❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

hic sanmiyrm bi daha kimbilir ne zaman adet olcam.sogan suyunu arastrydm oda midede problemi olanlar icin onerilmiyoms.benim safra kesem yok midede gastrit var.her yerden yolum kapaniyo anlayacagn
Öyle deme canım bendede Ülser var bende hiç bir kürü yapamıyorum Allah nasip ederse Kür mür hikaye

orasi oyle tabi canim.nasipten ote köy yok.insan ne kadar umudunu keserse o kadar care aramaya calisiyo.olmayncada olmuyo
İşte çare araman için Rabbim bizi sınava çekip sabrımızı deniyor.Ama çarede ondan dermanda ondan.İnsan çok üzülüyor ama nasibimiz neyse onu yaşıyacağız.Bende bekliyorum ve çokta üzülmemek için takmamaya çalışıyorum

Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Aynen bandanalar, tokalar, elbiseler Derin koyacağız canım
Çok güzel canım kendi gibi ismi de güzel Rabbime emanet Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı evlatlardan eylesin yaşamı boyumca gam sıkıntı üzüntü keder görmesin bütün güzellikler mutluluklar derin prensesimizi bulsun çok çok amin

Kızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
Ay ne güzel bir haber Çok sevindim canım inşallah çok yüksek değerlerle gelirsin Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin meleğin sana sımsıkı tutunsun canım inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı evlat olsun canım

uzuluyrz baskda bisey gecmiyo elimize.bekliycz baska yolu yok canim ya nasip

kızlar benim karnım çok ağrıyor. göğüs ağrım kasık batmam vs yok. ama adet öncesi olan o karın ağrısı var ya burkulma onun gibi. içerisi sıcak olsa da ellerim buz gibi sıtma gibi bir üşümem var bu da uyku yapıyor bende . hatta 2 gün önce tek bir sivilcem bile çıktı. bakalım hayırlısı. umarım hamile değilsem bile reglim yine 20 gün gecikmez inşallah zaten çoçuk yapmaya ne var ki diyenlerin ağzına da kürekle vurmak istiyorum planlıysa başlı başına stresli ve yorucu bir süreç. Allahım bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah

İnşallah dilediğin gibi olur her şey. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…