Canm hayr cnku adet oldum ama birsey var biteli iki gun oldu kahverengi akntm var arada kasıklarma batma oluyor anlamadm bu aknti neden var cozemdm test alsam mi bilemdm bole yani cnm :)@busraangell kuzum guzel haber varmi?
Kuzum adet olduysan sanirim son demlerinden dolayi geliyordur akinti kuzum yeni bat olarak ne yazayim?Canm hayr cnku adet oldum ama birsey var biteli iki gun oldu kahverengi akntm var arada kasıklarma batma oluyor anlamadm bu aknti neden var cozemdm test alsam mi bilemdm bole yani cnm :)
Canm 9 subat canm dua okucam meryem suresini onu okuyup hamile kalan insanlar olms ins beninde olurKuzum adet olduysan sanirim son demlerinden dolayi geliyordur akinti kuzum yeni bat olarak ne yazayim?
Kuzum nasılsın bitanemKuzum adet olduysan sanirim son demlerinden dolayi geliyordur akinti kuzum yeni bat olarak ne yazayim?
Kuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)Siinms balimmm guzel haber varmi ?
Ayyy inşallah güzel haberle gelirsin kuzuKuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)
İnşaallah balımmmmOyy olsunnn kuzummmda INŞALLAH sende hamis sultan olursun❤
Ayyy bat geçtimii 9ayyyy gelmesin inşaallahKuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)
Ayyy bat geçtimii 9ayyyy gelmesin inşaallahKuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)
Allah razı olsun kuzumm inşallah. Burdaki bütün kızlarda müjdeyi alır inşallah sende benim dualarımdasınAyyy inşallah güzel haberle gelirsin kuzudualarım seninle balımmm
İnşallah kuzumm hepimiz alalım müjdeyii:)Ayyy bat geçtimii 9ayyyy gelmesin inşaallah
Aminnn balım sonucunu merakla ve heyecanla bekliyorum kuzum...etiketlemeyi unutma tatlım ❤Allah razı olsun kuzumm inşallah. Burdaki bütün kızlarda müjdeyi alır inşallah sende benim dualarımdasın
Tamam balıım inşallahAminnn balım sonucunu merakla ve heyecanla bekliyorum kuzum...etiketlemeyi unutma tatlım ❤
Hadi inşallah seninde haberini alalım günün geçti miKuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?