Canım 12 haftalıkken tahminde bulundu doktor kız diye. 16. haftamda kesinleşti :)AMiN canim benim❤ ay cok tatli prenses annesi❤
nezaman öğrendin bal
Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Aynen bandanalar, tokalar, elbiselerOy oy oy Allahım nasıl sevilir nasıl saçı iki kuyruk yapılır nasıl bantlar takılır oyş pembiş pembiş elbiseler giydirilir Rabbim sağlıklı hayrlı uzun ömür nasip etsin hayrlı yazılar yazsın pamuk prensesimize Maşallah ismi ne olacak meleğimizin annesi
Geldi mi sonundakuzuuu bat 14 mart :)))@_Masalim_
iyiyim bitanem sen nasılsınCamelwhite Kuzum nasilsin
inşallah bitanem benim de ara ara sancım oluyor geliyor gidiyor.İnşallah balım benim Dr çarşamba adet günüm birkaç gündür adet sancısı çekiyorum inşallah olmam
Cnm benim bu kanamadan 10 gün sonra tekrar bi kanamam oldu. Ama nasıl yogun bi kanama demekki tam temizlenmemiş dedim. Sonra düzeldi sayılır bu 3. Ay olcakilac almadim canim.sonra duzeldi mi adetn yeni mi oldun kimyasal yaa off duzelir insallah benm ki de
ay geldi geldi 14 dubat hediyesi gibi :))) cok agrili ama gelsinde ağrısın:))Geldi mi sonunda
ya benim xaten o ilk kimyasal kanama az sürdü 7 8 gun kadar.o yüzden bu kadar geciktm diye dusunuyrm.benim adet dönemlerim de az suruyo 4 gun en fazla.insallah düzelir.bu sogan suyu falan duzenliyoms ama cok kotu kokyuyo ya icemem ben onuCnm benim bu kanamadan 10 gün sonra tekrar bi kanamam oldu. Ama nasıl yogun bi kanama demekki tam temizlenmemiş dedim. Sonra düzeldi sayılır bu 3. Ay olcak
gozun aydin canim allah saglikla kucagna almayo nasip etsin insallah :)Kızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
ay geldi geldi 14 dubat hediyesi gibi :))) cok agrili ama gelsinde ağrısın:))
hic sanmiyrm bi daha kimbilir ne zaman adet olcam.sogan suyunu arastrydm oda midede problemi olanlar icin onerilmiyoms.benim safra kesem yok midede gastrit var.her yerden yolum kapaniyo anlayacagnAynen olmasa da sıkıntı yani. Rahatlamışsındır oh. Önümüzdeki aya bize güzel haberler verirsin inş
Adet düzensizliği mi var canımhic sanmiyrm bi daha kimbilir ne zaman adet olcam.sogan suyunu arastrydm oda midede problemi olanlar icin onerilmiyoms.benim safra kesem yok midede gastrit var.her yerden yolum kapaniyo anlayacagn
yillar once vardi 3 ayda bir 15 gunde bir hic duzenli degildi.dkontrol hapi kullandim iki uc yil duzene girdi hic sasmazdi.simdi kimyasal gecirince duzeni bozuldu.30 31 gunde adet olurdm bugun 38.gun ve ben adet oldum.bundan sonra ne zaman olurum belli degil.ilac alamam duzenli kullanamam safra kesesi yok diye karaciger ters tepiyo ilaclar agir geliyoAdet düzensizliği mi var canım
Anladım canım benim. Ben belki önümüzdeki ay hamiş olursun diye iyi haberler ver bize dedim.yillar once vardi 3 ayda bir 15 gunde bir hic duzenli degildi.dkontrol hapi kullandim iki uc yil duzene girdi hic sasmazdi.simdi kimyasal gecirince duzeni bozuldu.30 31 gunde adet olurdm bugun 38.gun ve ben adet oldum.bundan sonra ne zaman olurum belli degil.ilac alamam duzenli kullanamam safra kesesi yok diye karaciger ters tepiyo ilaclar agir geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?