Anladım canım sen nasılsın2 3 gun sanirim balim
kaynvaldemde kalıyorum kuzum burda kablolu var bende masaüstü pc sevmiyorum :) arada girerim yine sanırım 22sine 1 hafta var 3haftada 10gb tüketmişimM menis menis balim nezman yenilenecek internetin❤
Ben hamile olmadığım halde eşime okutuyorum veya anlatıyorum gülüyoruz eğleniyoruz beraberNasil bir konudur o ya esime okutup sukret boyle asabilenmiyorum diyesim geldi:) hamile diyede susulmaz boylesine
bende kaynvaldeme diyorum bi hamiş daha oldu falan diye ne güzel herşeyi konuşuyonuz orda diyo kullanmayı bilse gelecekBen hamile olmadığım halde eşime okutuyorum veya anlatıyorum gülüyoruz eğleniyoruz beraber
Hangi konu kuzuNasil bir konudur o ya esime okutup sukret boyle asabilenmiyorum diyesim geldi:) hamile diyede susulmaz boylesine
Ozletme kuzum kendini❤kaynvaldemde kalıyorum kuzum burda kablolu var bende masaüstü pc sevmiyorum :) arada girerim yine sanırım 22sine 1 hafta var 3haftada 10gb tüketmişim
Bende arkadaşlarıma bahsediyorum kıskanıyorlar bizle ilgilen diyebende kaynvaldeme diyorum bi hamiş daha oldu falan diye ne güzel herşeyi konuşuyonuz orda diyo kullanmayı bilse gelecek
Hamd olsun bitanem ❤ sen nasilsinAnladım canım sen nasılsın
Dilegin banlandigi konu bilseydi hic yazmazdi oda :)Hangi konu kuzu
Tabiki balimmm dualarim sizinleVe hamiş arkadaşlarım yumurta günlerindeyim biz çalışma yapıyoruz gerisi Takdir İlahi ama sizde bana dualarınızda yer verirseniz çooook mutlu olurum
Çok şükür iyiyim balımHamd olsun bitanem ❤ sen nasilsin
Hec sorma yaa bosu bosuna banlandi kuzum yaDilegin banlandigi konu bilseydi hic yazmazdi oda :)
Allah razı olsun kuzuu Rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın sanaTabiki balimmm dualarim sizinle
buralardayım kuzum eskisinden daha az sadece Allah a emanet olun duamdasınızOzletme kuzum kendini❤
Cumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ AMiN balim benimmm hayirlisyla hepimiz hamis sultan olcaz INŞALLAHAllah razı olsun kuzuu Rabbim gönlündeki güzellikleri yaşatsın sana
Sende ALLAHA emanet ol ballilokmam❤buralardayım kuzum eskisinden daha az sadece Allah a emanet olun duamdasınızsher33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?