İnşallah balım heycanlısındır şimdi sen ayy canım herşey olması gerektiği gibi ilerler inşallahhKizlar yarin buyuk gün 11.50 gece randevum var yaa esim oglen arasi gelicek gidicez annem esim ben INŞALLAH hastaneden cok mutlu haberler alip ayriliriz❤❤
AMiN kuzum INŞALLAH ❤ 2 3 haftaya belli olur ALLAHIN izniyle ❤insAllah canim cinsiyet nezaman belli olacak
Bendede sari akinti arada oluyor kuzum doktor bol su en guzeli dedi ama tabi abartmadanTam
Tamam canim Elinde sulukla gezeyim gene be'en :)
O korku 9 ay boyunca olucak bende korkuyoruminsallah ya ama hep bi heyecan hep bi korku psikolojim dengesizlesti bu yuzden:))
Korkuda oluyor kuzum RABBIM korusun ❤ sagol kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤ AMiN INŞALLAH kuzum yarin haber veririmİnşallah balım heycanlısındır şimdi sen ayy canım herşey olması gerektiği gibi ilerler inşallahh
insAllah canim sagligi hep yerinde olur insAllah dogumuNda sıkıntısız olsun insAllahAMiN kuzum INŞALLAH ❤ 2 3 haftaya belli olur ALLAHIN izniyle ❤
Kac sise icek yani gunluk :)Bendede sari akinti arada oluyor kuzum doktor bol su en guzeli dedi ama tabi abartmadansuan bendede sise var
İçini rahat tut sen balım herşey iyi olur hep inşallahhKorkuda oluyor kuzum RABBIM korusun ❤ sagol kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤ AMiN INŞALLAH kuzum yarin haber veririm
Kuzum ben 2 2bucuk icmeye çalışıyorum en azindan 2 litreKac
Kac sise icek yani gunluk :)
AMiN kuzum ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤insAllah canim sagligi hep yerinde olur insAllah dogumuNda sıkıntısız olsun insAllah
Aynen baya önce başladı hem de ben sanırım hemen adet bitimi hamile kaldımAdete yakinmi oldu sari akinti canim
Haftaya gel dedi canım çarşamba inşallahO normal canim bebek rahime yerleşiyor nezmn gidicrksin doktora?
Bende adet biyer bitmez calismalara basladim canim 26subat adet zamanim bugun sari akinti basladi bakalim hayirlisiAynen baya önce başladı hem de ben sanırım hemen adet bitimi hamile kaldım
26subat canimBejan19 reglin ne zaman?
Ben pek su icen biri degilim ama bazen cok iciyorum ya cok su icicem artikKuzum ben 2 2bucuk icmeye çalışıyorum en azindan 2 litre
iyiyim kuzum napiim tv izleyip orgu oruyrm.sen yarin bebisi gormeye mi gidiyosuuun:) hayirli haberlerle gel insallah.cinsiyeti ne zaman soyluyolar acaba kuzu@dilekylmz22 balim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?