❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım inşallah tez vakitte meleğine kavuşursun Rabbim güzel yüreğine elem değdirmesin sevindirsin bende gıpta ile bakıyorum korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalanlara Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının kucağına baktırmasın

bitanem amin hepimizin dileklerini kabul etsin rabbim inşallah

F FS5 kuzumm cok sevindimmmmm yaaa gamisss sultan miii oldunnn sendeee yaaaa zaten hisetmistin sen kan degerin kac cikti kuzum haber vermemiaan merak ettik❤

Reactions: FS5
F FS5 kuzumm cok sevindimmmmm yaaa gamisss sultan miii oldunnn sendeee yaaaa zaten hisetmistin sen kan degerin kac cikti kuzum haber vermemiaan merak ettik❤
Çok şükür ya değerim 300 kusurdu çok şükür kanda da çıktı haftaya gel dedi doktor darısı isteyen herkese inşallah çalışıyorum da canım yazamadım

@ojelibonbenim_ kuzum ne guzel ya bende 11 haftaya yaklastim INŞALLAH benimde belli olur sagliklica ❤ adini ne koycaksin canim belli mi prensssin adi❤

Canım ya hemen işe geldim yazamadım ya çok şükür sonuçlar güzel
Allah hayırlı uğurlu etsin çok sevindim tebrikler kuzu rabbim bebişini sana bağışlasın sımsıkı tutunsun meleğin hayrlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH canım benim

Bu anlamda sana tamamen Katılıyorum canım YA ŞU LAFTAN BEZDİMM 'oho şimdi ben o kadar iliskiye girseydim 30 kere hamile kalmıştım'Sanki benim beceriksizliğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…