❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Valla mı canım çok duygulandım Saol yaa inan Rabbim dualarımızı makbul ve kabul eylesin isteyen Yüreği annelik hasretiyle yanan herkese versin
Gerçekten tabii kuzum bi yazin vardi burda ondan cok etkilenmiştim kalbimden gecrdm duami ettim❤ RABBIM kabul etsin hepimizin duasini INŞALLAH hersey cok guzel olur Çok AMiN kuzum benim

Kuzular bugun sabah ezaninda hamislerimize hayrlisyla bebislerini kucagina almasi icin hamis kalmak isteyen canlarin tezzamanda hamis kalmasi icin dualar ettim isimlerinizi soyledim❤ RABBIM kabul etsin iNŞALLAH
Allah razi olsun kuzumm Rabbim kabul eder insAllah ❤❤❤

gunaydiiin kizceler ben tahliye olduuum kendimi hapisten cikmis gibi hissedym.bir günlük banlanmadn sonra gene burdaym.ay gun gecmedi ya delircektm.kocca gun yasak ihlalleri yazısını okudum tabi iyi dileklerimle okudum hep siz nasilsnz gormeyeli noldu ne bitti

ayy kizceler bide ben ayon 14 de adet oldum ya benim adet dun bitti.iki gun adet mi olur.ilk guni kendimi dogramisim gibi kan geldi :))) dun aksam ustu durdu.niye boyle yaa

ayy kizceler bide ben ayon 14 de adet oldum ya benim adet dun bitti.iki gun adet mi olur.ilk guni kendimi dogramisim gibi kan geldi :))) dun aksam ustu durdu.niye boyle yaa
Hoşgeldin cnm öyle oluyor malesef hemen düzelmiyo. Degerlerin cok yükselmişmiydi kimyasal da. Benim 400 olmuştu baya bozmuştu düzenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…