- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
canım testi yaptım negatifi görünce çantaya attım ne kadar sürede çıktı emin değilim. 1 2 dakika beklettim sanırımCanım 2. çizgi ilk 5 dkda çıkarsa pozitiftir. Saatler sonra 2. çizgi çıkabiliyor ona güvenmemek lazım. Emin değilsen tekrar yap bence
5dk bekleseydin keşkecanım testi yaptım negatifi görünce çantaya attım ne kadar sürede çıktı emin değilim. 1 2 dakika beklettim sanırım
keşke öyle yapsaydım. ne biliyim o umutsuzlukla attım çantaya hemen5dk bekleseydin keşkeSen testi yenile yarın sabah ilk idrarınla. Belki de hamilesindir canım Ya da direk kan testi yaptır sen bilirsin
Kız alıver eczaneden bir tane zor bir şey değil. Üzme kendini. Olur inşallah, niye olmasın. Hemen ümitsizliğe kapılmaaakeşke öyle yapsaydım. ne biliyim o umutsuzlukla attım çantaya hemen
alıcam akşam üstü. karnım da çok ağrıyor adet olcam diye beklerken ay inşallah vardır kuzumKız alıver eczaneden bir tane zor bir şey değil. Üzme kendini. Olur inşallah, niye olmasın. Hemen ümitsizliğe kapılmaaa
İnşallah canım ya adet sancısıyla, gebelik belirtisi karıştırılabiliyormuş zaten. İnşallah hamilesindiralıcam akşam üstü. karnım da çok ağrıyor adet olcam diye beklerken ay inşallah vardır kuzum
Kanda kesin çıkar idrardada adet günü ve geçince çıkar pozitif sonuçPeki Kan veya idrar testinde hemen çıkar mı tuttuysa?
Çok teşekkürlerKanda kesin çıkar idrardada adet günü ve geçince çıkar pozitif sonuç
Yalnız benim idrarımda daha regli günüme 2-3 gün falan vardı sanırım o zaman çıkmıştı. Çok silik bir çizgi. Bende emin olamamıştım ve reglmin gecikmesinin 3. günü tekrar yapmıştım. Çizgi daha belirgindi.Çok teşekkürler
Ayy inşallah ben de afeti beklerken oldum zaten hadi inşallahalıcam akşam üstü. karnım da çok ağrıyor adet olcam diye beklerken ay inşallah vardır kuzum
İnşallah kuzum test alayım sabah yaparım dedim kapanmış eczanelerAyy inşallah ben de afeti beklerken oldum zaten hadi inşallah
Canım var çizgi kanla netleştir sabah hemen ayy heyecan verici çokYüklemeyi unutmuşum :)
Haber et hemenİnşallah kuzum test alayım sabah yaparım dedim kapanmış eczaneler
Canim bu teatlerden oek anlamıyorum ama 2 cizgi var benim yaotgm test bundan degildi ama iki cizigiyi görüyorum yarin kan verYüklemeyi unutmuşum :)
Fistigim ne is yapiyosun?Hamiş sultanlar sol kasiğım ve karnım ağrıyor normalden biraz tık üstü normal dur dimi_Masalim_ ayakta çalışıyorum da ondandır belki dün bugün bisi yoktu az az ağrıyordu bir saattir falan ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?