Ayyy çok sevindim canım darısı bizlere inşaallah kan sonucundan haberdar etKızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
Hadi inşallahKızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
kismet sanmiyrom canim.umudumda yok bekleyip gorucezAnladım canım benim. Ben belki önümüzdeki ay hamiş olursun diye iyi haberler ver bize dedim.
Hayırlısı canım..kismet sanmiyrom canim.umudumda yok bekleyip gorucez
Öyle deme canım bendede Ülser var bende hiç bir kürü yapamıyorum Allah nasip ederse Kür mür hikayehic sanmiyrm bi daha kimbilir ne zaman adet olcam.sogan suyunu arastrydm oda midede problemi olanlar icin onerilmiyoms.benim safra kesem yok midede gastrit var.her yerden yolum kapaniyo anlayacagn
orasi oyle tabi canim.nasipten ote köy yok.insan ne kadar umudunu keserse o kadar care aramaya calisiyo.olmayncada olmuyoÖyle deme canım bendede Ülser var bende hiç bir kürü yapamıyorum Allah nasip ederse Kür mür hikaye
İşte çare araman için Rabbim bizi sınava çekip sabrımızı deniyor.Ama çarede ondan dermanda ondan.İnsan çok üzülüyor ama nasibimiz neyse onu yaşıyacağız.Bende bekliyorum ve çokta üzülmemek için takmamaya çalışıyorumorasi oyle tabi canim.nasipten ote köy yok.insan ne kadar umudunu keserse o kadar care aramaya calisiyo.olmayncada olmuyo
Ya inşallah ben de heyecanlandımayy cnm bnm cok sevindim allahım ya hadi bizede yaz kan değerini öğrenince cok heycanlandım
Ay amin 1 de Alicamn inşallah sonucugozun aydin canim allah saglikla kucagna almayo nasip etsin insallah :)
Çok güzel canım kendi gibi ismi de güzel Rabbime emanet Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı evlatlardan eylesin yaşamı boyumca gam sıkıntı üzüntü keder görmesin bütün güzellikler mutluluklar derin prensesimizi bulsun çok çok aminAmin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Aynen bandanalar, tokalar, elbiselerDerin koyacağız canım
Hadi gözün aydın canım Rabbim sıkıntı yüzü göstermesin yüreğinde ki bütün güzellikler seni bulsun önce göbüşüne konsun sonra kucağına gelsinkuzuuu bat 14 mart :)))@_Masalim_
Ay ne güzel bir haberKızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
Sağol canım Allah razı olsunÇok güzel canım kendi gibi ismi de güzel Rabbime emanet Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayrlı evlatlardan eylesin yaşamı boyumca gam sıkıntı üzüntü keder görmesin bütün güzellikler mutluluklar derin prensesimizi bulsun çok çok amin
amin canim sagolsin.sanada nasip etsin tez zamanda insallahHadi gözün aydın canım Rabbim sıkıntı yüzü göstermesin yüreğinde ki bütün güzellikler seni bulsun önce göbüşüne konsun sonra kucağına gelsin
uzuluyrz baskda bisey gecmiyo elimize.bekliycz baska yolu yok canim ya nasipİşte çare araman için Rabbim bizi sınava çekip sabrımızı deniyor.Ama çarede ondan dermanda ondan.İnsan çok üzülüyor ama nasibimiz neyse onu yaşıyacağız.Bende bekliyorum ve çokta üzülmemek için takmamaya çalışıyorum
Amin canım amin Allahü teala razı olsunamin canim sagolsin.sanada nasip etsin tez zamanda insallah
İnşallah dilediğin gibi olur her şey. Allah isteyen herkese nasip etsinkızlar benim karnım çok ağrıyor. göğüs ağrım kasık batmam vs yok. ama adet öncesi olan o karın ağrısı var ya burkulma onun gibi. içerisi sıcak olsa da ellerim buz gibi sıtma gibi bir üşümem var bu da uyku yapıyor bende . hatta 2 gün önce tek bir sivilcem bile çıktı. bakalım hayırlısı. umarım hamile değilsem bile reglim yine 20 gün gecikmez inşallahzaten çoçuk yapmaya ne var ki diyenlerin ağzına da kürekle vurmak istiyorum planlıysa başlı başına stresli ve yorucu bir süreç. Allahım bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?