Ayy geçen biride limon yersem çocuk erir mi diyordu çok güldüm Allah affetsinkiz bu konu acanlar iyice kirdi kafayi e :)) cok guluyorm bende mi oyle olcam bilmiyorm ama.kasar yesem bebeg bisey olur mu,nerden giyinsem, ton baligi yesemmi , sacimo duzlestrsem bebege bisey olur mu ayy seyini cikardilar iyice :)))
simdi konu acmis biri ondan geldi benimde aklima sacini duzlestirirse bebege bisey olurmus mu :)) bende ne alakasi var dedim kiz kizdi banaAyy geçen biride limon yersem çocuk erir mi diyordu çok güldüm Allah affetsin
Hangi konu kız bende bakacağım valla merak ettimsimdi konu acmis biri ondan geldi benimde aklima sacini duzlestirirse bebege bisey olurmus mu :)) bende ne alakasi var dedim kiz kizdi banamakinde kimyasal varmis sactan direk bebege gidermiş.bende bi daha yikanma sampuanda kullanma yazdim.kavga cikti ahahahh
gebelikte sac duzlestirme:)) kavga cikti kizHangi konu kız bende bakacağım valla merak ettim
Yavruuuu boşverrr sen fazla takmagebelikte sac duzlestirme:)) kavga cikti kiz
birak ya aksiyon ariyo akli sira seksen tane konu acti:)) hormonlar ele gecirmis onu hakkinda hayirlisi olsun.ben hamileisn tartismayalm dedikce kavga cikarmaya calistiYavruuuu boşverrr sen fazla takma
Anlamıyor canım kendini strese soktuğuna değmez Allah hakkında hayırlısını versinbirak ya aksiyon ariyo akli sira seksen tane konu acti:)) hormonlar ele gecirmis onu hakkinda hayirlisi olsun.ben hamileisn tartismayalm dedikce kavga cikarmaya calisti
Banlanmis kuzu @dilekylmz22Anlamıyor canım kendini strese soktuğuna değmez Allah hakkında hayırlısını versin
Aaaaa neden banlanma oluyor ki şikayet falan mı ediliyorBanlanmis kuzu @dilekylmz22
Yani bende öyle oldu inşallah öyledir wc ye gidince peceteye bulaştı hep ka sık sancısı ağır bastı regl ile karışık yerleşme kanaması da oldu ben de ama çok çok az pembe bir değer peceteye deydi o daBende adet biyer bitmez calismalara basladim canim 26subat adet zamanim bugun sari akinti basladi bakalim hayirlisi
Kavga etmisler ya kuzumAaaaa neden banlanma oluyor ki şikayet falan mı ediliyor
Ah kuzum benim yaaaa seni ozlicembirak ya aksiyon ariyo akli sira seksen tane konu acti:)) hormonlar ele gecirmis onu hakkinda hayirlisi olsun.ben hamileisn tartismayalm dedikce kavga cikarmaya calisti
INŞALLAH müjdeyle karsilasrsin❤26subat canim
AMiN kuzum benim❤ 2 3 haftaya ALLAHIN izniyle balimmm cinsiyet belli olur❤iyiyim kuzum napiim tv izleyip orgu oruyrm.sen yarin bebisi gormeye mi gidiyosuuun:) hayirli haberlerle gel insallah.cinsiyeti ne zaman soyluyolar acaba kuzu
Ahhh yavrum ya boşu boşuna ban yedin özleyeceğiz seni kaç gün olmayacak acabaKavga etmisler ya kuzum
Kuzuuu dört gözle bekliyorum senibirak ya aksiyon ariyo akli sira seksen tane konu acti:)) hormonlar ele gecirmis onu hakkinda hayirlisi olsun.ben hamileisn tartismayalm dedikce kavga cikarmaya calisti
Kuzum iki kat usuyoruz en ufak seyde neyaizkki hasta oluyoruz ALLAHIM acil sifalar versin❤kızlar iyi geceler benim de internt paketim bitti giremiyorum ya ısınma problemim yok evin heryeri ateş gibi ama ben yine neden gribe yakalanıyorum acaba bi fikri olan varmı?
2 3 gun sanirim balimAhhh yavrum ya boşu boşuna ban yedin özleyeceğiz seni kaç gün olmayacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?