❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

soğan kürü yaptım ben sarı akıntım çok oldu belki bir ihtimal dedim ama olmadı yine
Bende senin gibi ilk önce soğan kürü sonra incir havuç kürü yaptım canım faydası var bu kürlerin Rabbim inşallah tez vakitte sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin

kızlar size bir şey sorucam. idrarınız koyu ve içinde beyaz beyaz tortular var mıydı? ben şimdi farkettim ama test yapamadım henüz
Canım enfeksiyondada olabiliyor ama ben oğlumda hamilelik testi yaptırdığımda sağlık Ocağında vardı tortu ama Ümit vermiş gibi olmayayım sonra üzülüyoruz benim gecen aylardada benim de tırtum vardı ama enfeksiyon çıktı

Yaaa bende içireyim bariAma yumurtlama cuma gunu adam Perşembe günü gecede cumada evde değiliz.
sher33 Kızlar burda bir topik vardı hangisinin içinde hatırlamıyorum. İlişki pozisyonuna göre kız ve ya erkek cocuunuz olma olasılıgı artıyormuş. Onu da bi okuyun bence. Yine Allah bilir tabi ama bana mantıklı geldi.

Kuzular son üç aylık adet günü hesaplaması ile bugün yumurtlama günüm dün ve bugün yumurta akı gibi akıntım var acaba yumurtluyor muyum ya da bu akıntıdan 12-36 saat içinde mi yumurtlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…