- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canım inşallah müjdeli haberle gelirsin Rabbim yüzünü güldürsünSabredebildiğim kadar beklicem dedim bu sefer balıım ama bugün yarın yapıcam inşallah :)
iyiyim çok şükür cnm işteyim çok uykum var sen nasılsınGünaydın kuzular nasılsınız
Rabbim iyiliğini daim etsin canım kolay gelsin hayrlı işlerin olsun çok şükür kuzumiyiyim çok şükür cnm işteyim çok uykum var sen nasılsın
Türk kahvesi ne için çikolataİlişkiden önce eşine şade Türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra beline yastık koy yat kalkma bi yarım saat
gunaydınlarr herkese yeni hamilelere gözünüz aydın ne iş yapıyosun canımiyiyim çok şükür cnm işteyim çok uykum var sen nasılsın
Yap canım cıkar bence gec Döllenme değilsegünaydın kızlar benim takvim bat günümü bugün gösteriyor. sizce bugün test yapayım mı
bel ağrım başladı amaYap canım cıkar bence gec Döllenme değilse
iş güvenliği uzmanıyım cnm santiyede çalışıyorumG
gunaydınlarr herkese yeni hamilelere gözünüz aydın ne iş yapıyosun canım
fıstık anne dikkat et kendine sahadaiş güvenliği uzmanıyım cnm santiyede çalışıyorum
Yarın yaparım artık kuzumnezman test yapcaksın cnm
İnşallah kuzum sağol seninde yüzünü güldürsün Rabbim inşallahCanım inşallah müjdeli haberle gelirsin Rabbim yüzünü güldürsün
bu aralar saha işimiz kalmadı evraklarla ugraşıyorumfıstık anne dikkat et kendine sahada
tmm cnm bizede haber ver inşallah en kırmızısından iki çizgi görürsün nasıl durumun bi belirti varmıYarın yaparım artık kuzum
Allah kolaylık, sağlık versin canımbu aralar saha işimiz kalmadı evraklarla ugraşıyorum
amin cnm hepimize senin az kalmış bize göre maşallahAllah kolaylık, sağlık versin canım
Çok şükür, hiç geçmeyecek gibiydi ama bi süre sonra hızlı geçiyor zamanamin cnm hepimize senin az kalmış bize göre maşallah
Ayy inss amin cnm ya :))AMIN NŞALLAH canim benim bu topik sanada uğur getirsin ALLAHIN izniyle mucizene kavus canim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?