Üzülme kuzum olur mu inşallah hayrlı vakitte rabbim meleğini sana göndersin balımmm...Kızlar malesef 2 saat önce filan geldi kırmızılar hiç bukadar gecikmemişti bugün de test yapıcaktım..
Malesef kuzum bugun oldumtmm cnm bizede haber ver inşallah en kırmızısından iki çizgi görürsün nasıl durumun bi belirti varmı
Malesef kuzum bugun oldumtmm cnm bizede haber ver inşallah en kırmızısından iki çizgi görürsün nasıl durumun bi belirti varmı
Oyyy kuzum Allah razı olsun da bana hamile kalma pozisyonu Lazım kız erkek olasılığı ikinci bebekte düşünebilirimsher33 Kızlar burda bir topik vardı hangisinin içinde hatırlamıyorum. İlişki pozisyonuna göre kız ve ya erkek cocuunuz olma olasılıgı artıyormuş. Onu da bi okuyun bence. Yine Allah bilir tabi ama bana mantıklı geldi.
Nerdesiniz kız gitmeyin biyere bugünden de beraber olun kaldın içerde spermciklerYaaa bende içireyim bariAma yumurtlama cuma gunu adam Perşembe günü gecede cumada evde değiliz.
Nasipten öte yol yokmuş balım öbür aya inşaallahMalesef kuzum bugun oldum
Derim tabi tez zamanda nasip etsin inşallah RabbimHayirli olsn canim rabbim sagliklica kucagina almayida nasip edsin bizede dua ed
Sarı bir akıntı mı limon sarısı gelmişti bende ara araBende bekliyorum canim bol bol dua edicez suanda akinti var hissedyorum aktigini neden acaba ya yenimi yumurtluyom acaba takvime gore yumurtlama gecmisti :/
Aminnn inşallah canım güzel haberini bekliyoruzBende beklemedeyim kızlar asilama oldum 6.gunum inş bende hamiş haberi veririm
İnş cnmAminnn inşallah canım güzel haberini bekliyoruz
Benim de sarı sarı akıntı oldu canım sonra regl sancısı çektim kaç gün dün de öğrendim zaten hadi inşallah senin Dr bebiş tendirAdet 26sinda canim sari sari akinti
1 gunde yumurtlaniliyor ama kuzum onceli gun ve ertesi gunde önemliKuzular son üç aylık adet günü hesaplaması ile bugün yumurtlama günüm dün ve bugün yumurta akı gibi akıntım var acaba yumurtluyor muyum ya da bu akıntıdan 12-36 saat içinde mi yumurtlama oluyor
Umutlanmistim kuzum benim ALLAHIM öbür aya nasip etsin INŞALLAH ❤Kızlar malesef 2 saat önce filan geldi kırmızılar hiç bukadar gecikmemişti bugün de test yapıcaktım..
İnşallah kuzumm en hayırlısı olur hepimiz içinÜzülme kuzum olur mu inşallah hayrlı vakitte rabbim meleğini sana göndersin balımmm...
Bende kuzum inşallah nasip kısmet artıkUmutlanmistim kuzum benim ALLAHIM öbür aya nasip etsin INŞALLAH ❤
Öyle tabii kuzum inşallahhNasipten öte yol yokmuş balım öbür aya inşaallah
ALLAHIM tezzamanda nasip etsin ballokmam❤Bende kuzum inşallah nasip kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?