❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bugün doktor 23mm bir yumurta olduğunu söyledi bana. İki gün değerlendir dedi. Başka önerisi olan varmı? Birde çatlayıp çatlamadıgını nerden bilecez? Tekrar çağırması gerekmez mşi Klomen kullanmadım normal kontrole gitmiştim.

İlişkiden önce eşine şade Türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra beline yastık koy yat kalkma bi yarım saat

Canm 9 subat canm dua okucam meryem suresini onu okuyup hamile kalan insanlar olms ins beninde olur canm sende dua et nolur sen naslsn bu arada iymsn cnm bebk cinsyt belli oldumu :)
Aynen kuzum oku oku iyi düşünmussun ALLAHIM dualarını kabuk etsin yer gok duayla balim❤ Tabiki ederim ALLAHIM 9 marttda yuzunu güldürsün INŞALLAH mujdeyle gel❤ kuzum daha belli degil cok sukur perşembe randevum var hayirli haberler alirim INŞALLAH bakalim kuzumcok sagol❤

Canim demekki 2 gun icinde catlicak guzelce degerlendr hayirlisyla olur INŞALLAH ❤

Amin ins kabul olur sagol arkadasm ins sennde duan kabul olurda arrk 9 ay adet olmam ya bende :)ins iyi haberler alrsn cnm bende katlrm ins aranza ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…