❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

_Masalim_ kuzum abartmamışsın valla ben hamile olsammm varyaaa eşimin çekeceği var adım atmam diyorum oda sağolsun ben seni kucaklarım merak etme diyor

Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Aynen bandanalar, tokalar, elbiseler Derin koyacağız canım

Cnm benim bu kanamadan 10 gün sonra tekrar bi kanamam oldu. Ama nasıl yogun bi kanama demekki tam temizlenmemiş dedim. Sonra düzeldi sayılır bu 3. Ay olcak
ya benim xaten o ilk kimyasal kanama az sürdü 7 8 gun kadar.o yüzden bu kadar geciktm diye dusunuyrm.benim adet dönemlerim de az suruyo 4 gun en fazla.insallah düzelir.bu sogan suyu falan duzenliyoms ama cok kotu kokyuyo ya icemem ben onu

Aynen olmasa da sıkıntı yani. Rahatlamışsındır oh. Önümüzdeki aya bize güzel haberler verirsin inş
hic sanmiyrm bi daha kimbilir ne zaman adet olcam.sogan suyunu arastrydm oda midede problemi olanlar icin onerilmiyoms.benim safra kesem yok midede gastrit var.her yerden yolum kapaniyo anlayacagn

Adet düzensizliği mi var canım
yillar once vardi 3 ayda bir 15 gunde bir hic duzenli degildi.dkontrol hapi kullandim iki uc yil duzene girdi hic sasmazdi.simdi kimyasal gecirince duzeni bozuldu.30 31 gunde adet olurdm bugun 38.gun ve ben adet oldum.bundan sonra ne zaman olurum belli degil.ilac alamam duzenli kullanamam safra kesesi yok diye karaciger ters tepiyo ilaclar agir geliyo

Anladım canım benim. Ben belki önümüzdeki ay hamiş olursun diye iyi haberler ver bize dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…