Kuzum zor sökuluyor olabilirsimdi wc ye girdim yine kahverengi bisey geldi kan degil.boyle akintinin icinde biseyler var kuzu ya.kalktm tatli yapayım dedim sonra gittim bi agri girdi o akintili leke geldi anlamiyirm noluyo yaa.kirmizilari goreyim artk
galiba kuzu.insallah yarin kırmızılarıda gorurum ya millet hamile olunca bayram yapcak ben adet olunca :)) coldeki bedevi ile yarisa girdim sanki ki o benden daha sanli olabilir :))))Kuzum zor sökuluyor olabilir
Ben haftaya sali gidicem kuzu ya zaman gecmiyo sanki hic ya bana mi oyle geliyo bilmiyorumAynen balummmm yaa bin sukur❤ INŞALLAH ❤ senin nasi gidioyr balim doktra nezman gdiiceksin
Bu kadar uzun mu sürmüştü canım kaç gün sürdü seninBende adet olcak gbydm canim
Sonlara dogru 2 3 gun canimBu kadar uzun mu sürmüştü canım kaç gün sürdü senin
Kuzu ya al bendende o kadar ya gecmiyor zaman ben bu perşembe gidicem kuzum asir gibi geliyor bi kalbini duysak guzel haberlerini alsakta oh şükür desek❤Ben haftaya sali gidicem kuzu ya zaman gecmiyo sanki hic ya bana mi oyle geliyo bilmiyorum
Bence duzene bu adetten sonra girer diye düşünüyorum kuzum sen stres olma balim adet söktürücü icmedin dimi kuzugaliba kuzu.insallah yarin kırmızılarıda gorurum ya millet hamile olunca bayram yapcak ben adet olunca :)) coldeki bedevi ile yarisa girdim sanki ki o benden daha sanli olabilir :))))
yok icmedim kuzum.kendi gelir diye.icersem bide iyice sasirmasin.adetten sonra bal tarcin corek otunu yapcam o adeti duzenliyms galiba var mi baska bisey bilmiyorm ama yapcam biseyler kuzumBence duzene bu adetten sonra girer diye düşünüyorum kuzum sen stres olma balim adet söktürücü icmedin dimi kuzu
Bende dediklerini diydum kuzum 1 2 gun daha beklede kuzum ne olur ne olmaz kuzumyok icmedim kuzum.kendi gelir diye.icersem bide iyice sasirmasin.adetten sonra bal tarcin corek otunu yapcam o adeti duzenliyms galiba var mi baska bisey bilmiyorm ama yapcam biseyler kuzum
Adet gününden önceki günler dimiSonlara dogru 2 3 gun canim
Adetimden 6 gün önceden falan ben adetime 4 gun kala öğrenmiştim bin şükür kuzu ogrenmeden once 2 gun falan adet olcak gibi olmuştum cogu kisi hamilelik agrisini benzer çünkü benim bide asiri belim agrimistiAdet gününden önceki günler dimi
Oy oy Mart gelmeden calismis basarmis :)Oy yerim ben onu yaaa
yok kuzuuu oluyrm geldi pembe pembee:))) ay adet olmak icin alttan muayne sartmis demekkiyse:)) ben su bal tarcini bi arastraym kacinci gunu yapılıyoms acabasiBende dediklerini diydum kuzum 1 2 gun daha beklede kuzum ne olur ne olmaz kuzum
pembe geldiyse kuzum yarin olursun kuzummm benim olduktan sonra yumurtlamayi degerlendrrsnyok kuzuuu oluyrm geldi pembe pembee:))) ay adet olmak icin alttan muayne sartmis demekkiyse:)) ben su bal tarcini bi arastraym kacinci gunu yapılıyoms acabasi
kismet kuzu üstüne dusmuycem daha olursa olur :) nasip artik vakti ne zamansa boyle taktikca bak ne hallere geldim:)pembe geldiyse kuzum yarin olursun kuzummm benim olduktan sonra yumurtlamayi degerlendrrsn
ilac almadim canim.sonra duzeldi mi adetn yeni mi oldun kimyasal yaa off duzelir insallah benm ki de@dilekylmz22 cnm Benim kimyasal sonrasıda öyle oldu kahverengi. 3 4 gün sonra kırmızılar geldi. Merak etme stres yapma bence ilaç falan alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?