❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

kiz bu konu acanlar iyice kirdi kafayi e :)) cok guluyorm bende mi oyle olcam bilmiyorm ama.kasar yesem bebeg bisey olur mu,nerden giyinsem, ton baligi yesemmi , sacimo duzlestrsem bebege bisey olur mu ayy seyini cikardilar iyice :)))
Ayy geçen biride limon yersem çocuk erir mi diyordu çok güldüm Allah affetsin

Ayy geçen biride limon yersem çocuk erir mi diyordu çok güldüm Allah affetsin
simdi konu acmis biri ondan geldi benimde aklima sacini duzlestirirse bebege bisey olurmus mu :)) bende ne alakasi var dedim kiz kizdi bana makinde kimyasal varmis sactan direk bebege gidermiş.bende bi daha yikanma sampuanda kullanma yazdim.kavga cikti ahahahh

Hangi konu kız bende bakacağım valla merak ettim

Bende adet biyer bitmez calismalara basladim canim 26subat adet zamanim bugun sari akinti basladi bakalim hayirlisi
Yani bende öyle oldu inşallah öyledir wc ye gidince peceteye bulaştı hep ka sık sancısı ağır bastı regl ile karışık yerleşme kanaması da oldu ben de ama çok çok az pembe bir değer peceteye deydi o da

kızlar iyi geceler benim de internt paketim bitti giremiyorum ya ısınma problemim yok evin heryeri ateş gibi ama ben yine neden gribe yakalanıyorum acaba bi fikri olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…