İnşallah kuzum 10nda olmam lazımdıHadi inşallah seninde haberini alalım günün geçti mi
Ne kadar sabırlısın kuzu ya neden test yapmadın şimdiye kadar tatlımİnşallah kuzum 10nda olmam lazımdı
İlişkiden önce eşine şade Türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra beline yastık koy yat kalkma bi yarım saatBugün doktor 23mm bir yumurta olduğunu söyledi bana. İki gün değerlendir dedi. Başka önerisi olan varmı? Birde çatlayıp çatlamadıgını nerden bilecez? Tekrar çağırması gerekmez mşi Klomen kullanmadım normal kontrole gitmiştim.
Kuzummm biz bugun ev işleriyle ugrastik pazara tasiniyorum ya balim hayirlisylaKızceler herkes esiyle sanırm topik sessiz kalmissshadi konusalm
Aynen kuzum oku oku iyi düşünmussun ALLAHIM dualarını kabuk etsin yer gok duayla balim❤ Tabiki ederim ALLAHIM 9 marttda yuzunu güldürsün INŞALLAH mujdeyle gel❤ kuzum daha belli degil cok sukur perşembe randevum var hayirli haberler alirim INŞALLAH bakalim kuzumcok sagol❤Canm 9 subat canm dua okucam meryem suresini onu okuyup hamile kalan insanlar olms ins beninde olurcanm sende dua et nolur sen naslsn bu arada iymsn cnm bebk cinsyt belli oldumu :)
Ayy kuzu yapsana cok gecmis kuzuuuu mujdeyle gel INŞALLAH ❤❤❤❤Kuzumm daha regl olmadım testte yapmadım 1-2 güne test yapıcam inşallah :)
Hamd olsun ballilokmam ❤ sen nasilsin nerelerdesin bebekimKuzum nasılsın bitanem
Ayy hadi az kalmiss INŞALLAH ❤❤❤Benimde bat 20 şubat kızlarrr
Canim demekki 2 gun icinde catlicak guzelce degerlendr hayirlisyla olur INŞALLAH ❤Bugün doktor 23mm bir yumurta olduğunu söyledi bana. İki gün değerlendir dedi. Başka önerisi olan varmı? Birde çatlayıp çatlamadıgını nerden bilecez? Tekrar çağırması gerekmez mşi Klomen kullanmadım normal kontrole gitmiştim.
Amin ins kabul olur sagol arkadasm ins sennde duan kabul olurda arrk 9 ay adet olmam ya bende :)ins iyi haberler alrsn cnm bende katlrm ins aranza insAynen kuzum oku oku iyi düşünmussun ALLAHIM dualarını kabuk etsin yer gok duayla balim❤ Tabiki ederim ALLAHIM 9 marttda yuzunu güldürsün INŞALLAH mujdeyle gel❤ kuzum daha belli degil cok sukur perşembe randevum var hayirli haberler alirim INŞALLAH bakalim kuzumcok sagol❤
İyi diyim iyi olsun herşey balım kendimi temizliğe verdim kuzumHamd olsun ballilokmam ❤ sen nasilsin nerelerdesin bebekim
Oooo hamarat hatun ❤İyi diyim iyi olsun herşey balım kendimi temizliğe verdim kuzum
AMIN NŞALLAH canim benim bu topik sanada uğur getirsin ALLAHIN izniyle mucizene kavus canim❤Amin ins kabul olur sagol arkadasm ins sennde duan kabul olurda arrk 9 ay adet olmam ya bende :)ins iyi haberler alrsn cnm bende katlrm ins aranza ins
Sabredebildiğim kadar beklicem dedim bu sefer balıım ama bugün yarın yapıcam inşallah :)Ayy kuzu yapsana cok gecmis kuzuuuu mujdeyle gel INŞALLAH ❤❤❤❤
Biraz daha geçmesini bekledim kuzum sabrettim bide çalışıyorum ben evde olsam duramazdım belki bukadarNe kadar sabırlısın kuzu ya neden test yapmadın şimdiye kadar tatlım
Kuzum yeni gördüm ben çok sevindimm gözünaydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar hamileyim oleyyy test çift çizgi çıktı kan verdim inşallah çıkar orda da
nezman test yapcaksın cnmBiraz daha geçmesini bekledim kuzum sabrettim bide çalışıyorum ben evde olsam duramazdım belki bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?