- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
rahom genisliyo diye olablr.tecrubeliler daha iyi bilir ama genelde oyle oluyo diyolar12 haftalık gebeyim rahmin ortabkısmında iğne batmasi gibi hisler hissediyorum sizce normal mi ?
Canım hayırlı olsun öncelikle. Benim üşüttüğümde karnım ve kasıklarım çok ağrıyordu. Dediğin iğne batması gibi ne oturtuyor ne yatırıyordu. Hala da öyle hafif bir gazım olsa, üşütsem şiddetli ağrı oluyor.12 haftalık gebeyim rahmin ortabkısmında iğne batmasi gibi hisler hissediyorum sizce normal mi ?
Ben yaptım canım hamile kaldım ama kimyasal olduhanımlar merhaba incir havuç kürü yapan oldu mu aranızda ben bu ay onu yapmak istiyorum etki eder mi sizce
OLUYOR CNMkızlar size bir şey sorucam. idrarınız koyu ve içinde beyaz beyaz tortular var mıydı? ben şimdi farkettim ama test yapamadım henüz
OLUYOR CNM
Türk kahvesi ve bitter çikolata spermleri hızlandırıyormuş canımTürk kahvesi ne için çikolata
inşallah cnminşallah vardır kuzum ya
Test mi yaptın canım evde kanda baktırmadan ümidini kaybetme canım ben evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı normalini yaptım 4-5 gün sonra gene negatif çıktı kanda pozitif çıktı ama kimyasal gebelik oldumalesef kızlar benim bu ay da yok. sıkıldım artık her ayherkesin yaptığı şeyleri yapıyorum ama yine olmuyor.
Canm hamileyken mi böyleydin.. Ayrıca kasıklarımın ortasında tam olarak batma oluyorCanım hayırlı olsun öncelikle. Benim üşüttüğümde karnım ve kasıklarım çok ağrıyordu. Dediğin iğne batması gibi ne oturtuyor ne yatırıyordu. Hala da öyle hafif bir gazım olsa, üşütsem şiddetli ağrı oluyor.
Canm kasıgımın orta kısmında oluyorrahom genisliyo diye olablr.tecrubeliler daha iyi bilir ama genelde oyle oluyo diyolar
Kuru incir havuç kürünü denedin mi canım ya da bal çörek otu tarçını bu ay bende olmazsa hamişlik bal tarçın çörek otu deneyecemmalesef kızlar benim bu ay da yok. sıkıldım artık her ayherkesin yaptığı şeyleri yapıyorum ama yine olmuyor.
Canm bak bu işler gercekten nasib bir gün mutlaka sen de bunu tadıcaksin bence kendini fazla kaptrmadan takip etmalesef kızlar benim bu ay da yok. sıkıldım artık her ayherkesin yaptığı şeyleri yapıyorum ama yine olmuyor.
biraz önce yaptım kuzum bugün regl günümdü çıksa çıkardı zaten.Test mi yaptın canım evde kanda baktırmadan ümidini kaybetme canım ben evde hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı normalini yaptım 4-5 gün sonra gene negatif çıktı kanda pozitif çıktı ama kimyasal gebelik oldu
soğan kürü yaptım ben sarı akıntım çok oldu belki bir ihtimal dedim ama olmadı yineKuru incir havuç kürünü denedin mi canım ya da bal çörek otu tarçını bu ay bende olmazsa hamişlik bal tarçın çörek otu deneyecem
İnsallah canım sagolasınCanim demekki 2 gun icinde catlicak guzelce degerlendr hayirlisyla olur INŞALLAH ❤
Tamamm canım sağolasınİlişkiden önce eşine şade Türk kahvesi ve bitter çikolata yedir ilişkiden sonra beline yastık koy yat kalkma bi yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?