❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Çok şükür kuzum çok sevindim rabbim senide miniğinide korusun balımm ee hani minik nohutun fotosu kuzu❤❤❤
Kuzum benim annemin cantasinda kaldi biz suan evdeyiz kutulari tasiyor esimle kardeşim kuzum pazara kadar bitirip cikiyoz kuzum❤ RABBIME bin sukur balimmmm ya dunyalar benim oldu stresli ve cok endişeleniyordum ALLAHIMA dua ettimmm bin şükür kabul etti cok şükür iyiymis 2li testimide yaptım 1 hafta sonra çıkıyor sonuclar doktor olumlu konustu bin şükür ALLAHIM INŞALLAH saglikli haberleri aliriz ❤ 11 hafta 5 gunluk olmusuz kuzum 11 haftalik saniyodum 1 ay sonra cinsiyeti belli olur hayirlisyla ❤ RABBIM tum isteyenlere nasip etsin INŞALLAH

Aminnn balımmm test sonuçlarında inşallah güzel çıkar kuzum...taşınma işi bitince Allah'ın izniyle rahata ericeksin huzurlu bir hamişlik dönemi geçirirsin tatlım❤

Aminnn balımmm test sonuçlarında inşallah güzel çıkar kuzum...taşınma işi bitince Allah'ın izniyle rahata ericeksin huzurlu bir hamişlik dönemi geçirirsin tatlım❤
AMiN kuzum benim hersey hepimiz icin gönlünce olsun ballilokmam INŞALLAH hersey cok guzel olur RaBBiMiZE bin şükür ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…