Allah razı olsun kuzucanımm arada yokla bizleri sen ve minik düğmende Allah a emanet olunburalardayım kuzum eskisinden daha az sadece Allah a emanet olun duamdasınızsher33
Ayyy inşaallah Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin içinde banadaCumlemizden kuzum INŞALLAH ❤ AMiN balim benimmm hayirlisyla hepimiz hamis sultan olcaz INŞALLAH
Taşınma işleri nasıl minnoşum
Kuzum benim bi ayakkabilarim kaldii bitti sayilir cok sukur annem cok sagolsun bugunde yorganlari paketledi ❤ cumada ayakkabilari hallederiz pazarda abbas yolcuTaşınma işleri nasıl minnoşum
Ya ilçedeyim kitap almak için aöf gitmem lazım ama gunduz vaktim varrrrNerdesiniz kız gitmeyin biyere bugünden de beraber olun kaldın içerde spermcikler
Canım önceden ülserin falan varmıydıhanımlar, migdemin üst eti ağrıyo sanki içeriden şişmiş patlicak gibi ama migdemin ici değil dıs derisi, sanki geriliyo gibi ama tek bir noktası ağrıyo yürüyünce daha da artıyo, anlatımı zor umarım anlatabilmişimdir, varmı aranızda boyle bisey yasayan???
Batıyo gibide oluyo bazen degisik bişey ya
Yok canımCanım önceden ülserin falan varmıydı
Benimde migdem sisyor canim gobegin ustu goguslerin altı oram bazen durduk yere sisiyor benimde gaz sanirim diye düşünüyorum canim cok gecmis olsunhanımlar, migdemin üst eti ağrıyo sanki içeriden şişmiş patlicak gibi ama migdemin ici değil dıs derisi, sanki geriliyo gibi ama tek bir noktası ağrıyo yürüyünce daha da artıyo, anlatımı zor umarım anlatabilmişimdir, varmı aranızda boyle bisey yasayan???
Batıyo gibide oluyo bazen degisik bişey ya
Aynen canım sislikte oluyo dokununca ama migdede degil ust derisinde göğüs altındaBenimde migdem sisyor canim gobegin ustu goguslerin altı oram bazen durduk yere sisiyor benimde gaz sanirim diye düşünüyorum canim cok gecmis olsun
Kuzum benim benim migdemde kuzum sen bi doktoruna danis kuzumAynen canım sislikte oluyo dokununca ama migdede degil ust derisinde göğüs altında
Hamilelikte mide şikayeti normal ama deri olsa bile mide girişinde tahrip olmuş olabilir arkadaşınKuzum benim benim migdemde kuzum sen bi doktoruna danis kuzum
Hamilelikte mide şikayeti normal ama deri olsa bile mide girişinde tahrip olmuş olabilir arkadaşın
Bende 2 kilo verdim kuzum ama istahim acildi buaralar normale dondu yemek durumum bakalim ne olcak her gun yürüyüş yapiyorum kuzum ❤ sen nasilsin iyimisin kuzumYa nerdesiniz MASALIM. Nasılsın ben çok kilo vermiştim ilk 6 ay
INŞALLAH canim bizede haberdar et balim❤InşaAllah canm haftaya pazts veya salı gidicem inşaAllah dua edin geçsin inşaAllah
InşaAllah canım benim Allah razı olsunINŞALLAH canim bizede haberdar et balim❤
AMiN kuzum cümlemizden INŞALLAH ❤InşaAllah canım benim Allah razı olsun
insAllah canimya su icince midem bulaniyor benim susadigim halde susamayip icsem daha kotu olacak demekkiINŞALLAH müjdeyle karsilasrsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?