❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ben haftaya sali gidicem kuzu ya zaman gecmiyo sanki hic ya bana mi oyle geliyo bilmiyorum
Kuzu ya al bendende o kadar ya gecmiyor zaman ben bu perşembe gidicem kuzum asir gibi geliyor bi kalbini duysak guzel haberlerini alsakta oh şükür desek❤

galiba kuzu.insallah yarin kırmızılarıda gorurum ya millet hamile olunca bayram yapcak ben adet olunca :)) coldeki bedevi ile yarisa girdim sanki ki o benden daha sanli olabilir :))))
Bence duzene bu adetten sonra girer diye düşünüyorum kuzum sen stres olma balim adet söktürücü icmedin dimi kuzu

Bence duzene bu adetten sonra girer diye düşünüyorum kuzum sen stres olma balim adet söktürücü icmedin dimi kuzu
yok icmedim kuzum.kendi gelir diye.icersem bide iyice sasirmasin.adetten sonra bal tarcin corek otunu yapcam o adeti duzenliyms galiba var mi baska bisey bilmiyorm ama yapcam biseyler kuzum

Adet gününden önceki günler dimi
Adetimden 6 gün önceden falan ben adetime 4 gun kala öğrenmiştim bin şükür kuzu ogrenmeden once 2 gun falan adet olcak gibi olmuştum cogu kisi hamilelik agrisini benzer çünkü benim bide asiri belim agrimisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…