- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
amin canım çok teşekkür ederim inşallah.İnşallah dilediğin gibi olur her şey. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım inşallah tez vakitte meleğine kavuşursun Rabbim güzel yüreğine elem değdirmesin sevindirsin bende gıpta ile bakıyorum korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalanlara Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının kucağına baktırmasınkızlar benim karnım çok ağrıyor. göğüs ağrım kasık batmam vs yok. ama adet öncesi olan o karın ağrısı var ya burkulma onun gibi. içerisi sıcak olsa da ellerim buz gibi sıtma gibi bir üşümem var bu da uyku yapıyor bende . hatta 2 gün önce tek bir sivilcem bile çıktı. bakalım hayırlısı. umarım hamile değilsem bile reglim yine 20 gün gecikmez inşallahzaten çoçuk yapmaya ne var ki diyenlerin ağzına da kürekle vurmak istiyorum planlıysa başlı başına stresli ve yorucu bir süreç. Allahım bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah
bitanem amin hepimizin dileklerini kabul etsin rabbim inşallahCanım inşallah tez vakitte meleğine kavuşursun Rabbim güzel yüreğine elem değdirmesin sevindirsin bende gıpta ile bakıyorum korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalanlara Rabbim hiç bir kadını başka bir kadının kucağına baktırmasın
saat birde alcakti ama saat 4 olmus.bende merak ettim :)
oldum kuzum nasip insallah@dilekylmz22 kuzum hasta olmuşsun INŞALLAH obur ay olmassinnn cift cizgiyi gorursun fisstigim❤
Çok şükür ya değerim 300 kusurdu çok şükür kanda da çıktı haftaya gel dedi doktor darısı isteyen herkese inşallah çalışıyorum da canım yazamadım
Canım ya hemen işe geldim yazamadım ya çok şükür sonuçlar güzelsaat birde alcakti ama saat 4 olmus.bende merak ettim :)
Allah hayırlı uğurlu etsin çok sevindim tebrikler kuzu rabbim bebişini sana bağışlasın sımsıkı tutunsun meleğin hayrlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH canım benimCanım ya hemen işe geldim yazamadım ya çok şükür sonuçlar güzel
sevindim canim allah kucagna almayi nasip etsin insallahCanım ya hemen işe geldim yazamadım ya çok şükür sonuçlar güzel
Bu anlamda sana tamamen Katılıyorum canım YA ŞU LAFTAN BEZDİMM 'oho şimdi ben o kadar iliskiye girseydim 30 kere hamile kalmıştım'Sanki benim beceriksizliğim gibi.kızlar benim karnım çok ağrıyor. göğüs ağrım kasık batmam vs yok. ama adet öncesi olan o karın ağrısı var ya burkulma onun gibi. içerisi sıcak olsa da ellerim buz gibi sıtma gibi bir üşümem var bu da uyku yapıyor bende . hatta 2 gün önce tek bir sivilcem bile çıktı. bakalım hayırlısı. umarım hamile değilsem bile reglim yine 20 gün gecikmez inşallahzaten çoçuk yapmaya ne var ki diyenlerin ağzına da kürekle vurmak istiyorum planlıysa başlı başına stresli ve yorucu bir süreç. Allahım bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah
Kuzu yaaa cok sevindimmmmmmmmmm hamis sultanÇok şükür ya değerim 300 kusurdu çok şükür kanda da çıktı haftaya gel dedi doktor darısı isteyen herkese inşallah çalışıyorum da canım yazamadım
Oyy olsunnn kuzummmda INŞALLAH sende hamis sultan olursun❤_Masalim_ kuzum abartmamışsın valla ben hamile olsammm varyaaa eşimin çekeceği var adım atmam diyorum oda sağolsun ben seni kucaklarım merak etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?