Evet canım ilk aylardan söz ediyorum. Ben çok çabuk üşütüyordumCanm hamileyken mi böyleydin.. Ayrıca kasıklarımın ortasında tam olarak batma oluyor
Bende senin gibi ilk önce soğan kürü sonra incir havuç kürü yaptım canım faydası var bu kürlerin Rabbim inşallah tez vakitte sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsinsoğan kürü yaptım ben sarı akıntım çok oldu belki bir ihtimal dedim ama olmadı yine
İnşallah Can'ım benimCanm bak bu işler gercekten nasib bir gün mutlaka sen de bunu tadıcaksin bence kendini fazla kaptrmadan takip et
Amin kuzum inşallah yine yaparım bu ayBende senin gibi ilk önce soğan kürü sonra incir havuç kürü yaptım canım faydası var bu kürlerin Rabbim inşallah tez vakitte sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayrlı hamişlik nasip etsin
Zor mu işin ya çalışmak en iyisi aslındaiş güvenliği uzmanıyım cnm santiyede çalışıyorum
Hayirli olsn canim rabbim sagliklica kucagina almayida nasip edsin bizede dua edÇok şükür ya değerim 300 kusurdu çok şükür kanda da çıktı haftaya gel dedi doktor darısı isteyen herkese inşallah çalışıyorum da canım yazamadım
Yaaa bende içireyim bariTürk kahvesi ve bitter çikolata spermleri hızlandırıyormuş canım
Canım nasılsın görüşmeyeliHayirli olsn canim rabbim sagliklica kucagina almayida nasip edsin bizede dua ed
iyim canim sen nasilsin ❤Canım nasılsın görüşmeyeli
Canım enfeksiyondada olabiliyor ama ben oğlumda hamilelik testi yaptırdığımda sağlık Ocağında vardı tortu ama Ümit vermiş gibi olmayayım sonra üzülüyoruz benim gecen aylardada benim de tırtum vardı ama enfeksiyon çıktıkızlar size bir şey sorucam. idrarınız koyu ve içinde beyaz beyaz tortular var mıydı? ben şimdi farkettim ama test yapamadım henüz
Canım moral bozma umursamadan yap ilişkiyi olacak inşallah benimde olmuyor artık umursamayacağım alıştım çünkümalesef kızlar benim bu ay da yok. sıkıldım artık her ayherkesin yaptığı şeyleri yapıyorum ama yine olmuyor.
Yaaa bende içireyim bariAma yumurtlama cuma gunu adam Perşembe günü gecede cumada evde değiliz.
Bende iyiyim aynı ya bebiş yok hala Rabbimden kısmetini bekliyorum niyaz ediyorumiyim canim sen nasilsin ❤
Bende bekliyorum canim bol bol dua edicez suanda akinti var hissedyorum aktigini neden acaba ya yenimi yumurtluyom acaba takvime gore yumurtlama gecmisti :/Bende iyiyim aynı ya bebiş yok hala Rabbimden kısmetini bekliyorum niyaz ediyorum
etine ne kadar var.Adete yakınkende akıntı oluyor ama rengide önemliBende bekliyorum canim bol bol dua edicez suanda akinti var hissedyorum aktigini neden acaba ya yenimi yumurtluyom acaba takvime gore yumurtlama gecmisti :/
Allah bilir elbette ama sağlıklı olsunda farketmez evlat olsunsher33 Kızlar burda bir topik vardı hangisinin içinde hatırlamıyorum. İlişki pozisyonuna göre kız ve ya erkek cocuunuz olma olasılıgı artıyormuş. Onu da bi okuyun bence. Yine Allah bilir tabi ama bana mantıklı geldi.
Tabiki öyle canımAllah bilir elbette ama sağlıklı olsunda farketmez evlat olsun
Adet 26sinda canim sari sari akintiCanım ad
etine ne kadar var.Adete yakınkende akıntı oluyor ama rengide önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?