❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hic bir belirtim yok daha henuz canim ya bata 10gun var

Bende 2 kilo verdim kuzum ama istahim acildi buaralar normale dondu yemek durumum bakalim ne olcak her gun yürüyüş yapiyorum kuzum ❤ sen nasilsin iyimisin kuzum
Iyiyim canım ya sonlara doğru daha çok iştah Açılıyor çocuk kilo almaya başlayınca.Ben 54 hamile kaldım kilo verdiğim halde 72 bitirdim canım

ızlar merhaba son Real tarihim 21 ocak ilk defa ağrısız oldum ve 6 gecikerek oldu..12 gün sonrasında kahverengi lekelenmem oldu dr. Gittim 8 yumurta çatlamış değerlendirin dedi ilişkiye girdiğimizde lekelenmenin rengi açıldı pembesi.. şimdi bitti ancak bu sefer şeffaf akıntı geliyor şimdi tekrar Real tarihi 21 şubatı mı beklicem

Tünaydın şekerim, çok şükür iyi. Dünden farklı olarak bugün belimde ağrıyor, sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı,değişik Seni sormalı?
Rabbim iyiliğini daim etsin canım belin içinde çok geçmiş olsun kuzum çok şükür elhamdülillah benim de belimde ağrı var hiç olmazdı

Evet canım şurada az bişey kalmış 5gün var 8yumurtadan inşaallah tutunan olmuştur

kızlar size bir şey sorucam. dün test yaptım negatif demiştim. sonra ben bunu çantaya attım bugün bir baktım aşırı derecede silik bir çizgi var. böyle başınıza gelen bir durum oldu mu

kızlar size bir şey sorucam. dün test yaptım negatif demiştim. sonra ben bunu çantaya attım bugün bir baktım aşırı derecede silik bir çizgi var. böyle başınıza gelen bir durum oldu mu
Canım 2. çizgi ilk 5 dkda çıkarsa pozitiftir. Saatler sonra 2. çizgi çıkabiliyor ona güvenmemek lazım. Emin değilsen tekrar yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…