Hic bir belirtim yok daha henuz canim ya bata 10gun varYani bende öyle oldu inşallah öyledir wc ye gidince peceteye bulaştı hep ka sık sancısı ağır bastı regl ile karışık yerleşme kanaması da oldu ben de ama çok çok az pembe bir değer peceteye deydi o da
Iyiyim canım ya sonlara doğru daha çok iştah Açılıyor çocuk kilo almaya başlayınca.Ben 54 hamile kaldım kilo verdiğim halde 72 bitirdim canımBende 2 kilo verdim kuzum ama istahim acildi buaralar normale dondu yemek durumum bakalim ne olcak her gun yürüyüş yapiyorum kuzum ❤ sen nasilsin iyimisin kuzum
Aynen ya Burasıda 2 derece ama buz gibi, sulu kar yağıyor. Haftasonundan sonra düzeliyor inşallah.Kizlar burda havakar -7 ya tam isindi dedim yok ısınmıyor kar yagiyor az az bizde eve gidip geliyoruz dondum valla icim titriyorilk bahar gelse ah mis gibi
GünaydınnnGünaydın hanimlar
9 Mart kuzuEsr02 esracim yeni batin ne acaba listeyi yeniliyorum?
Tünaydın şekerim, çok şükür iyi. Dünden farklı olarak bugün belimde ağrıyor, sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı,değişikGünaydın kuzular nasılsınız
Canım sordum Dr migdedeki gaz dan olabilir dedi, yemekten sonra cok gaz oluyo sürekli gegirme ihtiyacı duyuyorum ondandır büyük ihtimalINŞALLAH canim bizede haberdar et balim❤
burdayım cnmbuzmavileylak nerdesin
Nasılsın sesin çıkmıyor çalışmalar nasıl gidiyorburdayım cnm
Merhaba tabii sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırızKızlar merhaba bişey sorabilir miyim
Rabbim iyiliğini daim etsin canım belin içinde çok geçmiş olsun kuzum çok şükür elhamdülillah benim de belimde ağrı var hiç olmazdıTünaydın şekerim, çok şükür iyi. Dünden farklı olarak bugün belimde ağrıyor, sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı,değişikSeni sormalı?
Sağol canım ya, biraz hafifledi gibi ağrım. Bi dk bi dkyı tutmuyor kiRabbim iyiliğini daim etsin canım belin içinde çok geçmiş olsun kuzum çok şükür elhamdülillah benim de belimde ağrı var hiç olmazdı
Evet canım şurada az bişey kalmış 5gün var 8yumurtadan inşaallah tutunan olmuşturızlar merhaba son Real tarihim 21 ocak ilk defa ağrısız oldum ve 6 gecikerek oldu..12 gün sonrasında kahverengi lekelenmem oldu dr. Gittim 8 yumurta çatlamış değerlendirin dedi ilişkiye girdiğimizde lekelenmenin rengi açıldı pembesi.. şimdi bitti ancak bu sefer şeffaf akıntı geliyor şimdi tekrar Real tarihi 21 şubatı mı beklicem
Peki Kan veya idrar testinde hemen çıkar mı tuttuysa?Evet canım şurada az bişey kalmış 5gün var 8yumurtadan inşaallah tutunan olmuştur
Canım 2. çizgi ilk 5 dkda çıkarsa pozitiftir. Saatler sonra 2. çizgi çıkabiliyor ona güvenmemek lazım. Emin değilsen tekrar yap bencekızlar size bir şey sorucam. dün test yaptım negatif demiştim. sonra ben bunu çantaya attım bugün bir baktım aşırı derecede silik bir çizgi var. böyle başınıza gelen bir durum oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?