doktor valla iple cekiyorum ay gelmiyor RABBIM evlatlarimuzi korusun herkea bu guzel duyguyu tatsin INŞALLAH ❤ seninki kac haftalik canim nezmn gidiceksin doktora?❤Ohh hadi bakalım, miniğini gör de için rahatlasın.Her randevuyu iple çekiyor insan
Canım bugün 26. haftaya girdik. Ben daha cuma günü gittim, gördüm evladımıSagol kuzum INŞALLAH ❤ ayda 1 cagriyor doktor valla iple cekiyorum ay gelmiyor RABBIM evlatlarimuzi korusun herkea bu guzel duyguyu tatsin INŞALLAH ❤ seninki kac haftalik canim nezmn gidiceksin doktora?❤
Kiz mi erkek mi canimmm ayyy MAŞALLAH büyümüş Mucizen ALLAHIM size bagislasin❤Canım bugün 26. haftaya girdik. Ben daha cuma günü gittim, gördüm evladımıAmin canım
Amin canımm inşallah, Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınKiz mi erkek mi canimmm ayyy MAŞALLAH büyümüş Mucizen ALLAHIM size bagislasin❤
AMiN canim benimAmin canımm inşallah, Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasınKızım olacak
Buradayız cnm tv izliyorum sen nasılsın randevu heycanımı sardıNerdesiniz kizlar
İnşallah balım benim Dr çarşamba adet günüm birkaç gündür adet sancısı çekiyorum inşallah olmamkızlar merhaba :) yine iyi kötü bir ayı tamamlamak üzereyim. 3 gün sonra umarım inşallah adet görmem :) bu ay stres yapmamaya çalıştım fakat şu zamanlar yine başladı stres dönemim kötü yön hiç hamilelik belirtim de yok görmek istemiyorum artık kırmızıları ya
Evet kuzucanim ya heyecanimm cok ALLAHIM herkse tattirsin INŞALLAH balim ❤❤❤❤Buradayız cnm tv izliyorum sen nasılsın randevu heycanımı sardı
Hayırlısı olsun ama ultrasonda hemen görülmeyebilir diye biliyorum kardeşimin 2.5 haftalıkdi öğrendiğinde görülmemiştioff insallah negatiftrde adet oluyromdr ya.kan geldiyse gebelik varsada problem yine yine yine.insallah adet oluyrmdr.hem olsaydi gebeligi gorurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?