❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

hanımlar, migdemin üst eti ağrıyo sanki içeriden şişmiş patlicak gibi ama migdemin ici değil dıs derisi, sanki geriliyo gibi ama tek bir noktası ağrıyo yürüyünce daha da artıyo, anlatımı zor umarım anlatabilmişimdir, varmı aranızda boyle bisey yasayan???
Batıyo gibide oluyo bazen degisik bişey ya

Canım önceden ülserin falan varmıydı

Benimde migdem sisyor canim gobegin ustu goguslerin altı oram bazen durduk yere sisiyor benimde gaz sanirim diye düşünüyorum canim cok gecmis olsun

Benimde migdem sisyor canim gobegin ustu goguslerin altı oram bazen durduk yere sisiyor benimde gaz sanirim diye düşünüyorum canim cok gecmis olsun
Aynen canım sislikte oluyo dokununca ama migdede degil ust derisinde göğüs altında

InşaAllah canm haftaya pazts veya salı gidicem inşaAllah dua edin geçsin inşaAllah

Ya nerdesiniz MASALIM. Nasılsın ben çok kilo vermiştim ilk 6 ay
Bende 2 kilo verdim kuzum ama istahim acildi buaralar normale dondu yemek durumum bakalim ne olcak her gun yürüyüş yapiyorum kuzum ❤ sen nasilsin iyimisin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…