Kuzum demsitim ya gazdandir diye kotu bisi cikmasinda kuzum gaz notnal hamislikte❤Canım sordum Dr migdedeki gaz dan olabilir dedi, yemekten sonra cok gaz oluyo sürekli gegirme ihtiyacı duyuyorum ondandır büyük ihtimal
Kaydettim canim9 Mart kuzu
Aman dikkat et fıstık minigede kendinide ❤Aynen ya Burasıda 2 derece ama buz gibi, sulu kar yağıyor. Haftasonundan sonra düzeliyor inşallah.
Aynen kuzum doktorda oyle soyledi bakalim❤Iyiyim canım ya sonlara doğru daha çok iştah Açılıyor çocuk kilo almaya başlayınca.Ben 54 hamile kaldım kilo verdiğim halde 72 bitirdim canım
Hamdolsun kuzu iyiyim sen nasılsınNasilsiniz kizlar
Bin şükür iyiimmm kuzum doktora gittim bugun bin şükür saglikli haberlerle döndüm RABBIME hamd olsun kuzum ❤Hamdolsun kuzu iyiyim sen nasılsın
Çok şükür kuzum çok sevindim rabbim senide miniğinide korusun balımm ee hani minik nohutun fotosu kuzu❤❤❤Bin şükür iyiimmm kuzum doktora gittim bugun bin şükür saglikli haberlerle döndüm RABBIME hamd olsun kuzum ❤
Kuzum benim annemin cantasinda kaldi biz suan evdeyiz kutulari tasiyor esimle kardeşim kuzum pazara kadar bitirip cikiyoz kuzum❤ RABBIME bin sukur balimmmm ya dunyalar benim oldu stresli ve cok endişeleniyordum ALLAHIMA dua ettimmm bin şükür kabul etti cok şükür iyiymis 2li testimide yaptım 1 hafta sonra çıkıyor sonuclar doktor olumlu konustu bin şükür ALLAHIM INŞALLAH saglikli haberleri aliriz ❤ 11 hafta 5 gunluk olmusuz kuzum 11 haftalik saniyodum 1 ay sonra cinsiyeti belli olur hayirlisyla ❤ RABBIM tum isteyenlere nasip etsin INŞALLAHÇok şükür kuzum çok sevindim rabbim senide miniğinide korusun balımm ee hani minik nohutun fotosu kuzu❤❤❤
Aminnn balımmm test sonuçlarında inşallah güzel çıkar kuzum...taşınma işi bitince Allah'ın izniyle rahata ericeksin huzurlu bir hamişlik dönemi geçirirsin tatlım❤Kuzum benim annemin cantasinda kaldi biz suan evdeyiz kutulari tasiyor esimle kardeşim kuzum pazara kadar bitirip cikiyoz kuzum❤ RABBIME bin sukur balimmmm ya dunyalar benim oldu stresli ve cok endişeleniyordum ALLAHIMA dua ettimmm bin şükür kabul etti cok şükür iyiymis 2li testimide yaptım 1 hafta sonra çıkıyor sonuclar doktor olumlu konustu bin şükür ALLAHIM INŞALLAH saglikli haberleri aliriz ❤ 11 hafta 5 gunluk olmusuz kuzum 11 haftalik saniyodum 1 ay sonra cinsiyeti belli olur hayirlisyla ❤ RABBIM tum isteyenlere nasip etsin INŞALLAH
AMiN kuzum benim hersey hepimiz icin gönlünce olsun ballilokmam INŞALLAH hersey cok guzel olur RaBBiMiZE bin şükür ❤Aminnn balımmm test sonuçlarında inşallah güzel çıkar kuzum...taşınma işi bitince Allah'ın izniyle rahata ericeksin huzurlu bir hamişlik dönemi geçirirsin tatlım❤
Aminnn kuzum...canım benim batıda kaldırabilirsin balımmmAMiN kuzum benim hersey hepimiz icin gönlünce olsun ballilokmam INŞALLAH hersey cok guzel olur RaBBiMiZE bin şükür ❤
Neden kuzum ?Aminnn kuzum...canım benim batıda kaldırabilirsin balımmm
Şimdilik batın bi önemi yok benim için tatlım ondanNeden kuzum ?
KuzumŞimdilik batın bi önemi yok benim için tatlım ondan
Önemi yok ama ben seninle bu topikte olmaya sizlere dualarımla destek vermeye devam edicem balım
Canımsin bende hep senin icin dua edicem balim❤Önemi yok ama ben seninle bu topikte olmaya sizlere dualarımla destek vermeye devam edicem balım
Sağol kuzum benim dualarımda senin ve sizler için olacak balımCanımsin bende hep senin icin dua edicem balim❤
ALLAH razi olsun bitanemSağol kuzum benim dualarımda senin ve sizler için olacak balım
Hepimizden razı olsun balımmm❤ALLAH razi olsun bitanem❤
Geçti ya çok şükür lcw da çalışıyorum canımFistigim ne is yapiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?