❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzular kucuk bi sehpa vardi yerine koydum sonrada pisman oldum 2 adim kaldrdim abartmiyorum dimi bu korumaciligi
Yok kuzum abartmıyorsun ben şimdiden kocişle anlaşıyorum hamiş olursam ayaklarımı uzatır yatarım iş yapmam yemek yaparsın demi diye sağolsun yaparım ne var bunda dedi Rabbim evlenmek isteyen bekarlara benim eşim gibi eş nasip etsin kayınvalidem gibi de kayınvalide nasip etsin

Amin canımm inşallah, Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın Kızım olacak
Oy oy oy Allahım nasıl sevilir nasıl saçı iki kuyruk yapılır nasıl bantlar takılır oyş pembiş pembiş elbiseler giydirilir Rabbim sağlıklı hayrlı uzun ömür nasip etsin hayrlı yazılar yazsın pamuk prensesimize Maşallah ismi ne olacak meleğimizin annesi

bilmiyrm canim bekliycem bi kac gun daha idrar testini tekrarlycam bi kac gun sonra yoksada adet sokturucu alicam artk
Gelmemesi de zormuş benim anlamadığım ben bu kadar önceden sancı cekmezdim 2 gün önce falan başlardı baş ağrısı ile ben 4 5 gündür çekiyorum senin kaç gün geçti

Oh ne guzel kuzum❤ bende cok korku oluyor tedbirliyim ALLAHIMA emanet olsun INŞALLAH herkesin evladyla hepimizinkide❤ bidaha kaldrmam sehpayiii 2 adimda olsa

cok agir degikse sikinti yapma kuzu allaha emanet o.sakinan gozede cop batar balim sen yinede temkinli ol her zaman
Yok kuzum agir degil kucuk tahta sehpaydi aman kuzum iste pimpirik yapiyorum digeri gibi olucak diye RABBIM korusun❤ ALLAH razi olsun bitanem sen nasilsin balim INŞALLAH hersey senin içinde oyle guzel olsunki hep mutlu ol INŞALLAH gönül dostum çünkü sen herseyin en guzeline layiksin❤

simdi wc ye girdim yine kahverengi bisey geldi kan degil.boyle akintinin icinde biseyler var kuzu ya.kalktm tatli yapayım dedim sonra gittim bi agri girdi o akintili leke geldi anlamiyirm noluyo yaa.kirmizilari goreyim artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…