İnş cnm
İnanılmaz derecede baş ağrım var balım sen nasılsınNasilsiniz kuzucanlar
İnşallah balımm sağol, tüm isteyenlere versin Rabbim inşallahALLAHIM tezzamanda nasip etsin ballokmam❤
İyidir canım sen nasılsın TV izliyorum işten gel yemek falan henüz alışamadım arada kasik ve karın ağrım var
Baktım canim pasan mi oluyor❤❤❤❤_Masalim_ canım konu başlığı actım bi yorum yap bakim teyzesi nub tu resimdi bakıverin canlar
Adete yakinmi oldu sari akinti canimBenim de sarı sarı akıntı oldu canım sonra regl sancısı çektim kaç gün dün de öğrendim zaten hadi inşallah senin Dr bebiş tendir
Gecmis olsun balim benimde migdem bulaniyor balimmmİnanılmaz derecede baş ağrım var balım sen nasılsın
O normal canim bebek rahime yerleşiyor nezmn gidicrksin doktora?İyidir canım sen nasılsın TV izliyorum işten gel yemek falan henüz alışamadım arada kasik ve karın ağrım var
Evet canim limon gibiSarı bir akıntı mı limon sarısı gelmişti bende ara ara
AMiN kuzum benim❤İnşallah balımm sağol, tüm isteyenlere versin Rabbim inşallah
Bol su ic canimEvet canim limon gibi
10 gun sonra kalbini duyarsin balimmmbugun keseyi gorduk 10 gun sonra yine gidicem
insallah ya ama hep bi heyecan hep bi korku psikolojim dengesizlesti bu yuzden:))10 gun sonra kalbini duyarsin balimmm
insAllah canim cinsiyet nezaman belli olacakKizlar yarin buyuk gün 11.50 gece randevum var yaa esim oglen arasi gelicek gidicez annem esim ben INŞALLAH hastaneden cok mutlu haberler alip ayriliriz❤❤
Tamam canim Elinde sulukla gezeyim gene be'en :)Bol su ic canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?